Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : перапрызначыць пункт 1.9 jtd, файл 955-392 EC 15

vince59
Дзень усім,

я думаю, што я ўжо падаў, але я зрабіў крыху блытаніны сярод розных форумах.
Яны змагаюцца з перапрызначэньне, "стары" punto 1.9 jtd 80 л., з якой я хацеў бы пачаць, каб увайсці ў свет цюнінгу. Я практычна дыягназ, і ўсё астатняе па фіят і bmw...аўтамабілі, дома, але ніколі не спрабавалі, цюнінг.
Кропка-гэта расходны матэрыял для гэтага.
Колькі чытаю-гэта механізм, які паддаецца рэтушы, я кажу дыполя, каб не патрапіць у межы meccnici і раблю piùper imari што-то іншае. Я выправіў праграму і чакаюць, абсталявання (рэчы, кітайскі).
Я запампаваў файл крычы, а то я чытаю, але не нарадзіўся, што ўсё яшчэ не ў стане ўмяшацца.
Я быў бы ўдзячны вам, калі вы маглі б зрабіць, мець зменены файл, такое, што можна вывучыць і параўнаць з арыгіналам і, магчыма, "стрэл" ў эбу, каб убачыць, ...эфект, што робіць. Удзячны таму, хто захоча дапамагчы мне. Паўтараю цюнінг устойлівым бабулька без эксцэсаў.
Дзякуй

frenk85
Прывітанне vince59!таксама хацеў зрабіць карту, ты не мае рацыю, для таго, каб спампаваць з форуму.
Так што адзінае, што вы можаце зрабіць, гэта звярнуцца за дапамогай і зразумець розныя карты, якія ў вас на экране.я,як і многія іншыя,мы да вашых паслуг!

vince59
Дзякуй, я адаптавацца да правіл delforum але часам некаторыя правілы проста не разумею...добра. У мяне знаёмыя на працы рухавіка і на логіцы гарэць і ўсведамляе небяспекі загадзя, на дызельнымі рухавікамі.
Улічваючы гэта, мне здаецца, што для таго, каб супаставіць гэты шаблон вы павінны ўмяшацца толькі ў некаторых раёнах/рэгіёнах (напрыклад, ціску турба і якасць дызельнага паліва), у выпадку, калі б гэтыя тэрыторыі, я хацеў бы зразумець, як прыбыццё атаясаміць сябе ў карце, і, наколькі я магу incrmentare. Мне, таксама, здаецца, зразумеў, што з тытанам драйверы дапамагаюць вызначыць вобласці....правільна, як да гэтага часу не сказаў?

vince59
...я, праглядаючы карту, знойдзеную ў сетцы і арыгінал...з тытанам...я ўбачыў, што праграма дазваляе загружаць абодва файла і параўнанне сустрэчы глядзець у 2D. Я бачу, што карта рэтушшу была закранута амаль ўсюды ў initrd і ў абмежавальнікі, і замест гэтага пакінуў арыгінал, у турба. Усе зоны рэтушшу, здаецца, ёсць сэнс у маіх вачах, за выключэннем зоны ўчастка init (map 1/1), што ад "зубчасты" стала плоская лінія на ўсім працягу RPM/load, то значэнне ў 12000 ва ўсім свеце. Што гэта значыць?

frenk85
Гэтыя правілы існуюць спецыяльна для таго, каб пазбегнуць

frenk85
Кароль, што-небудзь, разумнік,ўваходзіць ён робіць так,** * яго і знікае!!! Так што..............
Вяртаючыся да ecu тытан гэта не зусім правільна ў выкліку карты,на самай справе фазы ўпырску званок ад sw не што іншае, egr,які ўсталяваны ў тое значэнне,застаецца закрытым.для авансаў і г. д. "карта", г. зн. няма выкліку, як розныя абмежавальнікі, як turbo на iq. гэты ecu даецца лёгка і проста,калі вы не хочаце перашчыраваць проста гуляць з lim пара педаль карэктаваць час

