КПК

Прагляд Поўнай Версіі : scodifia panda 1.1 iaw 4af

tac89
усім прывітанне, я ведаю, што гэта блок кіравання, з дзівацтвамі, але я павінен выканаць scodifica
з пеўня ёсць і схема pin-out, але не ведаю, што пратакол выкарыстоўваць, калі толькі тое, што мне кажуць у аўтамабіль fiat iaw --
або ў якой-то раздзел інструмент bootg
qualkuno можа дапамагчы ў гэтай аперацыі загадзя дзякуй ўсім

Andrea1
Добры дзень, я па памяці, таму што гэта крыху, што не выкарыстоўваю больш певень у boot mode, аднак, перайсці да абярыце драйвер, які патрабуецца выкарыстоўваць, і абярыце прыладу boot\ tools boot mode, затым st10f і абярыце драйвер st10f168 затым зрабіце спасылкі і ты id і чытання... для scodificare свой iaw трэба змяніць eprom 95160.
Дайце мне ведаць, калі вы можаце scodificarla, таму што ў мяне ёсць два iaw ў дом, які я scodifica, але я не мог нават паспрабаваць, каб убачыць, калі scodifica з'яўляецца правільным.
Ах, я забыўся не ўсе пеўні атрымоўваецца зрабіць у школе, на жаль, некаторыя не ўдалося :/

tac89
Я ведаю, што некаторыя не могуць, але я павінен зрабіць гэта добра, без рызыкі, што і кліент плёну купіць programmatpre

Andrea1
У мяне быў певень, які я не чытаў, але проста будзьце асцярожныя, каб зварыць, і вы не рызыкуеце, калі робіць гэта добра, калі не таму, проста не падключаецца, не варта спальваць.

tac89
Я бачыў, што c' таксама мае інструмент для scodifica і кланаваць для гэтага ecu, але не думаю, што гэта ў агульнай складанасці і я чытаў, што ў ульме крок, калі кажа, xlonare павінны паставіць адмена, іншы пачынае сціраць і ідзе ў блок л. с.

tac89
У 95160 ёсць толькі иммо? І параметры кіравання рухавіком, дзе іх знайсці?

Andrea1
Няма ў 95160 у дадатак да иммо ёсць і іншыя рэчы, як одометр і многае іншае, параметры рухавіка знайсці іх у мікра.

Andrea1
Я бачыў, што c' таксама мае інструмент для scodifica і кланаваць для гэтага ecu, але не думаю, што гэта ў агульнай складанасці і я чытаў, што ў ульме крок, калі кажа, xlonare павінны паставіць адмена, іншы пачынае сціраць і ідзе ў блок л. с.

Цяпер не памятаю, ці працуе гэты інструмент, таму што я ніколі не riusito прачытаць з пеўня.

giuseppe89
Я памятаю, што scodificare прачытаць eprom, з дапамогай программатор upa і змена радкі, знойдзеныя на ўнутраныя і атрымалася...застаецца, аднак, гарыць лямпачка code. На аўто сябра, у мяне есць блок кіравання роўная scodifica, але не гарыць. Я хацеў бы прачытаць, каб зразумець адрозненні. Калі вам патрэбныя радкі, якія я выкарыстаў, дайце мне ведаць, што я шукаю

Andrea1
Калі tac89 ўдалося прачытаць эбу вы можаце паспрабаваць апрацаваць файл з meucci, што ў тэорыі павінна працаваць.. але я не ўпэўнены, чаму некаторыя кажуць, што функцыі, іншыя наадварот, таму было б паспрабаваць і зняць сумневы.
Я спрабаваў апрацаваць файл (заўсёды scodifica часткова) з розным праграмным забеспячэннем, у надзеі, што працаваць падобным чынам, але мне былі вернутыя файлы заўсёды адрозніваюцца ад sw ў sw.

