Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : вывучэнне fap off edc16c39

tac89
я вывучаю гэтую карту, а на лініі, што вынікае з назвы кажа, што ў fap off, але мне гэта не здаецца
для гэтых ecu трэба па інфа знайсці і змяніць гэтую радок 00 00 01 00 00 00 28 44 00 00 43 1C 00 00 43 1 але я не ўпэўнены, падкарэктуе, калі я памыляюся, я хацеў бы ведаць, калі мая інфармацыя няправільная, ці вы назва гэтай карты, што вы тут выпендриваетесь тады для egr проста падняць кошт газу reitrodotti на 1200, так, што не адкрыць? выбачайце за ўсе гэтыя пытанні, але я пачынаю цяпер, і мне не церпіцца даведацца, хахаха

tac89
асс забыўся і тып ecu ў 138_889-альфа 159 1900jtdm 16v 150cv

Errecinque
асс забыўся і тып ecu ў 138_889-альфа 159 1900jtdm 16v 150cv

Калі гэта ўжо абмяркоўвалася тысячу раз на гэтым. Гэта еўра-4 проста камутатар, экіпіроўка і засмечвання і гульня зробленая, пратэставаная і працуе. Вы выдаліць калі ж вы хочаце star ціхі P1205 і P2453, якія могуць выскачыць праз некаторы час.
Выкарыстоўвайце толькі кавалак радка, каб знайсці

tac89
Дзякуй errecinque ты вялікі, я ведаю, Што ты будзеш siciramrnte казаў, будучы uns блок кіравання выкарыстоўваецца вельмі шмат, але не riescoancora, каб убачыць ўкладанні, для таго, каб пачаць добра вучыцца з Інфа на форуме.... Дзякуй за ўсё галасаваць, Што ты дапамог мне...

Errecinque
Дзякуй errecinque ты вялікі, я ведаю, Што ты будзеш siciramrnte казаў, будучы uns блок кіравання выкарыстоўваецца вельмі шмат, але не riescoancora, каб убачыць ўкладанні, для таго, каб пачаць добра вучыцца з Інфа на форуме.... Дзякуй за ўсё галасаваць, Што ты дапамог мне...

Ах ясна радку калі напісаць так, як ты сказаў, трэба шукаць у рэжыме 8 біт. Я рэкамендую выкарыстоўваць winols

tac89
Яшчэ раз дзякуй... я адкрыў яшчэ адзін пост на edc15, Дзе вы ўжо дапамаглі мне, каб uns карту, Якая, шчыра кажучы, я не заўважыў вялікіх адрозненняў ад врі, але я думаю, Што, зачыніўшы egr атрымліваю qualkosina больш, але я не магу зачыніць яго, так што я цікава, калі я мог кінуць окко, як толькі ты 2mins