КПК

Перегляд Повної Версії : fgtech v54 читання bmw

tonybiond
привіт l інший день приїхати на машині, щоб прочитати ecu моєї bmw 120d 163cv ставлю l-список авто і з'являється тільки 120 177cv після деяких сумнівів я намагаюся прочитати ecu, поставивши як установки, так і моделі з 177cv, і я прочитав ecu .
я хотів би знати про ваших fgtech не з'являється моя модель авто ?? для того, щоб записати в більш пізній час, я хотів би знати, я повинен завжди вибирати 177cv спасибі

dragusdrake
120d 163 л. с. e87 EDC16 C35
120d 177 к. с. e87 EDC17 ПЦ02

tonybiond
ви але і т. д. 16 модель 163cv nn від мого fgtech як ніколи

dragusdrake
ви але і т. д. 16 модель 163cv nn від мого fgtech як ніколи

tonybiond
читання вдалося, правильно, але, звичайно, не пишу , я з ризиком блокування

franco75
Я не знаю як допомогти, з kess, щоб два рази з 163 л. с., після вибору моделі, сказав мені, щоб використовувати протокол 164, що є посиланням на 3.0 d. Читав і писав без проблем.
Для того, щоб півник не знаю

tonybiond
зрозумів, у будь-якому випадку я дав файл в 2 мб і т. д., то закон так само, як файли 120d 163cv

ibm
як правило, як закон пише, все одно приємно читати в bdm просто немає!! було, звичайно, спокійніше

riox80
Обережні у віртуальний файл з fg tech!!! Може статися, що читає, але насправді я випустила віртуальний файл, який не виходить звідти зі своєю. Потім зробіть...то додайте і caxxi.

blackwolf76
Я bmw edc16 я завжди в BDM... не варто ризикувати, через розетку..., якщо він падає один і другий, а також.

tonybiond
вибачте, як я роблю для того, щоб прочитати її в bdm, я повинен відкрити блок, але я ніколи не робив раніше

blackwolf76
якщо ви ніколи не робили документи, щоб добре... тобі треба трохи практики, і відповідні інструменти.

tonybiond
давай подивимося в інтернеті потрібен bdm кадр, так я можу прочитати все, але пін-код, які спираються на ecu йдуть зварні ??