Перегляд Повної Версії : перепризначити пункт 1.9 jtd, файл 955-392 EC 15
День всім,
я думаю, що я вже подав, але я зробив трохи плутанини серед різних форумах.
Вони борються з перепризначення, "старий" punto 1.9 jtd 80 л., з якою я хотів би почати увійти в світ тюнінгу. Я практично діагноз, і все інше за fiat і bmw...автомобілі, будинки, але ніколи не пробували, тюнінг.
Точка-це витратний матеріал для цього.
Скільки читаю-це механізм, який піддається ретуші, я кажу диполя, щоб не потрапити в межі meccnici і роблю piùper imari щось інше. Я виправив програму і чекають, обладнання (речі, китайський).
Я скачав файл кричи, а то я читаю, але не народився, що все ще не в змозі втрутитися.
Я був би вам вдячний, якщо ви могли б зробити, мати змінений файл, таке, що можна вивчити і порівняти з оригіналом і, можливо, "постріл" в ебу, щоб побачити, ...ефект, що робить. Вдячний тому, хто захоче мені допомогти. Повторюю тюнінг стійким старенька без ексцесів.
Дякую
Привіт vince59!теж хотів зробити карту, ти не прав, для того, щоб викачати з форуму.
Так що єдине, що ви можете зробити, це звернутися за допомогою і зрозуміти різні карти, які у вас на екрані.я,як і багато інших,ми до ваших послуг!
Спасибі, я адаптуватися до правил delforum але іноді деякі правила просто не розумію...ладно. У мене знайомі на роботі двигуна і на логіці горіти і усвідомлює небезпеку заздалегідь, на дизельними двигунами.
Враховуючи це, мені здається, що для того, щоб зіставити цей шаблон ви повинні втрутитися тільки в деяких районах/регіонах (наприклад, тиску турбо і якість дизельного палива), у разі, якщо б ці території, я хотів би зрозуміти, як прибуття ототожнити себе в карті, і, наскільки я можу incrmentare. Мені, також, здається, зрозумів, що з титаном драйвери допомагають визначити області....правильно, як досі не сказав?
...я, переглядаючи карту, знайдену в мережі і оригінал...з титаном...я побачив, що програма дозволяє завантажувати обидва файлу і порівняння зустрічі дивитися в 2D. Я бачу, що карта ретушшю була порушена майже скрізь в initrd і обмежувачі, і замість цього залишив оригінал, турбо. Всі зони ретушшю, здається, є сенс у моїх очах, за винятком зони ділянки init (map 1/1), що від "зубчастий" стала плоска лінія на всьому протязі RPM/load, то значення в 12000 у всьому світі. Що це означає?
Ці правила існують спеціально для того, щоб уникнути
Король, що-небудь, розумник,входить він робить так,** * його і зникає!!! Так що..............
Повертаючись до ecu титан це не зовсім правильно у виклику карти,насправді фази уприскування дзвінок від sw не що інше, egr,який встановлений в те значення,залишається закритим.для авансів і т. д. "карта", тобто немає дзвінка, як різні обмежувачі, як turbo iq. цей ecu дається легко і просто,якщо ви не хочете перестаратися просто грати з lim пара педаль коригувати час
...я, переглядаючи карту, знайдену в мережі і оригінал...з титаном...я побачив, що програма дозволяє завантажувати обидва файлу і порівняння зустрічі дивитися в 2D. Я бачу, що карта ретушшю була порушена майже скрізь в initrd і обмежувачі, і замість цього залишив оригінал, турбо. Всі зони ретушшю, здається, є сенс у моїх очах, за винятком зони ділянки init (map 1/1), що від "зубчастий" стала плоска лінія на всьому протязі RPM/load, то значення в 12000 у всьому світі. Що це означає?
Ця карта, безумовно, є управління EGR, в edc15 закривається так.