tac89
цуд, праз 2 гадзіны мне ўдалося прачытаць з дапамогай 600
цяпер я хацеў зрабіць вынік, вы можаце сказаць мне радкі трэба змяніць, загадзя дзякуй

tac89
Як я ведаю, робіць.вы разумееце, што я чытаў, калі гм miro або eprom, або абодва?

tac89
для andrea1 я не зварылі boot, але я выкарыстаў дзіма

Andrea1
Розніца паміж выкарыстоўваць шаблон або звараны провад не павінны ставіць пад пагрозу працу.
Як я зразумеў, ты чытаць не пайшоў на выберыце інструмент "boot" і затым выбраць свой мікра, але ты пайшоў у аўтамабіль\fiat\tools fiat\4?
Я не разумею, варыянт 600.. Я выкарыстоўваць параметр аўто, або прачытаць з бд не для таго, каб зрабіць у школе, і, шчыра кажучы, не ведала, што гэта магчыма.
У любым выпадку, калі пад чытанне файла ёсць опцыя flash або eprom, у залежнасці ад таго, што абярыце вам патрэбны файл.

Andrea1
Улічваючы, што мы ў тэме scodifica я хацеў бы спытаць, чаму вы аддаеце перавагу зрабіць scodifica за ўсе, па параўнанні з частковай.
З таго, што я, аказваецца, з scodifica за ўсе эбу застаецца scodificata для ўсіх будучых прыбыткаў, так што проста мець ключ, які вы ўводзіце і забраць аўтамабіль.
Частковая замест гэтага, калі ён быў прыведзены ў рух першы раз, вы б кадоўка аўтаматычная, з ключом, выкарыстоўваным для запальвання.. апошняя аперацыя лічыцца больш бяспечным.
Так што, якой бы тое перавага, scodifica за ўсе?

tac89
Я павінен зрабіць uns за ўсё таму, што ў кліент павінен змяніць замак і новы ключ не мае транспондеров
Я спрабаваў з sw для scodifica, Што ёсць месца пад для таго, каб вы маглі каментаваць зменены трохі дзве рэчы, калі заканадаўствам flash eprom і вам 2 асобныя тэчкі, мяркую? Калі і так, то я з дарогі

tac89
вось файлы, якія я забыўся

tac89
ёсць падпіскі і тып памяці вы можаце выбраць, а затым чытаць, але гэта значэнне flash і не прымушае мяне змяніць я прачытаў толькі плоць так, каб иммо у мяне не вырашана
я бы ўсё прачытаў? л. с.

Andrea1
Магу я спытаць, дзе вы знаходзіцеся, можа мы суседзі...
У любым выпадку я запампаваў толькі арыгінал цяпер і вы, верагодна, памыляецеся дзеянні.. Ты зараз робіш car\fiat\600\і законы, праўда? гэта будзе працэдура, каб зрабіць, калі вы хочаце, каб прачытаць файл з бд і законы, толькі і карты, так сказаць... Для таго, каб прачытаць eeprom трэба выкарыстоўваць або інструмент, якая размешчана ў аўтамабіль, альбо трэба выкарыстоўваць працэдуру, што я апісаў у пачатку.
Я пішу табе, вага файла, які павінен мець час для чытання назапашвальнікі:
eeprom 2кб
мікра-256кб
рэзервовае капіраванне tot 128kb

tac89
я ў правінцыі пескара ты? ты?
а я ад 320кб, я ведаю, што крокі, якія я раблю, гэта для бд, але з tool не чытае
я спрабаваў як з decode-клонаў, якія з дапамогай інструмента st10f

Andrea1
Парма... дурнаваты
Ды ведаю, на жаль, певень у банку ён не хоча ведаць, тыя, ecu. Для scodifica ты абавязаны прачытаць 95160 не ведаю, што ён табе змяніў sw ў файл, прызначаны для кіравання рухавіком, але мы не рэкамендуем вам загрузіць файл быў апрацаваны.

tac89
Тады я толькі чытаў flasch рухавіка ho ... бывае, трэба отпаять трэба знайсці orogrammatote вас, што вы выкарыстоўваеце?
Але flasch такога памеру???

