КПК

Перегляд Повної Версії : Улісс 2.0 jtd гасне в гарячій

Нагнітач
Добрий вечір, у мене проблема з Фіат уліс 2.0 jtd; іноді не заводиться, і то тільки в теплий вимикається....на діагностиці немає помилок, але, як мені описує клієнт з'являється на моніторі картину "ключ "....
Що змушує мене думати, відразу в іммо (помилки з обох ключів), але саме дивне, що гасне в гарячій, що ви думаєте ? і вже натрапив на когось?
заздалегідь спасибі

carlo abarth
контролює обертів двигуна, якщо бачить їх в гарячій!!!

ugoboss
один раз, що це рух, і ключ не контролює його більше, я б перевірив датчик обертів.

MustangGT
Добрий вечір, у мене проблема з Фіат уліс 2.0 jtd; іноді не заводиться, і то тільки в теплий вимикається....на діагностиці немає помилок, але, як мені описує клієнт з'являється на моніторі картину "ключ "....
Що змушує мене думати, відразу в іммо (помилки з обох ключів), але саме дивне, що гасне в гарячій, що ви думаєте ? і вже натрапив на когось?
заздалегідь спасибі
Привіт нагнітач можеш зробити фото роз'ємів ебу двигуна від'єднайте??
Якщо і те, що я думаю, то я поясню, від чого залежить.

MustangGT
один раз, що це рух, і ключ не контролює його більше, я б перевірив датчик обертів.

Може бути, Улісс....в багатьох не працює так.
У будь-якому разі той факт, що сигнали іммо не і іммо і датчик обертів.

tac89
Повинно бути edc15c2 мені цікаво знати проблему, що вказує mustanggt

MustangGT
звичайно моя не може бути рішенням, так як і плід досвіду, як і всі ми, ідентичні.

Більшість роз'ємів : Renault, Fiat, VW, як ми знаємо, і роз'єм на ЕБУ і один чоловік.
Такого типу роз'єми використовуються, жінка, всередині них є шар силікону, який запобігає утворенню imidità і корозії.
У довгостроковій перспективі цей шар силіконового втрачає свою ефективність, вона кристалізується і роздроблена на дрібні шматочки.
Холод спочатку не представляють проблеми, але з підігрівом гарячої змішуються з контактами і створюють дефекти, які змушують думати на ебу зійшов з розуму.
Проблема може тільки погіршитися, зрештою, не привести в рух навіть самої холодної.
Звичайно, не буває все контакти але в деяких частинах.
я спочатку proveriei з флюсу сухий, не надто агресивний на роз'єм, якщо і тримає тепло не в той роз'єм повинен бути демонтований у чистоті, в порядку.
Ця проблема вирішена на renault clio II в перший раз, одна точка, другий і поло в третій.
ніколи не повертайтеся з дефектами дивні.
Що стосується управління іммо не знаю, улісс, але в багатьох контролю і постійної....тепер не варто пояснювати, все працює і довго і нудно і дуже технічний.

Renault, зокрема, страждає особливо.
Зазвичай на megane і clio II і III відбувається в 130-150.000 км.

Інший недолік повірити, що він змусив мене втратити голову тільки тому, що у мене не було DTC.

Датчик оборотів не може привести в теплий це питання, справа дійсно красиве.

Це і те, з досвіду, що могли б мати.

ugoboss
я не професор MUSTANGGT, але у мене багато років досвіду на плечах , і я можу гарантувати, що датчики обертів, вони роблять саме той дефект, на холодну працюють нормально, а при нагріванні перестають читати, і машина зупиняється, і це абсолютно не випадково видалю, в будь-якому випадку робіть так, як ви хочете моя порада.

giuseppe89
Що це дефект чи ні, проблема датчиків обертів, що холодна працює, а гаряча шкоду, проблеми, випадки, відомо, і переконайтеся, що...в старих jtd був дефект на порядку денному. Я згоден з ugoboss про це.Дайте нам знати, як все закінчиться

MustangGT
я не професор MUSTANGGT, але у мене багато років досвіду на плечах , і я можу гарантувати, що датчики обертів, вони роблять саме той дефект, на холодну працюють нормально, а при нагріванні перестають читати, і машина зупиняється, і це абсолютно не випадково видалю, в будь-якому випадку робіть так, як ви хочете моя порада.

звичайно я не сумніваюся в цьому, і я спираюся на досвід.

насправді я висловив симптоми в залежності від моєї.
тепер я хотів би задуматися, якщо б це був датчик оборотів, що може бути пов'язано з тим, що ви accennda індикатор код ключа??
ви повинні зрозуміти, як працювати, і датчик обертів?!!??, що типу no моделі а? магниторезистивные? hall?.
у будь-якому випадку ви можете перевірити його стадії роботи з допомогою осцилографа, з тим, не втечеш!.

blackwolf76
Коли датчик оборотів втрачає сигнал ecu виявляє, двигун вимкнений, і потім активує іммобілайзер для нового включення.

Якщо припустити, що це вони змусили мене страждати, не маленька порада, перш за все, перевірити датчик обертів, як згадувалося раніше, а потім перейти до запобіжників передній панелі, з протилежного боку до ecu двигуна, розібрати його корпус і чистити добре. Зазвичай наповнюється вологою і створює таку проблему.

MustangGT
Правильно я не подумав!.....я згоден!!

Нагнітач
Велике спасибі всім за цінну інформацію , на жаль, залишиться загадкою, тому що клієнт я описав проблему по телефону, але із-за витрат на переміщення середовища стагнує на шосе, вирішив її полагодити в найближчій майстерні для евакуатора....якщо у мене будуть новини через зв'язки, не менш велике спасибі всім

Вимикається при повному навантаженні при частковому навантаженні або в мінімум спочатку