КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Saab 1.9 Ttl edc16c39

Vega25
Добры вечар, хлопцы, не часта ў форуме, і я не прафесіянал, на жаль, таму прашу прабачэння загадзя, калі задаю трывіяльныя пытанні.
Я сумняваюся на некаторых дыспетчараў, каб зрабіць на маім эбу. Як відаць з назвы, выкарыстоўваюцца для Saab усталёўваючы рухавік mjet Fiat з 180cv серыі. Першы пытанне, гэта на 6-ступеністай скрынкай перадач кіраўніцтва, якое збірае маю машыну. Г. зн.: у эбу есць карта, што мяне абмяжоўвае падачу, каб пазбегнуць пашкоджання скрынкі перадач? Другое сумнеў тычыцца пераўтварэнні мм3 дызельнага паліва/крутоўны момант. А менавіта: я лічу, што вызначылі ў карце, той раздзел, які займаецца зрабіць пераўтварэнне. Калі я праз карту педаль дае значэнне крутоўнага моманту, што перавышае гэты мяжа выяўляецца ў пераўтварэнні, ён сапраўды апрацаваны ад ecu або спыняецца да максімальнага мяжы, што карта "канверсіі" плануе?
Спадзяюся, гэта не было занадта шмат завитушек.😃 Загадзя дзякуй.

dragusdrake
табе лепш абнавіць абедзве карты, калі гэтыя пераўтварэнні, што карту педаль

Vega25
табе лепш абнавіць абедзве карты, калі гэтыя пераўтварэнні, што карту педаль

Па якой я рэкамендую маштабаваць карту пераўтварэнні для таго, каб мець тыя каштоўнасці, якія я толькі на карце, дызельнага паліва?

franco75
Вядома, гэта масштабирована карту з кантрольнымі кропкамі

Vega25
Вядома, гэта масштабирована карту з кантрольнымі кропкамі

Для якой....калі я хачу, каб пераадолець гэта абмежаванне, трэба карэктаваць не толькі значэння ў карце пераўтварэнні, але я павінен наладзіць, нават вр. І таму, што тыя, што задаюць у гару па ўсёй карце. Дакладна?

Errecinque
Для якой....калі я хачу, каб пераадолець гэта абмежаванне, трэба карэктаваць не толькі значэння ў карце пераўтварэнні, але я павінен наладзіць, нават вр. І таму, што тыя, што задаюць у гару па ўсёй карце. Дакладна?
Калі напрыклад, 600 з педаллю і карта нм/iq мае значэнне, max 500 ты павінен прынесці апошні вр ад 5000 да 6000 ў 2d і карэктаваць усю калонку з q.to, што вы хочаце надаць калі пытаешся 600

Vega25
Прабачце за пытанне, але..***** і я ведаю, колькі мм3 дызельнага паліва патрабуецца для таго, каб мець пэўную пару?

Errecinque
Прабачце за пытанне, але..***** і я ведаю, колькі мм3 дызельнага паліва патрабуецца для таго, каб мець пэўную пару?
Тут я хацеў бы дакладна зразумець....тады, я думаю, не казаць дзярмо, кажучы, што патрабаваныя значэння ў нм ў карты, эталонныя значэння і не рэальныя, што працэсар ecu лічыць, для таго каб супаставіць запыт на педалі і ўсё астатняе. У тым сэнсе, што мае выразна пэўныя параметры і разлічваюцца да 500 (калі ваша карта падобная на фіят, так як яшчэ не адкрыў). Калі гэта так, то эбу ведае, што, калі вы націснеце на педаль, і папытаеце 500 яна ведае, што па дасягненні пэўнага ціску ў магістралі rail і турбонаддувом можа ўпырснуць праз час 100mm3. Ёсць яшчэ абмежавальнікі iq, якія рэжуць ў першую чаргу. Цяпер, калі ваш аўтамабіль у горадзе і не моцна зменены, машынальна не краніце карты пераўтварэнні, таму што гэта ўжо разлічаную да 100mm3, што і гэтага хопіць з лішкам. Вы проста павінны разблакаваць і змагу прыехаць

Vega25
Тут я хацеў бы дакладна зразумець....тады, я думаю, не казаць дзярмо, кажучы, што патрабаваныя значэння ў нм ў карты, эталонныя значэння і не рэальныя, што працэсар ecu лічыць, для таго каб супаставіць запыт на педалі і ўсё астатняе. У тым сэнсе, што мае выразна пэўныя параметры і разлічваюцца да 500 (калі ваша карта падобная на фіят, так як яшчэ не адкрыў). Калі гэта так, то эбу ведае, што, калі вы націснеце на педаль, і папытаеце 500 яна ведае, што па дасягненні пэўнага ціску ў магістралі rail і турбонаддувом можа ўпырснуць праз час 100mm3. Ёсць яшчэ абмежавальнікі iq, якія рэжуць ў першую чаргу. Цяпер, калі ваш аўтамабіль у горадзе і не моцна зменены, машынальна не краніце карты пераўтварэнні, таму што гэта ўжо разлічаную да 100mm3, што і гэтага хопіць з лішкам. Вы проста павінны разблакаваць і змагу прыехаць

Максімальнае значэнне-гэта 88,што-то. Да 100 не дацягне.

Errecinque
Максімальнае значэнне-гэта 88,што-то. Да 100 не дацягне.
І я ведаю, ёсць некалькі рэчаў, якія трэба націснуць, каб патрапіць туды

Vega25
Хачу менавіта ў карту пераўтварэнні. Максімальнае значэнне іх 88,60.