Andrea1
Я выкарыстаў і новая працэдура для чытання ў школе, роўна певень, калі не больш, проста таму што не трэба, чакаць іх, каб напасці і адлучыце кабель boot.
Для таго, каб отпаять і зрабіць добрую працу, не рызыкуючы паставіць пад пагрозу eeprom патрэбен паяльнік на паветры. У любым выпадку максімум 95160 з 2€ адправіць цябе ў дом новы.
Для праграмістаў, я не ведаю, чаму я не валодаю, але, магчыма, упа ці добра.

Andrea1
Тады я толькі чытаў flasch рухавіка ho ... бывае, трэба отпаять трэба знайсці orogrammatote вас, што вы выкарыстоўваеце?
Але flasch такога памеру???

Andrea1
Адзіны спосаб, што мне застаецца, каб дапамагчы вам, калі вы не праграмісты і не хочаце чакаць занадта доўга, кліент будзе адправіць 95160 ўжо напісаць гатовы для быць звараным або, калі знойдзеце ў інтэрнэце.. па-мойму, гэта было б магчымым рашэннем.

tac89
Няма, кліент можа разлічваць, што машына і ад carroziere так што я яшчэ тыдзень добры я купіў Willem часу вярнуцца заўседы карысна

giuseppe89
прывітанне табе месца радкі, якія я выкарыстаў, каб scodificare эбу. вас месца, поўнае і частковае, я тэставаў толькі вынік, хоць.
РАЗАМ радок з імем 0090 = FFFF 0000 0000 0000 40F4 FFFF 0055 6B0C
00A0 = FFFF FFFF FFFF AD55 0000 0000 0000 0000

ЧАСТКОВАЙ радком пад назвай 0090 =FFFF 0000 0000 0000 0000 FFFF 0000 0155
00A0 =FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF

tac89
Дзякуй, як толькі прыходзіць праграміст спрабую радкоў, і я дам вам ведаць, дзякуй

tac89
Ад таго, як ты сказаў, вынік працуе але код уключаны, праўда?

giuseppe89
Ён выдатна працуе з індыкатар code гарыць,кажуць гэта нармальна, але я паспрабаваў гэты ecu scodificata на аўтамабіль, які мае ўжо іншы ecu scofidica і яго індыкатар не загараецца... так што, як не яе ўключыць ёсць, але я ў курсе

carlo abarth
чытайце яго!!!

giuseppe89
Можа быць! Трэба пераканаць яго пакінуць, магчыма, лёгка хадзіць некаторы час з маёй... калі я буду размяшчаць рашэнне. Неабходна адзначыць, што я не спрабаваў зрабіць scodifica з праграмным забеспячэннем meucci або іншых... можа быць, з тымі, індыкатар патухне. Ведаю

tac89
я думаю, што ён знайшоў рашэнне прама тут, на форуме радкі гэтыя, але зменены так,
адрозніваецца толькі прыходзіць праграміст, я імкнуся, і я дам вам ведаць, а тое, што я знайшоў, і гэта
00090: FFFF 0000 0000 0000 F440 FFFF 5500 0C6B
000A0: FFFF FFFF FFFF 55 0000 0000 0000 0000

Andrea1
Выдатна, дайце нам ведаць!

tac89
Хлопцы, у мяне праблема, нарэшце, аўтамайстэрня вярнуў машыну на майго сябра, але машына спаўняецца код, а не частка з радок паклаў сюды

tac89
І потым, калі я пастаўлю арыгінальны ключ побач з антэнай не павінна прызнаць той жа ключ?

Andrea1
Вы пераспрабавалі ўсе, і дзве працэдуры для scodifica за ўсе?
Я тэставаў толькі scodifica часткова і працуе належным чынам, не здымаючы нічога, можа быць, і я кажу, што, МАГЧЫМА, варта адлучыць антэну?

scinti
Калі панда без bodi проста адлучыць блок кіравання иммо пад рулём раз'ем, 6-полюсный