Перегляд Повної Версії : scodifia panda 1.1 iaw 4af
всім привіт, я знаю, що це блок управління, з дивацтвами, але я повинен виконати scodifica
з півня є і схема pin-out, але не знаю, що протокол використовувати, якщо тільки те, що мені говорять автомобіль fiat iaw --
або в якийсь розділ інструмент bootg
qualkuno може допомогти в цій операції заздалегідь спасибі всім
Здравствуйте, я по пам'яті, тому що це небагато, що не використовую більше півень в boot mode, однак, перейти до виберіть драйвер, який ви хочете використати, та виберіть інструмент boot\ tools boot mode, потім st10f і виберіть драйвер st10f168 потім зробіть посилання і ти id і читання... для scodificare свій iaw потрібно змінити eprom 95160.
Дайте мені знати, якщо ви можете scodificarla, тому що у мене є два iaw в будинок, який я scodifica, але я не міг навіть спробувати, щоб побачити, якщо scodifica є правильним.
Ах, я забув не всі півні вдається зробити в школі, на жаль, деякі не вдалося :/
Я знаю, що деякі не можуть, але я повинен зробити це добре, без ризики, що і клієнт плода купити programmatpre
У мене був півень, який я не читав, але просто будьте обережні, щоб зварити, і ви не ризикуєте, якщо робить це добре, якщо не назад, просто не підключається, не варто спалювати.
Я бачив, що c' також має інструмент для scodifica і клонувати для цього ecu, але не думаю, що це в цілому і я читав, що в ульмі крок, коли говорить, xlonare повинні поставити скасування, інший починає прати і йде в блок л. с.
У 95160 є тільки іммо? І параметри керування двигуном, де їх знайти?
Немає у 95160 на додаток до іммо є й інші речі, як одометр і багато іншого, параметри двигуна знайти їх в мікро.
Я бачив, що c' також має інструмент для scodifica і клонувати для цього ecu, але не думаю, що це в цілому і я читав, що в ульмі крок, коли говорить, xlonare повинні поставити скасування, інший починає прати і йде в блок л. с.
Зараз не пам'ятаю, працює цей інструмент, тому що я ніколи не riusito прочитати з півня.
Я пам'ятаю, що scodificare прочитати eprom, з допомогою програматора upa і зміна рядка, знайдені на внутрішні і вийшло...залишається, однак, горить лампочка code. На авто одного, у мене є блок управління дорівнює scodifica, але не горить. Я хотів би прочитати, щоб зрозуміти відмінності. Якщо вам потрібні рядки, які я використовував, дайте мені знати, що я шукаю
Якщо tac89 вдалося прочитати ебу ви можете спробувати обробити файл з meucci, що в теорії має працювати.. але я не впевнений, чому деякі кажуть, що функції, інші навпаки, тому було б спробувати і зняти сумніви.
Я намагався обробити файл (завжди scodifica частково) з різним програмним забезпеченням, в надії, що працювати подібним чином, але мені були повернені файли завжди відрізняються від sw sw.
диво, через 2 години мені вдалося прочитати за допомогою 600
тепер я хотів зробити підсумок, ви можете сказати мені рядка потрібно змінити, заздалегідь спасибі
Як я знаю, що робить.ви розумієте, що я читав, якщо гм miro або eprom, або обидва?
для andrea1 я не зварили boot, але я використовував діма
Різниця між використовувати шаблон або зварений провід не повинні ставити під загрозу роботу.
Як я зрозумів, ти читати не пішов на виберіть інструмент "boot" і потім вибрати свій мікро, але ти пішов в автомобіль fiat\tools fiat\4?
Я не розумію, варіант 600.. Я використовувати параметр авто, або прочитати з бд не для того, щоб зробити в школі, і, чесно кажучи, не знала, що це можливо.
У будь-якому випадку, коли під читання файлу є опція flash eprom або, в залежності від того, що виберіть потрібний файл.
Враховуючи, що ми в темі scodifica я хотів би запитати, чому ви віддаєте перевагу зробити scodifica всього, порівняно з частковою.
З того, що я, виявляється, з scodifica всього ебу залишається scodificata для всіх майбутніх прибутків, так що просто мати ключ, який ви вводите і забрати автомобіль.
Часткова замість цього, коли він був приведений в рух перший раз, ви б кодування автоматична, з ключем, що використовується для запалювання.. остання операція вважається більш безпечним.
Так що, якою б ту перевагу, scodifica?
Я повинен зробити uns все тому, що клієнт повинен змінити замок і ключ не має транспондера
Я спробував з sw для scodifica, Що є місце під для того, щоб ви могли коментувати змінений трохи дві речі, якщо законодавством flash eprom вам 2 окремі папки, гадаю? Якщо і так, то я з дороги
є підписки та тип пам'яті ви можете вибрати, а потім читати, але це значення flash і не змушує мене змінити я прочитав тільки тіло так, щоб іммо у мене не вирішена
я б все прочитав? л. с.