franco75
...я, праглядаючы карту, знойдзеную ў сетцы і арыгінал...з тытанам...я ўбачыў, што праграма дазваляе загружаць абодва файла і параўнанне сустрэчы глядзець у 2D. Я бачу, што карта рэтушшу была закранута амаль ўсюды ў initrd і ў абмежавальнікі, і замест гэтага пакінуў арыгінал, у турба. Усе зоны рэтушшу, здаецца, ёсць сэнс у маіх вачах, за выключэннем зоны ўчастка init (map 1/1), што ад "зубчасты" стала плоская лінія на ўсім працягу RPM/load, то значэнне ў 12000 ва ўсім свеце. Што гэта значыць?
Гэтая карта, безумоўна, з'яўляецца кіраванне EGR, у edc15 зачыняецца так.
Калі даследаванні, а таксама пачаць працу, змяніўшы толькі некаторыя карты і месцы, вы ўбачыце, што знойдзеце дапамогу.
Я рэкамендую пачаць з карты педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту,

vince59
...некаторыя рэкамендацыі аб тым, як працаваць.....дзе і як...дзякуй

franco75
Паштовы файл, які я спрабую дапамагчы вам, і aspiegarti, як трэба дзейнічаць, каб ты таксама навучанне з ECM.
Вы ўбачыце, што і іншыя падпісанты прыйдуць на дапамогу

манро

vince59
вось файл, на якім я вучуся

vince59
ўкладанне адсутнічае

vince59
...агульная канцэпцыя-гэта ясна...некаторыя заявы, аднак, усё яшчэ трохі мутноваты...тыпу гэтага:

для авансаў і г. д. "карта", г. зн. няма выкліку, як розныя абмежавальнікі, як turbo на iq. гэты ecu даецца лёгка і проста,калі вы не хочаце перашчыраваць проста гуляць з lim пара педаль карэктаваць час

dragusdrake
...агульная канцэпцыя-гэта ясна...некаторыя заявы, аднак, усё яшчэ трохі мутноваты...тыпу гэтага:

для авансаў і г. д. "карта", г. зн. няма выкліку, як розныя абмежавальнікі, як turbo на iq. гэты ecu даецца лёгка і проста,калі вы не хочаце перашчыраваць проста гуляць з lim пара педаль карэктаваць час

гэта значыць, што авансы ўпырску не ў цябе ў драйверах і г. д., павінны ісці ў 2d, так і рэдагаваць іх

dragusdrake

гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог,, як лёгка, як бачыш выключаецца з працы.
для таго, каб прымусіць працаваць турба на гэтай машыне, карту ціску турба мала, што гэта больш абмежавальнік, які іншы, бачыў, што турбіна кіруецца ён электронікай, але ў фіксаванай геаметрыі. відаць, што кіруецца электронна, з дапамогай pierburg,, сам па сабе, што для таго, каб падняць ціск турбо трэба працаваць на картах ПІД-рэгулятар. праблема ў тым, што з драйвера

vince59
а мне здаецца, што сказаць, што гэта з-за драйвераў, азначае, што я павінен адправіцца на пошукі...якія адрасы? як мне іх знайсці?
Сэнсарамі...што значыць? для мяне pierburg-гэта брэнд, які вырабляе датчыкі МАСАВАГА расходу паветра. Ты кажаш, такім чынам, на датчык масавага расходу паветра, уведзенага ва впускном?
PID для мяне гэта што-то значыць, але ў электроніцы...што тут маецца на ўвазе? Зноў на з драйвера..***** і іх чалавек?

Дзякуй

dragusdrake
што я павінен знайсці ты трапіў
для таго, каб знайсці іх..ну я не магу дапамагчы, па меры таго як я не магу спампаваць файл
Адзін ПІД-рэгулятар з'яўляецца электронным кіраваннем PWM (3-палосная), які пасылае электрычныя сігналы, у гэтым выпадку кіруе турбо наддува, і гэта адзіны шлях, якія вы можаце выкарыстоўваць, каб падняць ціск турбо пастаянна

Errecinque
што я павінен знайсці ты трапіў
для таго, каб знайсці іх..ну я не магу дапамагчы, па меры таго як я не магу спампаваць файл
Адзін ПІД-рэгулятар з'яўляецца электронным кіраваннем PWM (3-палосная), які пасылае электрычныя сігналы, у гэтым выпадку кіруе турбо наддува, і гэта адзіны шлях, якія вы можаце выкарыстоўваць, каб падняць ціск турбо пастаянна

