Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Aprilia Atlantic 500 не спрынт 2003 года

cpcermaz
Прывітанне ўсім, мне патрэбна ваша дапамога, для іншай паловы хто ведае, калі я з вашымі ведамі, дапамажы

У максі-скутэры aprilia atlantic 500 НЕ спрынт 2004 года

я хацеў бы падключыцца да эбу, каб чытаць, калі ёсць памылкі і карэктаваць было мінімальным, што ніколі не варта

Ведаеце, што я павінен падключыць (кабель) і з якой праграмай, і дзе яго знайсці?

загадзя дзякуй, хлопцы

carfree
Прывітанне ўсім, мне патрэбна ваша дапамога, для іншай паловы хто ведае, калі я з вашымі ведамі, дапамажы

У максі-скутэры aprilia atlantic 500 НЕ спрынт 2004 года

я хацеў бы падключыцца да эбу, каб чытаць, калі ёсць памылкі і карэктаваць было мінімальным, што ніколі не варта

Ведаеце, што я павінен падключыць (кабель) і з якой праграмай, і дзе яго знайсці?

загадзя дзякуй, хлопцы

Добры дзень, паглядзіце мінімум не трэба падключаць дыягностыку рэгулюецца ўручную і потым я не думаю, што скутар, што мне патрэбна дыягностыка, каб зразумець розныя дэфекты ...

cpcermaz
Прывітанне carfree, дзякуй за адказ.
Гэта меншае, ён таксама рэгулюе з зашчапкай regoalzione клапан групы ў ін'екцыі.
Але ў кіраўніцтве там напісана, не чапайце зашчапку, але рэгуляваць значэнне мінімум паліва.

Я спрабаваў падключыць да дыягностыкі, таму што ў мяне датчык (датчык выдатку паветра) на групу дросельнай засланкі, што на вашым кампутары прыборнай панэлі мне не больш значэння, чым сярэдні і імгненны выдатак.
Але гэта не дае мне памылкі эбу.Для гэтага я хацеў бы падключыць дыягностыку, каб зразумець, ці было гэта праблема датчык выдатку паветра або прыборнай панэлі (перад cmonstare усе)

cinqueturbo
Калі ў вас ёсць гэты датчык і таксама нармальна, што ў цябе рухавік ўправіла