Перегляд Повної Версії : Audi A3 1.9 105 л. с. питання не мені зняти акселератора
Всім привіт, хлопці, або проблеми з audi A3 1.9 105 л. с. .на практиці машина в повному порядку. Просто іноді мені відривається Л газу і не розганяється більше,залишається, як мінімум, повинен розуміти, зчеплення або гальма, щоб змусити його йти. Не те, що може бути не призводить до помилки в діагнозі, хтось робить помилки, хтось може допомогти?
Привіт спасибі за відповідь..я теж так думаю, але не можу зрозуміти, який ,діагноз, нічого не приносить і не робить завжди
безумовно, я буду датчика педалі спробуйте подивитися трохи на ********
А ти кажеш, що педаль акселератора . Або перевірений і в хорошому стані, а потім з діагнозом віднесена тому, коли проблема, педаль то не виконується на 100%, якщо я тримаю його розчавив .чи думав, я більше на датчик гальма
датчик педалі гальма... на це йдуть, як вода.
АЛЕ я повинен побачити, якщо я включаю стоп-назад, коли проблема або діагноз, побачити, якщо натиснута
Робить подвійну функцію... так що може бути, що спалахує стоп і потім не працює для двигуна.
Спробуйте загальмувати в той час як прискорення і подивитися, якщо той же недолік.
Ви дефект виглядає так само, мені залишається, що замінити і спробувати
Повинен блимати контрольна лампа свічок розжарювання, коли вимикач стоп-зупиняється, перевірте датчик педалі зчеплення
Пробач, тому що почуття зчеплення, що може вплинути на блок дросельної заслінки
Пробач, тому що почуття зчеплення, що може вплинути на блок дросельної заслінки
може бути, що якщо на блок управління, виходить, що ти його розчавити, коли ти їдеш ставить двигун на холостому ходу, щоб уникнути будь-яких оборотів, подивися в діагностиці, як працює.
якби датчик педалі зчеплення не працює, навіть круїз-контроль