Перегляд Повної Версії : перший досвід з картку на великий крок, 75cv
Як ви вже знаєте, автомобіль повинен бути добре вже від годин, щоб отримати відмінний результат..так що перевірте параметри MAF,MAP і т. д.
педаль ти торкнувся також в мінус можна виправити,
Я залишив ці карти: 089CEA,091548,09157,091610,09308 В
Спасибі cinqueturbo ти завжди доступний в будь-якому випадку автомобіль вам добре, але важкий він дуже повільний у прийнятті обертів...тобто, як правило, порожній дозування під 2500 оборотів в хвилину. Сьогодні ввечері дам подивимося на карти, які ти перерахував
Привіт cinqueturbo я, дивлячись на winols карти, який ви мені люб'язно показали...деякі, здається, деякі обмежувачі в функції температури інші функції оборотів в хвилину. Перша карта, що ви мені показали, я не міг зрозуміти d що це таке і деймон говорять про "основного часу уприскування", але я не розумію, що у мене в осі z і до чого відноситься... damos на цих картах не вказані відомості,я порівняв цей файл з іншими, і деякі з тих, що, здається, обмежувачі налаштовані на 12800 так відключені так? Не могли б ви дати якусь пораду, на цих картах?
Йосип, я ніколи не піду спати, у нас завтра з роботи.. ви коли-небудь порівнювали файл 105л. з?
Випробував давно один з присутнє в базі даних, але мені не давав ні один водій або був пошкоджений, не пам'ятаю...я шукаю когось іншого. Але на питання, winols-це нормально, що я не від інформації для цих карт? Я також подивився на інші файли, і деймон це той, розміщених на мунро на форумі.
089CEA Фази Уприскування (8 motel)
091548 Обмежувач крутного моменту в залежності від оборотів двигуна
09157A Обмежувач крутного моменту на основі курсу "Марш"
091610 Обмежувач крутного моменту в залежності температури
копію від 105 к. с..
ліміт ecu для lim. пара і 12800 марно йти далі..
якщо у вас є інші питання, а також запитати
спасибі cinqueturbo, я поставлю відразу, на жаль, у мене мало часу останнім часом, але я буду старатися!
089CEA Фази Уприскування (8 motel)
091548 Обмежувач крутного моменту в залежності від оборотів двигуна
09157A Обмежувач крутного моменту на основі курсу "Марш"
091610 Обмежувач крутного моменту в залежності температури
копію від 105 к. с..
ліміт ecu для lim. пара і 12800 марно йти далі..
якщо у вас є інші питання, а також запитати
Привіт 5Т, але цей горезвісний ліміт на 12800. Поясніть мені, що це пов'язано? Тобто обмеження прихований, так що не редагується або написано в якійсь біт, і ви можете підняти? Не те, що мені потрібно зробити, але мені цікаво, якщо тих, хто робить якийсь супер двигун змінено на цей запит крутного моменту. Може бути, стоять marelli і збирають ecu настроювані?
Cinqueturbo мені поради, щоб скопіювати тільки ті обмежувачі, згадані вами, або навіть іншим, що я знайшов?я думаю, більш точне регулювання все вірно? інше питання,для фази уприскування, регулювання також, як і 105?я знаю, що паливні інжектори відрізняються від 90 чи я помиляюся?або краще moddare поточну карту? даю пару градусів для максимальної iq від 3000 об / хв?і пробач, якщо я порушу ще з питаннями, але у мене є, що я начебто вчора ввечері:я читала і перечитувала потік "multijet вчитися" і я залишилася одна ідея, трохи заплуталася до читання різні карти,те, що я питаю у вас є damos певного файлу 6f3, дивлячись на карти в winols відображаються в до правильно чи є завжди читати навпаки?я можу довіряти інформації в шашки чи ні?
Привіт 5Т, але цей горезвісний ліміт на 12800. Поясніть мені, що це пов'язано? Тобто обмеження прихований, так що не редагується або написано в якійсь біт, і ви можете підняти? Не те, що мені потрібно зробити, але мені цікаво, якщо тих, хто робить якийсь супер двигун змінено на цей запит крутного моменту. Може бути, стоять marelli і збирають ecu настроювані?
Досвід роботи на стенді для випробування потужності.. ні поліпшення, ні в Л. с. в НМ насправді проблеми під час запуску з димність вихлопних газів..
Cinqueturbo мені поради, щоб скопіювати тільки ті обмежувачі, згадані вами, або навіть іншим, що я знайшов?я думаю, більш точне регулювання все вірно? інше питання,для фази уприскування, регулювання також, як і 105?я знаю, що паливні інжектори відрізняються від 90 чи я помиляюся?або краще moddare поточну карту? даю пару градусів для максимальної iq від 3000 об / хв?і пробач, якщо я порушу ще з питаннями, але у мене є, що я начебто вчора ввечері:я читала і перечитувала потік "multijet вчитися" і я залишилася одна ідея, трохи заплуталася до читання різні карти,те, що я питаю у вас є damos певного файлу 6f3, дивлячись на карти в winols відображаються в до правильно чи є завжди читати навпаки?я можу довіряти інформації в шашки чи ні?
На авто акції скопіюйте та вставте як 1 крок, і краще, але, звичайно, і як сукня на замовлення, так що часу і зусиль..
Показники карти і дуже суперечливі і в шашки і в різних Потоках, які знаходяться навколо..
я повинен був зробити багато тестів, щоб прийти до висновку, і тому займає від всіх просто робити тести і йти логіки..
у мод-файли, які ви завантажили на додаток до недоліки ви бачите недоліки від недосвідченості, може бути, але я тобі гарантую на авто в наявності чи добре ж..
Спасибі cinqueturbo, принаймні, тепер я знаю, що я не повинен сліпо довіряти damos. На жаль, не маючи можливості зробити тест (авто не існує у мене під) я вважаю себе більше запитань, ніж доказів. Я знаю, що я повинен купити 1.3 mjt ха-ха дякую за поради cinqueturbo добрий день!