Якщо дослідження, а також почати роботу, змінивши лише деякі карти і місця, ви побачите, що знайдете допомогу.
Я рекомендую почати з картки педаль і обмежувачі крутного моменту,
...деякі рекомендації про те, як працювати.....де і як...дякую
Поштовий файл, який я намагаюся допомогти вам, і aspiegarti, як потрібно діяти, щоб ти також навчання з ECM.
Ви побачите, що й інші передплатники прийдуть на допомогу
ось файл, на якому я навчаюсь
...загальна концепція-це ясно...деякі заяви, однак, все ще трохи мутноваты...типу цього:
для авансів і т. д. "карта", тобто немає дзвінка, як різні обмежувачі, як turbo iq. цей ecu дається легко і просто,якщо ви не хочете перестаратися просто грати з lim пара педаль коригувати час
...загальна концепція-це ясно...деякі заяви, однак, все ще трохи мутноваты...типу цього:
для авансів і т. д. "карта", тобто немає дзвінка, як різні обмежувачі, як turbo iq. цей ecu дається легко і просто,якщо ви не хочете перестаратися просто грати з lim пара педаль коригувати час
це означає, що аванси уприскування не в тебе в драйверах і т. д., повинні йти в 2d, так і редагувати їх
це egr, як легко, як бачиш виключається з роботи.
для того, щоб змусити працювати турбо на цій машині, карту тиску турбо мало, що це більше обмежувач, який іншої, бачив, що турбіна управляється він електронікою, але у фіксованій геометрії. видно, що управляється електронно, з допомогою pierburg, сам по собі, що для того, щоб підняти тиск турбо потрібно працювати на картах ПІД-регулятор. проблема в тому, що драйвер
а мені здається, що сказати, що це з-за драйверів, означає, що я повинен відправитися на пошуки...які адреси? як мені їх знайти?
Сенсорами...що значить? для мене pierburg-це бренд, який виробляє датчики МАСОВОЇ витрати повітря. Ти кажеш, отже, на датчик масової витрати повітря, введеного у впускному?
PID для мене це щось значить, але в електроніці...що тут мається на увазі? Знову на драйвер..***** і їх людина?
Дякую
що я повинен знайти ти потрапив
для того, щоб знайти їх..ну я не можу допомогти, по мірі того як я не можу завантажити файл
Один ПІД-регулятор є електронним управлінням PWM (3-смугова), який посилає електричні сигнали, в цьому випадку управляє турбо наддуву, і це єдиний шлях, які ви можете використовувати, щоб підняти тиск турбо постійно
що я повинен знайти ти потрапив
для того, щоб знайти їх..ну я не можу допомогти, по мірі того як я не можу завантажити файл
Один ПІД-регулятор є електронним управлінням PWM (3-смугова), який посилає електричні сигнали, в цьому випадку управляє турбо наддуву, і це єдиний шлях, які ви можете використовувати, щоб підняти тиск турбо постійно
Враховуючи, що я ще не дивився карту, але я зроблю це найближчим часом. Таким чином, на додаток VGT немає ні класична карта turbo, як edc16 з тисками дати для спини і iq? тобто працює тільки Westgate з електронним управлінням тільки для піків макс тиску з допомогою датчика ?
Враховуючи, що я ще не дивився карту, але я зроблю це найближчим часом. Таким чином, на додаток VGT немає ні класична карта turbo, як edc16 з тисками дати для спини і iq? тобто працює тільки Westgate з електронним управлінням тільки для піків макс тиску з допомогою датчика ?
ой, ні стримує я не сказав, що це. є класична карта turbo, як знаєш ти, але якщо встанеш і не чіпати вдт драйвер, кор капусти, яка йде на те, що ви говорите, вас! саме тому, що є фіксованою геометрії з рг з електронним управлінням.
тому нагадаємо, що по карті, що я виклав тільки відволікає EGR?...вже б зробити тест. Але як я можу додати якийсь коня, що працює з драйвером і т. Д. потрібне для того, щоб випробувати?