Улічваючы, што я яшчэ не глядзеў карту, але я зраблю гэта ў бліжэйшы час. Такім чынам, у дадатак VGT няма ні класічная карта turbo, як edc16 з ціскамі даты для спіны і iq? г. зн. працуе толькі Westgate з электронным кіраваннем толькі для пікаў макс ціску з дапамогай датчыка ?

dragusdrake
Улічваючы, што я яшчэ не глядзеў карту, але я зраблю гэта ў бліжэйшы час. Такім чынам, у дадатак VGT няма ні класічная карта turbo, як edc16 з ціскамі даты для спіны і iq? г. зн. працуе толькі Westgate з электронным кіраваннем толькі для пікаў макс ціску з дапамогай датчыка ?

ой, не стрымлівае я не сказаў, што гэта. ёсць класічная карта turbo, як ведаеш ты, але калі ўстанеш і не чапаць вгт з драйвера, кор капусты, якая ідзе на тое, што вы кажаце, вас! менавіта таму, што з'яўляецца фіксаванай геаметрыі з рг з электронным кіраваннем.

vince59
таму нагадаем, што па карце, што я выклаў толькі адцягвае EGR?...ужо б зрабіць тэст. Але як я магу дадаць якой-то коні, якая працуе з драйверам і г. Д. патрэбнае для таго, каб выпрабаваць?

dragusdrake
толькі з драйверамі, вы можаце толькі павялічыць працягласць, падманваючы эбу
г. зн. трэба дзейнічаць у таблічнай на ін'екцыі parzializzato boost x rpm
для таго, каб зняць egr дзверы па ўсёй карце, фазы ўпырску, максімальнае значэнне (12000)

vince59
Пытанне, магчыма, дурны.....пасля "хапала chk sum з двух файлаў (арыгінальныя і мадыфікаваныя) будуць розныя...праўда???

frenk85
толькі з драйверамі, вы можаце толькі павялічыць працягласць, падманваючы эбу
г. зн. трэба дзейнічаць у таблічнай на ін'екцыі parzializzato boost x rpm
для таго, каб зняць egr дзверы па ўсёй карце, фазы ўпырску, максімальнае значэнне (12000)

Таксама ёсць дадатковыя карты, як на педаль,што трэба для iq,lim Пара.

frenk85
Chk Нд робіць аўтаматычна.

frenk85
Што тычыцца турба ты не можаш перавышаць 1.5 бар ціску, у адваротным выпадку увайсці ў recovery,трэба карэктаваць абмежавальнікі

манро
У драйвер знаходзіш lim дыму..
Ін'екцыі parzializzato

franco75
Я вам рэкамендую, для таго, каб даведацца, засяродзіцца ў першую чаргу на кіраванне дызельнага паліва, затым на кіраванне Турба і, нарэшце, на авансы.
У рэшце рэшт, вам будзе прасцей звязаць тры дыспетчары паміж імі. Пачынаецца з дызельным і астатняе паглядзім пасля.

vince59
ок, так што працы да павялічваючы параметры дызельнага паліва ў ін'екцыі, правільна?

dragusdrake
ок, так што працы да павялічваючы параметры дызельнага паліва ў ін'екцыі, правільна?

першае, што трэба зрабіць, гэта карту педаль, дыму і лім. у пары з такім жа запыт на тых жа абарачэннях рухавіка

vince59
цмок, вы можаце быць больш ясным. Вашы словы, на жаль, яшчэ не робяць мне зразумець, дзе ўмяшацца. Калі ласка, звярніце ведаў, якія выкарыстоўваюць ECM 2001 або Тытан.
Карту педаль...што гэта? Я бачу толькі тое, што мне паказвае праграма, але не з імёнамі, якія вы паказалі..я пр заблытаўся...