Можу я запитати, де ви знаходитесь, може ми сусіди...
У будь-якому випадку я скачав тільки оригінал тепер і ви, мабуть, помиляєтесь дії.. Ти зараз робиш car\fiat\600\і закони, вірно? це буде процедура, щоб зробити, якщо ви хочете, щоб прочитати файл з бд і закони, і тільки карти, так сказати... Для того, щоб прочитати eeprom потрібно використовувати або інструмент, яка розташована в автомобіль, або потрібно використовувати процедуру, що я описав на початку.
Я пишу тобі, вага файлу, який повинен мати час для читання накопичувачі:
eeprom 2кб
мікро-256кб
резервне копіювання tot 128kb
я в провінції пескара ти? ти?
а я від 320кб, я знаю, що кроки, які я роблю, це для бд, але з tool не читає
я намагався як з decode-клонів, які за допомогою інструменту st10f
Парма... простуватий
Та знаю, на жаль, півень у банку він не хоче знати, ті, ecu. Для scodifica ти зобов'язаний прочитати 95160 не знаю, що він тобі змінив sw у файл, призначений для управління двигуном але ми не рекомендуємо вам завантажити файл оброблений.
Тоді я тільки читав flasch двигуна ho ... буває, треба отпаять треба знайти orogrammatote вас, що ви використовуєте?
Але flasch такого розміру???
Я використовував і нова процедура для читання в школі, одно півень, якщо не більше, просто тому що не потрібно чекати їх, щоб напасти і від'єднайте кабель boot.
Для того, щоб отпаять і зробити хорошу роботу, не ризикуючи поставити під загрозу eeprom потрібен паяльник на повітрі. У будь-якому випадку максимум 95160 з 2€ відправити тобі в новий будинок.
Для програмістів, я не знаю, чому я не володію, але, можливо, упа чи добре.
Тоді я тільки читав flasch двигуна ho ... буває, треба отпаять треба знайти orogrammatote вас, що ви використовуєте?
Але flasch такого розміру???
Єдиний спосіб, що мені залишається, щоб допомогти вам, якщо ви не програмісти і не хочете чекати занадто довго, клієнт буде відправити 95160 вже написати готовий бути звареним або, якщо знайдете в інтернеті.. по-моєму, це було б можливим рішенням.
Ні, клієнт може розраховувати, що машина і від carroziere так що я ще тиждень хороший я купив Willem часу повернутися завжди корисно
привіт тобі місце рядки, які я використовував, щоб scodificare ecu. вас місце, повне та часткове, я тестував тільки підсумок, хоча.
РАЗОМ рядок з ім'ям 0090 = FFFF 0000 0000 0000 40F4 FFFF 0055 6B0C
00A0 = FFFF FFFF FFFF AD55 0000 0000 0000 0000
ЧАСТКОВОЇ рядком під назвою 0090 =FFFF 0000 0000 0000 0000 FFFF 0000 0155
00A0 =FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF
Дякую, як тільки приходить програміст намагаюся рядків, і я дам вам знати, спасибі
Від того, як ти сказав, підсумок працює але код включений, вірно?
Він відмінно працює з індикатор code горить,кажуть це нормально, але я спробував цей ecu scodificata на автомобіль, що має вже інший ecu scofidica і його індикатор не світиться... так що, як не її включити є, але я в курсі
Може бути! Потрібно переконати його залишити, можливо, легко ходити деякий час з моєю... якщо я буду розміщувати рішення. Необхідно зазначити, що я не намагався зробити scodifica з програмним забезпеченням meucci або інших... може бути, з тими, індикатор згасне. Знаю
я думаю, що він знайшов рішення прямо тут, на форумі рядки ці, але змінені так,
відрізняється тільки приходить програміст, я намагаюся, і я дам вам знати, а те, що я знайшов і це
00090: FFFF 0000 0000 0000 F440 FFFF 5500 0C6B
000A0: FFFF FFFF FFFF 55 0000 0000 0000 0000
Відмінно, дайте нам знати!
Хлопці у мене проблема, нарешті, автомайстерня повернув машину на мого друга, але машина виповнюється код, а не частина з поклав сюди рядок
І потім, якщо я поставлю оригінальний ключ поруч з антеною не повинно визнати той же ключ?
Ви перепробували всі, і дві процедури для scodifica?
Я тестував тільки scodifica частково і працює належним чином, не знімаючи нічого, може бути, і я кажу, що, МОЖЛИВО, слід від'єднати антену?
Якщо панда без bodi просто від'єднати блок управління іммо під кермом роз'єм, 6-полюсний