тільки з драйверами, ви можете тільки збільшити тривалість, обманюючи ебу
тобто треба діяти в табличній на ін'єкції parzializzato boost x rpm
для того, щоб зняти egr двері по всій карті, фази уприскування, максимальне значення (12000)
Питання, можливо, дурне.....після "хапала chk sum з двох файлів (оригінальні та модифіковані) будуть різні...вірно???
тільки з драйверами, ви можете тільки збільшити тривалість, обманюючи ебу
тобто треба діяти в табличній на ін'єкції parzializzato boost x rpm
для того, щоб зняти egr двері по всій карті, фази уприскування, максимальне значення (12000)
Також є додаткові карти, як на педаль,що потрібно для iq,lim Пара.
Chk Вс робить автоматично.
Що стосується турбо ти не можеш перевищувати 1.5 бар тиску, в іншому випадку увійти в recovery,потрібно коригувати обмежувачі
У драйвер знаходиш lim диму..
Ін'єкції parzializzato
Я вам рекомендую, для того, щоб дізнатися, зосередитися в першу чергу на управління дизельного палива, потім на управління Турбо і, нарешті, на аванси.
Зрештою, вам буде простіше зв'язати три диспетчери між ними. Починається з дизельним і інше подивимося після.
ок, так що роботи до збільшуючи параметри дизельного палива в ін'єкції, правильно?
ок, так що роботи до збільшуючи параметри дизельного палива в ін'єкції, правильно?
перше, що потрібно зробити, це карту педаль, диму і лім. в парі з таким же запит на тих же оборотах двигуна
дракон, ви можете бути більш ясним. Ваші слова, на жаль, ще не роблять мені зрозуміти, де втрутитися. Будь ласка, зверніть знань, використовують ECM 2001 або Титан.
Карту педаль...що це? Я бачу тільки те, що мені показує програма, але не з іменами, які ви вказали..я пр заплутався...
мені не чайре відповідність між елементами і т. Д. і те, що тут згадується по-різному:
- ін'єкції parzializzato = ?
- тиску в рампі = ясно
- ін'єкції parzailizzato (Map 1) (Boost x RPM)(1) = ?
- ін'єкції parzailizzato (Map 2) (Boost x RPM)(1) = ?
- фаза уприскування = майже ясно
- збагачення avvelerazione (2) = педаль ?
...інші досить ясно
- тиску турбо (1) =
- тиск турбо f(temp)(1) =
- обмежувач крутного моменту (1) =
- обмежувач тиску в рампі (1) =
- обмежувач тиску в рампі #1 (1) =
на мою думку :
ін'єкції parzializzato = обмеження парів в залежності від маси повітря
- ін'єкції parzailizzato (Map 1) (Boost x RPM)(1) = часи inj у функції тиску і iq дизельного палива
- ін'єкції parzailizzato (Map 2) (Boost x RPM)(1) = як і вище
- збагачення при прискоренні (2) = педаль
ми можемо бути впевнені, що я починаю вчитися для того, щоб працювати?
Це вірно, але існує lim iq від коректувати,в іншому випадку не рухаємося iq.
Обмежувач iniejction quantity
ок...я правильно зрозуміла
Тільки почав працювати, дайте нам знати, як вона йде
..вибачте за відсутність, але я отримав зобов'язання іншого характеру, і все ще я не міг возитися..або, швидше, ідея, яку я зробив, але ще не прийшов кабель
в очікуванні тб у мене з'явилося кілька запитань.
1. для того, щоб читати і писати дані з китайського клону, я побачив, що поставляється спеціальне програмне забезпечення (new serial ); існує інше, що я міг би використовувати, або від вас запропонував, щоб читати/писати?
