КПК

Прагляд Поўнай Версіі : fgtech v54 чытання bmw

tonybiond
прывітанне l іншы дзень прыехаць на машыне, каб прачытаць ecu маей bmw 120d 163cv стаўлю l-спіс аўто і з'яўляецца толькі 120 177cv пасля некаторых сумневаў я спрабую прачытаць ecu, паставіўшы, як параметры, так і мадэлі з 177cv, і я прачытаў ecu .
я хацеў бы ведаць аб вашых fgtech не з'яўляецца мая мадэль аўто ?? для таго, каб запісаць у больш позні час, я хацеў бы ведаць, я мушу заўсёды выбіраць 177cv дзякуй

dragusdrake
120d 163 л. с. e87 EDC16 C35
120d 177 л. с. e87 EDC17 ПЦ02

tonybiond
але вы і г. д. 16 мадэль 163cv nn ад майго fgtech як ніколі

dragusdrake
але вы і г. д. 16 мадэль 163cv nn ад майго fgtech як ніколі

tonybiond
чытанне атрымалася, правільна, але, вядома, не пішу , я з рызыкай блакавання

franco75
Я не ведаю, як дапамагчы, з kess, каб два разы з 163 л. с., пасля выбару мадэлі, сказаў мне, каб выкарыстоўваць пратакол 164, што з'яўляецца спасылкай на 3.0 d. Чытаў і пісаў без праблем.
Для таго, каб пеўнік не ведаю

tonybiond
зразумеў, у любым выпадку я даў файл у 2 мб , і і г. д., то закон так жа, як файлы 120d 163cv

ibm
як правіла, як закон піша, усё роўна прыемна чытаць у bdm проста няма!! было, вядома, спакайней

riox80
Асцярожныя ў віртуальны файл з fg tech!!! Можа здарыцца, што чытае, але на самой справе я выпусціла віртуальны файл, які не выходзіць адтуль са сваёй. Затым вырабіце...то дадайце і caxxi.

blackwolf76
Я bmw edc16 я заўседы ў BDM... не варта рызыкаваць, праз разетку..., калі ён падае адзін і другі, а таксама.

tonybiond
прабачце, як я раблю для таго, каб прачытаць яе ў bdm, я павінен адкрыць блок, але я ніколі не рабіў раней

blackwolf76
калі вы ніколі не рабілі дакументы, каб добра... табе трэба крыху практыкі, і адпаведныя інструменты.

tonybiond
давай паглядзім ў інтэрнэце патрэбен bdm кадр, так я магу прачытаць усе, але пін-код, якія абапіраюцца на ecu ідуць зварныя ??