Перегляд Повної Версії : Doblo 1.9 d 2001
Привіт, хлопці, я на цей doblò, що говорить "перевірити положення ротора P0252".
Машина вимикалася в холодний і теплий, і був не в змозі витримати мінімум.
Я поміняв насос високого тиску, тепер автомобіль добре і витримує мінімум.
Єдине, що іноді до вильоту залишається контрольна лампа двигуна і свічок розжарювання горить і авто не розганяється.
Якщо я вимикаю машину і рушить прискорення дефект зникає. Хтось може допомогти?
заздалегідь спасибі всім
Насос високого тиску на' doblo 1900 дизель мене не виходить.завод bosch або Луки?
Привіт, хлопці, я на цей doblò, що говорить "перевірити положення ротора P0252".
Машина вимикалася в холодний і теплий, і був не в змозі витримати мінімум.
Я поміняв насос високого тиску, тепер автомобіль добре і витримує мінімум.
Єдине, що іноді до вильоту залишається контрольна лампа двигуна і свічок розжарювання горить і авто не розганяється.
Якщо я вимикаю машину і рушить прискорення дефект зникає. Хтось може допомогти?
заздалегідь спасибі всім
привіт marcuc але помилка зникла після заміни насоса?....насос і використовується, і капітальний ремонт?
Я не хочу, що ти злий жарт новий насос ap.
Якщо у тебе горить ти повинен також мати DTC теоретично.
Я розгляну насос....сумніваюся, що він працює в борг.
Я знаю, хто дурний, щоб запитати, але іноді ви не думаєте.
ти видалив перед коди несправностей і подивитися, який виникає?
Для того, щоб досвід ніколи не дає впевненості на першому DTC, що я читаю....ворота і очікую, що ви riprensenti проблема, тому що не знаєш, і того, новий або старий....дуже часто буває, що деякі машини роблять роботу на авто і "забувають" стерти DTC, які зберігаються, навіть якщо проблема не буде вирішена.
Стій і слухай когось іншого.
і проблема, яка існує на завод лукас, як правило, є насос.
і проблема, яка існує на завод лукас, як правило, є насос.
згоден.....насос несправний, зазвичай, коли купуються запчастини цього типу, і все краще і краще,у вашому випадку,щоб перевірити насос pompista.
стирає всі коди несправностей та моніторингу з самописця, якщо ви є його власником,....якщо загоряються світлові індикатори повинні бути також DTC.
якщо закони навколо ugoboss, так і серед більш досвідчених, що знайдеш....від прямої.
привіт, хлопці, спасибі, що відповіли на мій запит. У будь-якому випадку це завод лукас і насос, який у мене встановлений капітально. dtc, я їх видалив, перш ніж почати змінювати насос і повторно при першому введенні в дію насос, капітальний ремонт. Зараз машина йде і не ресен помилку.
Відбувається тільки в рух без accelerla. код dtc полягає в тому, що я написав вище
Перевірте дуже ретельно ступені насоса..
На pratola serra атмосферне, з насосом Лукас зрозумів, що навіть з посиланнями всі вишикувалися в той момент, натягни ремінь "краде кошти зуб" на грм(я на 2-3 градуси, а це не мало) краще переконатися з допомогою спеціального обладнання..
Якщо фази газорозподілу, є OK перевірте датчик голки в інжектор з проводом вилку і перевірити безперервність ом датчика..
Якщо у тебе немає значення, потрібно зібрати новий інжектор з датчиком...
Перевірте дуже ретельно ступені насоса..
На pratola serra атмосферне, з насосом Лукас зрозумів, що навіть з посиланнями всі вишикувалися в той момент, натягни ремінь "краде кошти зуб" на грм(я на 2-3 градуси, а це не мало) краще переконатися з допомогою спеціального обладнання..
Якщо фази газорозподілу, є OK перевірте датчик голки в інжектор з проводом вилку і перевірити безперервність ом датчика..
Якщо у тебе немає значення, потрібно зібрати новий інжектор з датчиком...
ремінь я тугий з шків насоса блокується за допомогою спеціальних болтів. один йде угвинчується в головку блоку циліндрів, а інший йде до зафіксувати шків на стадії з насосом. я заявляю сказати, що я повинен був передбачати небагато, враховуючи, що з етапу оригінальна машина з працею, починаючи, і це було "відкладено". ви говорите, що може залежати від інжектора?
ці дні у мене машина завжди зі мною, і якщо б не прискорення на старті автомобіль важко починати
ремінь я тугий з шків насоса блокується за допомогою спеціальних болтів. один йде угвинчується в головку блоку циліндрів, а інший йде до зафіксувати шків на стадії з насосом. я заявляю сказати, що я повинен був передбачати небагато, враховуючи, що з етапу оригінальна машина з працею, починаючи, і це було "відкладено". ви говорите, що може залежати від інжектора?
ці дні у мене машина завжди зі мною, і якщо б не прискорення на старті автомобіль важко починати
Я заздалегідь, можливо, трохи занадто?
Ти застряг насос з болта, але, колінчастого вала і распредвала були вільні рухатися..
Покладіть точних посилань дерев ви побачите, що бон зможеш поставити болти ділянки/блок..