2. якщо засіб ECU з код устаткування (0 281 001 955), але з різним програмним забезпеченням, я можу вкласти в нього програмне забезпечення? Грубо кажучи, я б "виправити і грати" з іншого ебу, перш ніж ризикувати зіпсувати мою. Я можу просто відключити мій і cones інший?
Дякую
в очікуванні тб у мене з'явилося кілька запитань.
1. для того, щоб читати і писати дані з китайського клону, я побачив, що поставляється спеціальне програмне забезпечення (new serial ); існує інше, що я міг би використовувати, або від вас запропонував, щоб читати/писати?
2. якщо засіб ECU з код устаткування (0 281 001 955), але з різним програмним забезпеченням, я можу вкласти в нього програмне забезпечення? Грубо кажучи, я б "виправити і грати" з іншого ебу, перш ніж ризикувати зіпсувати мою. Я можу просто відключити мій і cones інший?
Дякую
Ні, потрібно спочатку прочитати інший scodificarla і переписати. Але, може бути, edc15, потрібно відкрити, отпаять читати з рідера, пам'яті і т. д...і т. д... бардак коротше, але чекає хтось більш досвідчений в scodifiche, також може бути, що підсумок можна зробити на flash
Я думаю, що ти правий. Я й забула, що відображення-це тільки частина всього коду в ECU. Так що стрілянина тільки відображення avreisicuramente проблем. Постараюся виправити становище в моєму ж моделі.
..я забув. Я бачив, що, EDC15, у мене є кілька версій з останньої букви різні. Істотні відмінності? Мені діагноз просто означає, EDC15.
..я забув. Я бачив, що, EDC15, у мене є кілька версій з останньої букви різні. Істотні відмінності? Мені діагноз просто означає, EDC15.
Звичайно edc15-це сімейство ecu. На горі синай, fiat, wv, Opel, renault і т. д. і т. д. є серія p і c з різними номерами. Кожен все одно різні і не сумісні один з одним
Дякую, так моя, що з ФЕС розглядається як EDC15 і просто повинні розглянути, можливо, або я повинен одержати щось інше?
Дякую, так моя, що з ФЕС розглядається як EDC15 і просто повинні розглянути, можливо, або я повинен одержати щось інше?
програміст каже, що версія програмного забезпечення ебу
програміст каже, що версія програмного забезпечення ебу
Мене трохи ошелешив, так як з екрану ФЕС виходить наступне, для якої, по мені, версія програми, вже ідентифікованої я мав на увазі лист, який слід моделі ECU як EDC15 Х....я не Х так, що ECU?
Повинно бути Edc15c2 або c7 , c7, можливо, збирає тільки 85 к. с., в той час як c2 оснащений на 80 л. с.
Edc15c2 sw :392 і 600 в той час як версія 955-932 це с7 і версія 85 к. с. підтверджую, dragusdrake
нарешті, вони дісталися кабелі, як півник, що mpps обидва китайські клони. Підключені до машини, вони обидва мають ініціалізації ебу і прочитав conetnuto зберегти у файл bin.
Тепер, як тільки я намагаюся надати карті ретушшю. У вас є поради щодо...запобіжні заходи прийняти?
Bsera назад після деякий час, я намагаюся повернути у відповідності з тим, що я намагався зробити.
Отже, я граючи на даний момент з програмним забезпеченням і mis почуття, winols, як один з кращих. Так як раніше, не розумію, які карти, щоб підправити шукаю damos для winols.
Тепер технічне питання...але якщо дістати блок управління ідентична моєї (955-392)...міг би замінити його прямо з моєї машини чи ні?
У разі негативного, що мені потрібно перекодувати перед монтажем, щоб мати функції?
Дякую
я виправив деякі файли змінені, але моя підготовка поки не дозволяє мені оцінити.
Порівняйте з оригіналом, я помічаю, звичайно, відмінності, і я можу зрозуміти, в бік політики, але я не можу оцінити якість/добра самих файлів.
