Перегляд Повної Версії : Saab 1.9 Ttl edc16c39
Добрий вечір, хлопці, не часто у форумі, і я не професіонал, на жаль, тому прошу вибачення заздалегідь, якщо задаю тривіальні питання.
Я сумніваюся на деяких диспетчерів, щоб зробити на моєму ебу. Як видно з назви, використовуються для Saab встановлюючи двигун mjet Fiat з 180cv серії. Перше питання, це на 6-ступінчастою коробкою передач керівництво, яке збирає мою машину. Тобто: в ебу є карта, що мене обмежує подачу, щоб уникнути пошкодження коробки передач? Другий сумнів стосується перетворення мм3 дизельного палива/крутний момент. А саме: я вважаю, що визначили в карті, розділ, який займається зробити перетворення. Якщо я через карту педаль дає значення крутного моменту, що перевищує цю межу виражається в перетворенні, він дійсно оброблений від ecu або зупиняється до максимальної межі, що карта "конверсії" планує?
Сподіваюся, це не було занадто багато завитків.😃 Заздалегідь спасибі.
тобі краще оновити обидві карти, якщо ці перетворення, що педаль карту
тобі краще оновити обидві карти, якщо ці перетворення, що педаль карту
За якою я рекомендую масштабувати карту перетворення для того, щоб мати ті цінності, які я тільки на карті, дизельного палива?
Звичайно, це масштабирована карту з контрольними точками
Звичайно, це масштабирована карту з контрольними точками
Для якої....якщо я хочу, щоб подолати це обмеження, потрібно коригувати не тільки значення в карті перетворення, але я повинен налаштувати, навіть вр. Та тому, що ті, що задають в гору по всій карті. Вірно?
Для якої....якщо я хочу, щоб подолати це обмеження, потрібно коригувати не тільки значення в карті перетворення, але я повинен налаштувати, навіть вр. Та тому, що ті, що задають в гору по всій карті. Вірно?
Якщо наприклад, 600 з педаллю та карта нм/iq має значення, max 500 ти повинен принести останнім вр від 5000 до 6000 в 2d і коригувати всю колонку з q.to, що ви хочете надати коли питаєш 600
Вибачте за питання, але..***** і я знаю, скільки мм3 дизельного палива потрібно для того, щоб мати певну пару?
Вибачте за питання, але..***** і я знаю, скільки мм3 дизельного палива потрібно для того, щоб мати певну пару?
Тут я хотів би точно зрозуміти....тоді, я думаю, не говорити лайно, кажучи, що потрібні значення в нм в карти, еталонні значення і не реальні, що процесор ecu вважає, для того щоб зіставити запит на педалі і все інше. У тому сенсі, що має чітко визначені параметри і розраховуються до 500 (якщо ваша карта схожа на фіат, так як ще не відкрив). Якщо це так, то ебу знає, що, коли ви натиснете на педаль, і попросіть 500 вона знає, що по досягненні певного тиску в магістралі rail та турбонаддув може впорснути через час 100mm3. Є ще обмежувачі iq, які ріжуть в першу чергу. Тепер, якщо ваш автомобіль в місті і не сильно змінений, машинально не торкніться карти перетворення, тому що це вже розраховану до 100mm3, що і цього вистачить з лишком. Ви просто повинні розблокувати і зможу приїхати
Тут я хотів би точно зрозуміти....тоді, я думаю, не говорити лайно, кажучи, що потрібні значення в нм в карти, еталонні значення і не реальні, що процесор ecu вважає, для того щоб зіставити запит на педалі і все інше. У тому сенсі, що має чітко визначені параметри і розраховуються до 500 (якщо ваша карта схожа на фіат, так як ще не відкрив). Якщо це так, то ебу знає, що, коли ви натиснете на педаль, і попросіть 500 вона знає, що по досягненні певного тиску в магістралі rail та турбонаддув може впорснути через час 100mm3. Є ще обмежувачі iq, які ріжуть в першу чергу. Тепер, якщо ваш автомобіль в місті і не сильно змінений, машинально не торкніться карти перетворення, тому що це вже розраховану до 100mm3, що і цього вистачить з лишком. Ви просто повинні розблокувати і зможу приїхати
Максимальне значення-це 88,щось. До 100 не дотягне.
Максимальне значення-це 88,щось. До 100 не дотягне.
