Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : першы вопыт з карту на вялікі крок, 75cv

giuseppe89

cinqueturbo
Як вы ўжо ведаеце, аўтамабіль павінен быць добра ўжо ад гадзін, каб атрымаць выдатны вынік..так што калі ласка, праверце параметры MAF,MAP і г. д.

педаль ты закрануў таксама ў мінус можна выправіць,

Я пакінуў гэтыя карты: 089CEA,091548,09157 У,091610,09308 Ў

giuseppe89
Дзякуй cinqueturbo ты заўсёды даступны,у любым выпадку аўтамабіль вам добра, але цяжкі ён вельмі павольны ў прыняцці абаротаў...то есць, як правіла, пусты дазавання пад 2500 абаротаў у хвіліну. Сёння ўвечары дам паглядзім на карты, якія ты пералічыў

giuseppe89
Прывітанне cinqueturbo я, гледзячы на winols карты, які вы мне ласкава паказалі...некаторыя, здаецца, некаторыя абмежавальнікі ў функцыі тэмпературы іншыя функцыі абаротаў у хвіліну. Першая карта, што вы мне паказалі, я не мог зразумець d што гэта такое і дэйман кажуць аб "часу асноўнага ўпырску", але я не разумею, што ў мяне ў восі z і да чаго ставіцца... damos на гэтых картах пазначаны звесткі не,я параўнаў гэты файл з іншымі, і некаторыя з тых, што, здаецца, абмежавальнікі настроены на 12800 так адключаныя так? Не маглі б вы даць які-то рада, на гэтых картах?

cinqueturbo
Іосіф, я ніколі не пайду спаць, у нас заўтра з працы.. вы калі-небудзь параўноўвалі файл 105л. з?

giuseppe89
Адчуў даўно з адзін прысутнічае ў базе дадзеных, але мне не даваў ні адзін кіроўца або быў пашкоджаны, не памятаю...я шукаю каго-то іншага. Але на пытанне, winols-гэта нармальна, што я не ад інфармацыі для гэтых карт? Я таксама паглядзеў на іншыя файлы, і дэйман гэта той, размешчаных на мунро на форуме.

cinqueturbo
089CEA Фазы Ўпырску (8 motel)

091548 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад абаротаў рухавіка
09157A Абмежавальнік крутоўнага моманту на аснове курсу "Марш"
091610 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці тэмпературы
копію ад 105 л. з..

ліміт ecu для lim. пара і 12800 бескарысна ісці далей..
калі ў вас ёсць іншыя пытанні, а таксама спытаць

giuseppe89
дзякуй cinqueturbo, я пастаўлю адразу ў працу, на жаль, у мяне мала часу ў апошні час, але я буду старацца!

Errecinque
089CEA Фазы Ўпырску (8 motel)

091548 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад абаротаў рухавіка
09157A Абмежавальнік крутоўнага моманту на аснове курсу "Марш"
091610 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці тэмпературы
копію ад 105 л. з..

ліміт ecu для lim. пара і 12800 бескарысна ісці далей..
калі ў вас ёсць іншыя пытанні, а таксама спытаць

Прывітанне 5Т, але гэты праславуты ліміт на 12800. Растлумачце мне, што гэта звязана? Г. зн. абмежаванне скрыты, так што не рэдагуецца або напісана ў якой-то біт, і вы можаце падняць? Не тое, што мне трэба зрабіць, але мне цікава, калі тых, хто робіць які-то супер рухавік зменены на гэты запыт крутоўнага моманту. Можа быць, стаяць marelli і збіраюць ecu наладжвальныя?

giuseppe89
Cinqueturbo мне парады, каб скапіяваць толькі тыя абмежавальнікі, згаданыя вамі, або нават іншым, што я знайшоў?я думаю, больш дакладная рэгуляванне усё дакладна? іншы пытанне,для фазы ўпырску, рэгуляванне таксама, як і 105?я ведаю, што паліўныя інжэктары адрозніваюцца ад 90, ці я памыляюся?або лепш moddare бягучую карту? даю пару градусаў для максімальнай iq ад 3000 аб / мін?і даруй, калі я парушу яшчэ з пытаннямі, але ў мяне ёсць, што я, здаецца, учора ўвечары:я чытала і перачытвала паток "multijet вучыцца" і я засталася адна ідэя, трохі заблыталася на да чытання розныя карты,тое, што я пытаюся:у вас есць damos пэўнага файла 6f3, гледзячы на карты ў winols адлюстроўваюцца ў да правільна ці ёсць заўсёды чытаць наадварот?я магу давяраць інфармацыі ў шашкі або няма?

cinqueturbo
Прывітанне 5Т, але гэты праславуты ліміт на 12800. Растлумачце мне, што гэта звязана? Г. зн. абмежаванне скрыты, так што не рэдагуецца або напісана ў якой-то біт, і вы можаце падняць? Не тое, што мне трэба зрабіць, але мне цікава, калі тых, хто робіць які-то супер рухавік зменены на гэты запыт крутоўнага моманту. Можа быць, стаяць marelli і збіраюць ecu наладжвальныя?

Вопыт працы на стэндзе для выпрабаванні магутнасці.. ні паляпшэння, ні ў Л. з. ні ў НМ самай справе праблемы падчас запуску з дымнасць выхлапных газаў..

cinqueturbo
Cinqueturbo мне парады, каб скапіяваць толькі тыя абмежавальнікі, згаданыя вамі, або нават іншым, што я знайшоў?я думаю, больш дакладная рэгуляванне усё дакладна? іншы пытанне,для фазы ўпырску, рэгуляванне таксама, як і 105?я ведаю, што паліўныя інжэктары адрозніваюцца ад 90, ці я памыляюся?або лепш moddare бягучую карту? даю пару градусаў для максімальнай iq ад 3000 аб / мін?і даруй, калі я парушу яшчэ з пытаннямі, але ў мяне ёсць, што я, здаецца, учора ўвечары:я чытала і перачытвала паток "multijet вучыцца" і я засталася адна ідэя, трохі заблыталася на да чытання розныя карты,тое, што я пытаюся:у вас есць damos пэўнага файла 6f3, гледзячы на карты ў winols адлюстроўваюцца ў да правільна ці ёсць заўсёды чытаць наадварот?я магу давяраць інфармацыі ў шашкі або няма?

На аўто акцыі скапіруйце і ўстаўце як 1 крок, і лепш, але, вядома, і як сукенка на заказ, так што часу і намаганняў..
Паказчыкі карты і вельмі супярэчлівыя і ў шашкі, і ў розных Патоках, якія знаходзяцца вакол..
я павінен быў зрабіць шмат тэстаў, каб прыйсці да высновы, і таму займае ад ўсім проста рабіць тэсты і ісці логікі..
у мод-файлы, якія вы загрузілі ў дадатак да недахопы вы бачыце недахопы ад неспрактыкаванасці, можа быць, але я табе гарантую на аўто ў наяўнасці ці добра ж..

giuseppe89
Дзякуй cinqueturbo, па меншай меры, цяпер я ведаю, што я не павінен слепа давяраць damos. На жаль, не маючы магчымасці зрабіць тэст (аўто не існуе ў мяне пад) я лічу сябе больш пытанняў, чым доказаў. Я ведаю, што я павінен купіць 1.3 mjt ха-ха дзякуй за парады cinqueturbo добры дзень!