Всі файли мають модифікований драйвер wish1, TQ limit, Driver wish 2, жорсткий 1, жорсткий 2.
Інші голоси, замість того, змінюються деякі, а інші ні.
Додаю файли. Спасибі вам, що ви можете дати деякі корисні рекомендації, щоб вибрати потрібний файл або, принаймні, щоб зрозуміти кожну картку, що є особливості.
привіт, то в першу чергу потрібно розмістити ваш вихідний файл, серед всіх тих, розміщені не здається, що я його бачив, і ти не можеш чекати, що хтось тобі повинен перевірити ваші змінені файли, якщо я поїду його шукати, потім, якщо хочете рада-покладіть всі числа, sw і hw, і набагато більш правильним і у випадку, якщо один хоче шукати оригінал ви, напевно, знайдете.
у будь-якому випадку ваш вихідний файл знаходиться тут.
Отже, я граючи на даний момент з програмним забезпеченням і mis почуття, winols, як один з кращих. Так як раніше, не розумію, які карти, щоб підправити шукаю damos для winols.
Тепер технічне питання...але якщо дістати блок управління ідентична моєї (955-392)...міг би замінити його прямо з моєї машини чи ні?
У разі негативного, що мені потрібно перекодувати перед монтажем, щоб мати функції?
Дякую
ви можете взяти ебу ідентичні в руїнах це зробити клонування в bdm
знову вітаю вас на форумі. Прошу вибачення пост неповний.
Це punto 1.9 jtd з ecu edc15c7 955-392
Отже, додаю файл орі, і те, що я використовую. Pwer уникнути проблем у centraloina оригінальною, тому я купила кілька лір, і я перепризначений eeprom 5P08 так, щоб почати автомобіль. Потім я прошив в карту зміни, які ви знайдете в додатку. Я заглянула в карту і на і т. д., що з winols (що вважаю більш повний, але менш зручний), і я бачив, як штрихи, які були зроблені. Це не плід моєї роботи - може бути! - але я був на іншому форумі.
Двигун працює добре, крутний момент істотно зріс, але у мене не було можливості перевірити максимальну швидкість, і тому, що я боюся, що ти розіб'єш що-небудь.
Єдиним недоліком є те, що мені горить червоний індикатор двигуна (помилка P0601, що мені здається, це пов'язано з перевіркою внутрішньої CHK), і навіть якщо переставлю назад при наступному включенні. Крім цього автомобіль заводиться і працює добре.
Я прошу тих, хто знає більше за мене, рейтинг, карти, для того, щоб зрозуміти, чи добре armoinizzata чи ні, і як ми могли пройти повз.
Цікаво було б капуто, тепер, коли сили у мене є.
В той же час я зняв EGR, в результаті чого всі значення на максимум.
Спасибі, хтось може сказати.
привіт!!! тоді l egr не закритий,відсутні деякі обмежувачі iq rev limited зроблено неправильно,дві карти педаль не рівні, насамперед, вимагає 60 мм, а другий вимагає 70.ін'єкції parzializata і страшні часи, на мою скромну думку.
привіт!!! тоді l egr не закритий,відсутні деякі обмежувачі iq rev limited зроблено неправильно,дві карти педаль не рівні, насамперед, вимагає 60 мм, а другий вимагає 70.ін'єкції parzializata і страшні часи, на мою скромну думку.
Дякую за відповідь, ви, звичайно, більш підготовлений, ніж я. Я був би вдячний, якщо ви будете слідувати в наступних кроках. Як сказав карта не плід моїх знань, навіть елементарних. Прожилками інтервенції:
- EGR я закрита, в новій версії ****ll максимальне значення;
- які обмежувачі ви говорите і як я повинен втрутитися?
- карти педаль, я знаю, що вони є, і я можу виправити, але мені не вистачає бачення lgobale і не знаю, якщо siameglio значення 60 або 70;
- час вприскування parzializzata і час страшно...думаю, це вже перебір...