І я знаю, є кілька речей, які потрібно натиснути, щоб потрапити туди
Хочу саме в карту перетворення. Максимальне значення їх 88,60.
Хочу саме в карту перетворення. Максимальне значення їх 88,60.
Ок, а на колонці нм, відповідний 88.60, що значення у вас?
Ок, а на колонці нм, відповідний 88.60, що значення у вас?
Отже, в карті, що я думаю, якщо ці перетворення, я ВР, які виражають крутного моменту і обертів двигуна. Значення, після ті, дизельного палива. Максимальний дизельного палива, що отримую саме 81,92 в особі пік-нм 5000 (500, звичайно).
Що ви думаєте?
Отже, в карті, що я думаю, якщо ці перетворення, я ВР, які виражають крутного моменту і обертів двигуна. Значення, після ті, дизельного палива. Максимальний дизельного палива, що отримую саме 81,92 в особі пік-нм 5000 (500, звичайно).
Що ви думаєте?
Я думаю, буде краще, якщо ви прикладете свою карту на
Повинно бути це. Вважає, що не є .чому не тримає.
Повинно бути це. Вважає, що не є .чому не тримає.
Ти перевірив вже, якщо ти є ст. бази даних форуму??
Чесно кажучи, немає, тому що я все ще мало повідомлень і тому не можу скачати. Хоча все одно дивлюся те ж саме. Якщо ви, трапляється, в будь-якому випадку спробуйте відкрити її і скажи, що думаєш, якщо хочеш.
Ти перевірив вже, якщо ти є ст. бази даних форуму??
Ви є. Але, як я думав, я не завантажити.
Карта перетворення починає 1D0226. І перевищує вже 100mm3. Час вже розраховані для 100mm3... Так що потрібно думати, щоб розблокувати lim iq і покласти в 100mm3 таким чином, щоб використовувати ці карти
Карта перетворення починає 1D0226. І перевищує вже 100mm3. Час вже розраховані для 100mm3... Так що потрібно думати, щоб розблокувати lim iq і покласти в 100mm3 таким чином, щоб використовувати ці карти
І на що я дивлюся, то за адресою 1e9d76?
І на що я дивлюся, то за адресою 1e9d76?
перевернутий map of driver's behaviour for conventional трансмісії managment
не чіпати
перевернутий map of driver's behaviour for conventional трансмісії managment
не чіпати
Ви використовували Тільки для defap...dtc прокласти, egr активна і, нарешті, в нижній частині, мені здається, карта як edc16c39 opel. Існує свого роду подвійний спалаху в читанні bdm, що ваш файл, ліжко в послідовний, не бачиш. Тепер не знаю, що сказати з упевненістю, якщо всі карти, що зміни повинні бути скопійовані, навіть на тих, що потрібно читати і писати в bdm. але я хотів зробити слайд шоу
Між тим, завдяки Errecinque. Я поняття не маю, як читати карту, що ви мені вказали, але це вже крок вперед. Знати, так і не відповів також на запитання про обмежувач на обмін? Ще раз спасибі
Ви використовували Тільки для defap...dtc прокласти, egr активна і, нарешті, в нижній частині, мені здається, карта як edc16c39 opel. Існує свого роду подвійний спалаху в читанні bdm, що ваш файл, ліжко в послідовний, не бачиш. Тепер не знаю, що сказати з упевненістю, якщо всі карти, що зміни повинні бути скопійовані, навіть на тих, що потрібно читати і писати в bdm. але я хотів зробити слайд шоу
Карта, яку я послав тобі насправді не бита fap активні, але все інше-це оригінальний, принаймні, я думаю. Для решти можу сказати, що навантаження в послідовний деякі зміни, зроблені мною, відчувають себе. Не знаю, якщо це значить що-то за те, що він говорить подвійним спалахом....
Карта, яку я послав тобі насправді не бита fap активні, але все інше-це оригінальний, принаймні, я думаю. Для решти можу сказати, що навантаження в послідовний деякі зміни, зроблені мною, відчувають себе. Не знаю, якщо це значить що-то за те, що він говорить подвійним спалахом....
Крім того, я думаю, якщо в режимі очікування...я хотів би, що хтось є, дайте підтвердження
Всім привіт, хто-небудь дайте відгук на цю карту? Я роблю небагато досвіду, але я не хотів би втратити двигун.
Додаю карту, зміни в який, однак, змінюється також.