КПК

Перегляд Повної Версії : ерг та fap я хотів би зайти далі.

MustangGT
привіт всім.

як ви знаєте, вже рік я займаюся кілька речей, на авто....що стосується scodifche у мене ніколи не було проблем, завжди робляться здебільшого на лавці, які потрібно емулятор я використовую його часто і не у мене проблеми.

я зробив цюнь fap та ерг з різними програмами, який ecu safe, я не радий, я в захваті....ні, я знаю, що саме вони роблять, і іноді вони роблять погані жарти.
Іноді мені доводиться переробки файл чому не роблять добре, навіть з іншим програмним забезпеченням.....мені не подобається, як я працюю, навіть якщо в кінці кінців результат я отримую.

2 дн. тому я взяв за волосся ecu, що не хотів знати, ділити, на щастя, я знаю, як рухатися, і я беру все більше і більше обережності, врешті-решт мені вдалося обробити файл, але це змушує мене задуматися, що, як часто рекомендуються і краще зробити це вручну.

Інформацію в мережі я льстец речі, informazino fremmentare, і ми говоримо про біт і indirzzi колишньої даних.

Короткий обмін авто,у мене альфа 147 взяв недавно, розподілу, турбо, водяний насос і багато інших робіт, всі вони зроблені в поодинці, тепер я в тотальна недовіра до механікам і, коли справа доходить до моєї машини, і що моя супутниця волію злитися на себе, що мене дражнити платити авансом часто, щоб зробити роботу (і моя погана звичка), а потім помітив, що ти не зробив роботу або зробив з ногами.

Я не та, хто просить знижки, не в контексті ціни, якщо ти скажеш мені те, що я плачу, але занадто часто дражнили, не кажучи вже про електроніки, ви вже знаєте, як я думаю, не потрібно, але мої 21 років досвіду, я їх ношу з собою як теоретичний, ніж практичний.

Моя альфа це добре, але мені не подобається у виконанні, мені не подобається, як реагує двигун навіть якщо і ракета.
Думаючи, що це моє, що мені не відповідають, я пробував інші з подібними двигунами і мені це не подобається.

Я не знаходжу в єс мало, щоб зробити, і я вирішив повернутися до моєї ібіци цей раз 1.9, раніше у мене був 1.4 80cv інжектор насос, а також, що він давав нам, швидко, як, мало, та й 1.9 не менш, в той час як альфа і самої серії є я повинен думати, і в дорозі, то й на поїзді не можу опустити.

Саме на цьому я хотів би почати зміни з виключення ерг.

я з domomande:

1 я Можу зробити, ерг та fap з ecm ?... у цьому форумі я читав хто-небудь, що він робить.
2 керівництво з теоретичні основи міцна і практична, навіть платний, де я можу її знайти?

спасибі inticipo, щоб над чим ми можемо допомогти, що тут навіть хтось з вас готовий дати мені руку.

dragusdrake
не є і т. д., що робить egr fap, почати з нуля: розклад, як ecusafe і раз обробляють файли в автомат, і т. д. потрібно в "руках" і кілька кліків з вашого кулака, щоб змусити її робити речі, в сутності ти такий, щоб робити речі.

Докладні керівництва їх немає, ви можете спробувати його на youtube, але чим більше практика, те, що я зневажав, кажучи "інформацію в мережі льстец речі, informazino fremmentare, і ми говоримо про біт і indirzzi колишньої даних." в цей коктейль з речей, що ви повинні почати битися головою, напевно, свій 147 не було навіть на це, тому що не має ніякого відношення до заздрості TDI.

У будь-якому випадку свій ібіца інжектор насосу, ймовірно, ви можете закрити egr з раз, але для вирішення fap доведеться робити це вручну

MustangGT
не є і т. д., що робить egr fap, почати з нуля: розклад, як ecusafe і раз обробляють файли в автомат, і т. д. потрібно в "руках" і кілька кліків з вашого кулака, щоб змусити її робити речі, в сутності ти такий, щоб робити речі.

Докладні керівництва їх немає, ви можете спробувати його на youtube, але чим більше практика, те, що я зневажав, кажучи "інформацію в мережі льстец речі, informazino fremmentare, і ми говоримо про біт і indirzzi колишньої даних." в цей коктейль з речей, що ви повинні почати битися головою, напевно, свій 147 не було навіть на це, тому що не має ніякого відношення до заздрості TDI.

У будь-якому випадку свій ібіца інжектор насосу, ймовірно, ви можете закрити egr з раз, але для вирішення fap доведеться робити це вручну
Привіт спасибі за вашу відповідь.
Ну моя 147 ніколи не доторкався до ****llo карти саме тому, що є багато речей, які я не знаю.
На жаль, мені це не подобається.
І ймовірно, що я був неправильно зрозумілий.
Я знаю, що ecm не є,автомат і правда не ніколи не використовував.
Це точно, що я шукав, і навчитися робити це вручну, я б навіть
Знати те, що я роблю не тільки навчання.
Я покладу під, і ми бачимо, що,виходить, як тільки я беру ibiza

dragusdrake
У тебе ідеї дуже збентежений , якщо на програми, як на врожайності 147 :P
Ну, тепер візьми Ібіці, але проблема залишається, ви не можете покласти свої руки до тих пір, поки не навчишся