Я був би вдячний, якщо б ви могли прояснити сумніву так ....я розумію (сподіваюся) і зроблю.
Ще раз спасибі.
звичайно! я не компетентний,але я завжди слухав поради знаючих людей,і в цьому форумі.Тоді давайте по порядку.
Карти, які ти виклав я не бачив, egr off
У вас є обмежувач iq all адреса 73536_735b4
На цій карті вони зробили класичний поп-корн або постріл,встановлюється на 4500 оборотів,але цього, неправильно встановити
Дві карти педаль, на мою скромну думку, повинні бути зроблені таким же чином.Моя порада в тому, щоб "розблокувати"iq наприклад, 80mmg і в результаті розрахунку часу, у відповідності з цим значенням.
Спасибі frenk85, дух форумі саме це і потім, якщо зараз, що ми повинні сидіти вдома самітником, якщо ми не придумаємо щось сходить з розуму!!!
Я ще новачок, мені зрозумілі загальні поняття, але досі не можу вдаватися в деталі. Як сам сказав:
- підтверджую, що на карту відправлено EGR не було навіть в АВТОНОМНОМУ режимі;
- функція обмежувач IQ перевірити, але не думаю, що добре розумів сенс і функції. Це повідомили в попкорн? Якщо ви, враховуючи, що я не збираюся дістатися коли-небудь до 4500 оборотів в хвилину, я можу залишити його там, де це, або я повинен зняти?
- карти педаль, я згоден з вами, тому що від того, як я читав, повинні бути рівні...але коли дублюю...що ж це за "право"?
- розблокувати IQ (80mmg) і розрахувати час ...ще не в змозі це зробити ....і я досі вчитися.
Дякую
ефект поп-корн не має ніякого ефекту, тому що, а також.
Дублює ту, де впорскуючи 70mmg.Потім все адреса 76736 є на карті пара функції педалі і йде вгору.
для час існує безліч дискусій на форумі,спробуйте знайти те, що підходить у вашому випадку.
ефект поп-корн не має ніякого ефекту, тому що, а також.
Дублює ту, де впорскуючи 70mmg.Потім все адреса 76736 є на карті пара функції педалі і йде вгору.
для час існує безліч дискусій на форумі,спробуйте знайти те, що підходить у вашому випадку.
Ок frenk85, я вивчала мапу, і поступово мені стає все більш ясно, хоча, треба розуміти, добре на кожній карті, і зв'язок між ними.
Я вирівняв карти педаль (driver wish 1 і 2), використовуючи в якості parmaetro ті, в яких є цифра 7000 (я до сих пір зрозуміти ці цифри до чого відносяться мм3 дизельного палива?...мг?).
Я підняв ВСЮ mappoa IQ limit (7673E) на 25%.
Тепер у студії небагато часу, щоб зменшити duration map і перш за все я повинен зрозуміти, як він втручається, щоб змінити АФРИКУ. Як я отримаю кількість дизельного палива зараз вводять?
але, як завантажити файли з я форумі?
читайте правила!!
якщо не досяг 80 корисних повідомлень, ти не можеш скачати
читайте правила!!
якщо не досяг 80 корисних повідомлень, ти не можеш скачати
дякую...але мені здалося, що не в цьому причина.
а для того, щоб закрити потік, я нарешті-то перепризначити точки JTD з допомогою winOLS, я повинен сказати, що це дуже цінний інструмент
я зробив діагностику і мені, виявляється, помилка EGR...я закрив за допомогою програмного забезпечення це нормально, чи мені потрібно реалізувати щось виправити?
знаючи, що ви зробили, ви можете відповісти.. файли..
ОК. Map is ok and tuning seems fine. Only issue I, але trying to solve is the DTC P0404 EGR. I have been told that it is necessary to switch off the ECU EGR bit but it is not clear how to do it.