Перегляд Повної Версії : Ford kuga не заводиться зі стартера....тільки поштовх!!!
Правда зламаєш****....у мене є ford kuga 2.0 td 103kw...не заводиться зі стартера. Але поштовх в бік в одну мить. Я dtc p0087...недостатній тиск палива...що ви думаєте?
Я хотів уточнити, що..бак чистий...паливний фільтр поміняв...дизельного палива на форсунки ок....
Egr чистити....
Правда зламаєш****....у мене є ford kuga 2.0 td 103kw...не заводиться зі стартера. Але поштовх в бік в одну мить. Я dtc p0087...недостатній тиск палива...що ви думаєте?
Привіт riox не знаю, якщо це може допомогти, але в мене був випадок ідентичний місяців тому.
Хоча іншу машину і на бензин.
Спис ypslon слоненя з iaw6f.
Це був датчик оборотів також під тон до мінімуму, і коли заводився вентилятор вимикається.
У мене dtc такого, що вказувало на бензонасос.
У вашому випадку я не знаю, але,якщо у вас невеликий тиск, не повинен мати, як мінімум, скорегувати.
Сподіваюся, вам допоможе мій досвід схожий
Привіт riox у мене було багато подібних випадків на jtd і 1.9 multijet тому разі у мене поганий тиск в Рампі при запуску,штовхаючи автомобіль заводився в одну мить. Проблема була в регуляторі тиску в Рампі, що він пошкоджений в годину і втрати тиску. Може бути у вас аналогічна проблема. Ти перевірив? Prex в стадії пуску піднімається досить? Якщо у вас виникли проблеми prex ви можете також мати форсунок, які відмовляються надмірно..***** шнм з контролювати тиск і дайте нам знати
Додам, перевірте сміття з форсунок..
якщо є перевищення обратки в Рампі не може дати необхідний тиск і, отже, повертає nsufficiente тиску дизельного палива
Для того, щоб регулятор тиску на увазі датчик, який знаходиться на рампі? Якщо це те, що я вже змінив. У будь-якому випадку, як тільки я можу зняти форсунки, підключити їх поза і навколо двигуна....подивитися, якщо бризкає в момент запалювання....
На рампі датчик тиску..
Перевірити на діагностиці, тиск палива, коли він намагається привести в рух..
Потрібно зробити мінімум 300bar, якщо до цього не дійде тиску треба шукати причини.
Для того, щоб регулятор тиску на увазі датчик, який знаходиться на рампі? Якщо це те, що я вже змінив. У будь-якому випадку, як тільки я можу зняти форсунки, підключити їх поза і навколо двигуна....подивитися, якщо бризкає в момент запалювання....
Не потрібно розібрати, від'єднати відходи і перевірки, якщо один або більше надлишок розливу
Регулятор встановлений на насосі високого prex. У будь-якому випадку зробіть спочатку діагностику, і зазначає, тиск у стартер
Оновлення.....я зняв інжектор і д я по всьому світу віддають залишкову кермо.....я помітив, що в момент пуску двигуна не бризкає......мені прийшли сумніви, перевірте напругу.....хто-небудь знає точно, в 2 дроти, яка напруга приходить? Грац хлопці
Оновлення.....я зняв інжектор і д я по всьому світу віддають залишкову кермо.....я помітив, що в момент пуску двигуна не бризкає......мені прийшли сумніви, перевірте напругу.....хто-небудь знає точно, в 2 дроти, яка напруга приходить? Грац хлопці
не бризкає, тому що я не досить prex rail і ебу не дає команду на форсунки. зроби перевірки, що ви перерахували
Зробив тест, відходів
1 300
2 50 унікальний капітальний ремонт
3 cl 450
4 1.5 l
Я думаю, що л, інжектор обвинувачення є 4
Bee я б сказав, що і не тільки у мене проблеми.. але для того, щоб привести в рух ти повинен розібратися з ним..
вибачте, ви дозволите мені одне питання.
У мене є друг, з 166 5 циліндрів, що була проблема в паливній рампі.
Роздратувала мене і кількох експертів, але врешті-решт я вирішив сам.
Введення в експлуатацію мотоцикл був на 4, тому що там був інжектор, щось не так, я краще на лавці був, здавалося б, ідеально підходить в той час як на автомобілі не працювала.
У мене склалося враження, що вона була в короткій і справді, його поглинання була значно вище, ніж його поглинання нормальної до мінімуму, тому що потім на певну кількість кіл, або добре.
Дефект абсурд!.......він змусив мене вийти з голови!.
Справа в тому, що машина для запуску без проблем!......тим не менше система і завжди.
як і можливо, що інжектор несправності запобіжите провертання в той час як в тяги працює належним чином??.....є кілька версій в рампі??
забуваю сказати, у мене не було DTC!....я не знаю, як пояснити, і не є і ніколи не була зачеплена!.
Інжектор, капітальний ремонт ідеальне авто....спасибі всім...
так, але я хотів би зрозуміти, чому така система з інжектором, не працює для мене заводився, хоча і в 4 і в цьому випадку немає.
Для мустанг....у разі вашої 166 л, інжектор не працює, то в 4 буде матч...в моєму випадку були форсунки, що втратив багато палива/тиск....тому, не досягнувши потрібного тиску в рампі, форсунки не відкриває...це було зі стартером...
У тяги насос високого тиску є більш потужним, і міг запалити...
У будь-якому випадку я думаю, що вкидання гівна на вентилятор для власників даного авто. Я кажу про куга 2011 року з форсунок delphi встановлені анке на пежо. 130 000 км, 1 інжектор пробила, і ще 3, які стоять на цій вулиці. Буде модель, інжектор, схильний до передчасного зносу???hihih
Інжектор, капітальний ремонт ідеальне авто....спасибі всім...
Будь ласка, нічого.. heeheehee
Для мустанг....у разі вашої 166 л, інжектор не працює, то в 4 буде матч...в моєму випадку були форсунки, що втратив багато палива/тиск....тому, не досягнувши потрібного тиску в рампі, форсунки не відкриває...це було зі стартером...
У тяги насос високого тиску є більш потужним, і міг запалити...
Вибачте, але я хотів саме зрозуміти, і важливо знати.