MustangGT
У тебе ідеї дуже збентежений , якщо на програми, як на врожайності 147 :P
Ну, тепер візьми Ібіці, але проблема залишається, ви не можете покласти свої руки до тих пір, поки не навчишся
Не можу пояснити краще.
Ви не сумніваєтеся....карти я зробив щось,не поодинці ,а не на дизельних або двигунів останніх.
Факт, що я не можу проводити експерименти на клієнтах.
Подивимося, покласти разом цей коктейль з речі і робити роботи гідні.
Добрий.

dragusdrake
Не можу пояснити краще.
Ви не сумніваєтеся....карти я зробив щось,не поодинці ,а не на дизельних або двигунів останніх.
Факт, що я не можу проводити експерименти на клієнтах.
Подивимося, покласти разом цей коктейль з речі і робити роботи гідні.
Добрий.

особисто я намагався на початку обговорення, де хто-то моїми ж сумнівами, що і де хтось допомагав, були розміщені файли та завантажити і перевірити я почав розуміти, то я тестував на моїй.

frenk85
Привіт Mustang GT!!
Не механік,кухар або що-небудь ще,я займаюся зовсім іншим,але руки на моїй машині це мої кошти, не ставить ніхто,я люблю "брудні руки".............
Я простий любитель.я не знайомий,скажімо, новачок і на форумі мені дуже допомогли,є 3g інтернет, де описані докладним чином всі справи.

У двигун вашого Альфа має величезний потенціал і в мережі є керівництва і т. д.,не вчать особливо,але можеш глянути..........

MustangGT
Привіт Mustang GT!!
Не механік,кухар або що-небудь ще,я займаюся зовсім іншим,але руки на моїй машині це мої кошти, не ставить ніхто,я люблю "брудні руки".............
Я простий любитель.я не знайомий,скажімо, новачок і на форумі мені дуже допомогли,є 3g інтернет, де описані докладним чином всі справи.

У двигун вашого Альфа має величезний потенціал і в мережі є керівництва і т. д.,не вчать особливо,але можеш глянути..........

Любитель чи ні, і ваші поради завжди цінні,часто у вашій галузі, ви переходите на ****lli а високі
Що ми не розуміємо, щоб бути в розпорядженні деякі інструменти, щоб почати.

І правда, у неї є потенціал, але я не зовсім радий, що На початку я був у захваті.
повертаючись до теми установки і т. д. і працюю трохи на нього подивимося.
Початок erg подивимося, що вийде.
Якщо з і т. д. я повинен був знайти, я можу думати про час і інвестиції.
Спасибі всім за цінні поради

cinqueturbo
Мустанг ви дозволите мені одне питання?

Але, що програмне забезпечення для редагування ви використовуєте? Не використовуйте Winols,Не використання, і т. Д.,використання, Map3D?

MustangGT
Мустанг ви дозволите мені одне питання?

Але, що програмне забезпечення для редагування ви використовуєте? Не використовуйте Winols,Не використання, і т. Д.,використання, Map3D?

Жоден з цих....

я зробив 3 картки на бензин до тепер, дуже прості і з пропрієтарного програмного забезпечення, називається RACE, не знаю що сказати, тому що я зробив у майстерні механіком, який мав благодать навчити на механіці, те небагато, що я знаю.

До речі були завжди прагнув, програмне забезпечення і схожий на і т. Д., але тільки таблиці.

Якщо я хочу дізнатися щось на картах або так, або я повинен владнати, і так я роблю, і якщо гра варта свічок, як описано в інших постах якийсь курс, мені не шкода, як то ECM.

Наприклад, якщо ви механік, те, що я, здається, зрозумів, ти дуже добре знаєш, що робити розсилки, дизель, а потім на альфа-не прогулянка.
Я витратив 2 місяці на вивчення і все, подивіться на комплект, введення в експлуатацію ділянки підходить і завдяки якійсь один, у вас є вибухівка, щоб зрозуміти, як не може зробити шкоди.

І задоволення, безумовно, але це не моя робота, я не радий, що я зробив, я не хотів цього робити, але з причин, пояснено вище, для мене ж вони були змушені.

Механік, де "", коли я scodifiche, звичайно, заплатив, але і став жадібним, якщо ви хочете, щоб він повинен був залишити машину і 800€!....100 менше, ніж звичайний клієнт.

І я C.......Я, що я втратив рахунок, скільки працювати безкоштовно я зробив!....у цьому випадку контекст ціни і так робити неприпустимо побачив, що я зрозумів, що співпраця і стало одностороннім.

Від cosndierare, що електроніка на авто-це не основна моя робота, як описано для scodifiche, зокрема, і замін різних Боді, tacchimetri і т. д. у мене немає проблем, не відрізняється від фішок з інших приладів, які взяті, як правило, з цієї причини я перебуваю в сильне перевага, основні принципи завжди ті, ce мало, щоб зробити.

Так, що, коли я працюю з програмістом з банку.....я віддаю перевагу і, якщо я вдома у мене завжди є рятувальний круг з повний файл від неприємностей.