Errecinque
Хачу менавіта ў карту пераўтварэнні. Максімальнае значэнне іх 88,60.

Ок, а на калонцы нм, адпаведны 88.60, што значэнне ў вас?

Vega25
Ок, а на калонцы нм, адпаведны 88.60, што значэнне ў вас?

Такім чынам, у карце, што я думаю, калі гэтыя пераўтварэнні, я ВР, якія выказваюць крутоўнага моманту і абаротаў рухавіка. Значэння, пасля тыя, дызельнага паліва. Максімальны дызельнага паліва, што атрымліваю менавіта 81,92 ў асобе пік-нм 5000 (500, вядома).
Што вы думаеце?

Errecinque
Такім чынам, у карце, што я думаю, калі гэтыя пераўтварэнні, я ВР, якія выказваюць крутоўнага моманту і абаротаў рухавіка. Значэння, пасля тыя, дызельнага паліва. Максімальны дызельнага паліва, што атрымліваю менавіта 81,92 ў асобе пік-нм 5000 (500, вядома).
Што вы думаеце?

Я думаю, будзе лепш, калі вы прыкладзеце сваю карту на

Vega25
Павінна быць гэта. Лічыць, што не з'яўляецца .чаму не трымае.

Errecinque
Павінна быць гэта. Лічыць, што не з'яўляецца .чаму не трымае.
Ты ўжо праверыў, калі ты ёсць. в. базы дадзеных форуму??

Vega25
Шчыра кажучы, няма, таму што я ўсё яшчэ мала паведамленняў і таму не магу спампаваць. Хоць усё роўна гляджу тое ж самае. Калі вы, здараецца, у любым выпадку паспрабуйце адкрыць яе і скажы, што думаеш, калі хочаш.

Vega25
Ты ўжо праверыў, калі ты ёсць. в. базы дадзеных форуму??

Вы ёсць. Але, як я думаў, я не спампаваць.

Errecinque
Карта пераўтварэнні пачынае 1D0226. І ўжо перавышае 100mm3. Час ўжо разлічаны для 100mm3... Так што трэба думаць, каб разблакаваць lim iq і пакласці ў 100mm3 такім чынам, каб выкарыстоўваць гэтыя карты

Vega25
Карта пераўтварэнні пачынае 1D0226. І ўжо перавышае 100mm3. Час ўжо разлічаны для 100mm3... Так што трэба думаць, каб разблакаваць lim iq і пакласці ў 100mm3 такім чынам, каб выкарыстоўваць гэтыя карты

І на што я гляджу, то па адрасе 1e9d76?

Errecinque
І на што я гляджу, то па адрасе 1e9d76?

перавернуты map of driver's behaviour for conventional трансмісіі managment

не чапаць

Vega25
перавернуты map of driver's behaviour for conventional трансмісіі managment

не чапаць

Errecinque
Вы выкарыстоўвалі Толькі для defap...dtc пракласці, egr актыўная і, нарэшце, у ніжняй частцы, мне здаецца, карта як edc16c39 opel. Існуе свайго роду двайны ўспышкі ў чытанні bdm, што ў ваш файл, ложак у паслядоўны, не бачыш. Цяпер не ведаю, што сказаць з упэўненасцю, калі ўсе карты, што змены павінны быць скапіяваныя, нават на тых, што трэба чытаць і пісаць у bdm. але я хацеў зрабіць слайд-шоў

Vega25
Між тым, дзякуючы Errecinque. Я паняцця не маю, як чытаць карту, што вы мне паказалі, але гэта ўжо крок наперад. Ведаць, так і не адказаў таксама на пытанне аб абмежавальнік на абмен? Яшчэ раз дзякуй

Vega25
Вы выкарыстоўвалі Толькі для defap...dtc пракласці, egr актыўная і, нарэшце, у ніжняй частцы, мне здаецца, карта як edc16c39 opel. Існуе свайго роду двайны ўспышкі ў чытанні bdm, што ў ваш файл, ложак у паслядоўны, не бачыш. Цяпер не ведаю, што сказаць з упэўненасцю, калі ўсе карты, што змены павінны быць скапіяваныя, нават на тых, што трэба чытаць і пісаць у bdm. але я хацеў зрабіць слайд-шоў

Карта, якую я паслаў цябе ў рэчаіснасці не біт fap актыўныя, але ўсё астатняе-гэта арыгінальны, па крайняй меры, я думаю. Для астатніх магу сказаць, што нагрузкі ў паслядоўны некаторыя змены, зробленыя мной, адчуваюць сябе. Не ведаю, калі гэта значыць што-то за тое, што ён кажа двайны выбліскам....

Errecinque
Карта, якую я паслаў цябе ў рэчаіснасці не біт fap актыўныя, але ўсё астатняе-гэта арыгінальны, па крайняй меры, я думаю. Для астатніх магу сказаць, што нагрузкі ў паслядоўны некаторыя змены, зробленыя мной, адчуваюць сябе. Не ведаю, калі гэта значыць што-то за тое, што ён кажа двайны выбліскам....

Акрамя таго, я думаю, калі ў рэжыме чакання...я хацеў бы, што хто-то ёсць, дайце пацверджанне

Vega25

Vega25
Усім прывітанне, хто-небудзь, дайце водгук на гэтую карту? Я раблю крыху вопыту, але я не хацеў бы страціць рухавік.

Прыкладаю карту, змены ў які, аднак, змяняецца таксама.

Vega25