vince59
мне не чайре адпаведнасць паміж элементамі і г. Д. і тое, што тут згадваецца па-рознаму:
- ін'екцыі parzializzato = ?
- ціску ў рампы = ясна
- ін'екцыі parzailizzato (Map 1) (Boost x RPM)(1) = ?
- ін'екцыі parzailizzato (Map 2) (Boost x RPM)(1) = ?
- фаза ўпырску = амаль ясна
- узбагачэнне avvelerazione (2) = педаль ?
...іншыя даволі ясна
- ціску турба (1) =
- ціск турбо f(temp)(1) =
- абмежавальнік крутоўнага моманту (1) =
- абмежавальнік ціску ў рампы (1) =
- абмежавальнік ціску ў рампы #1 (1) =

franco75
на маю думку :
ін'екцыі parzializzato = абмежаванне пароў у залежнасці ад масы паветра
- ін'екцыі parzailizzato (Map 1) (Boost x RPM)(1) = часы inj ў функцыі ціску і iq дызельнага паліва
- ін'екцыі parzailizzato (Map 2) (Boost x RPM)(1) = як і вышэй
- узбагачэнне пры паскарэнні (2) = педаль

vince59
мы можам быць упэўнены, так што я пачынаю вучыцца для таго, каб працаваць?

dragusdrake
Вы гэта правільна.

frenk85
Гэта дакладна, але існуе lim iq ад карэктаваць,у адваротным выпадку не рухаемся iq.

vince59
што такое абмежавальнік iq?

dragusdrake
Абмежавальнік iniejction quantity

vince59
ок...я правільна зразумела

tac89
Толькі пачаў працаваць, дайце нам ведаць, як яна ідзе

vince59
..прабачце за адсутнасць, але я атрымаў абавязацельствы іншага характару, і я ўсё яшчэ не мог важдацца..ці, хутчэй, ідэя, якую я зрабіў, але яшчэ не прыйшоў кабель

vince59
у чаканні тб у мяне з'явілася некалькі пытанняў.
1. для таго, каб чытаць і пісаць дадзеныя з кітайскага клона, я ўбачыў, што пастаўляецца спецыяльнае праграмнае забеспячэнне (new serial ); існуе іншае, што я мог бы выкарыстаць, або ад вас прапанаваў, каб чытаць/пісаць?
2. калі сродак ECU з ж код абсталявання (0 281 001 955), але з розным праграмным забеспячэннем, я магу ўкласці ў яго праграмнае забеспячэнне? Груба кажучы, я б "выправіць і гуляць" з іншага эбу, перш чым рызыкаваць сапсаваць маю. Я магу проста адключыць мой і cones іншы?
Дзякуй

Errecinque
у чаканні тб у мяне з'явілася некалькі пытанняў.
1. для таго, каб чытаць і пісаць дадзеныя з кітайскага клона, я ўбачыў, што пастаўляецца спецыяльнае праграмнае забеспячэнне (new serial ); існуе іншае, што я мог бы выкарыстаць, або ад вас прапанаваў, каб чытаць/пісаць?
2. калі сродак ECU з ж код абсталявання (0 281 001 955), але з розным праграмным забеспячэннем, я магу ўкласці ў яго праграмнае забеспячэнне? Груба кажучы, я б "выправіць і гуляць" з іншага эбу, перш чым рызыкаваць сапсаваць маю. Я магу проста адключыць мой і cones іншы?
Дзякуй
Няма, трэба спачатку прачытаць іншы scodificarla і перапісаць. Але, можа быць, edc15, трэба адкрыць, отпаять чытаць з рыдара, памяці і г. д...і г. д... бардак карацей, але чакае хто-то больш дасведчаны ў scodifiche, таксама можа быць, што вынік можна зрабіць на flash

vince59
Я думаю, што ты маеш рацыю. Я і забылася, што адлюстраванне-гэта толькі частка ўсяго кода ў ECU. Так што стральба толькі адлюстраванне avreisicuramente праблем. Паспрабую выправіць становішча ў маёй жа мадэлі.

vince59
..я забыўся. Я бачыў, што, EDC15, у мяне ёсць некалькі версій з апошняй літары розныя. Істотныя адрозненні? Мне дыягназ проста азначае, EDC15.

Errecinque
..я забыўся. Я бачыў, што, EDC15, у мяне ёсць некалькі версій з апошняй літары розныя. Істотныя адрозненні? Мне дыягназ проста азначае, EDC15.

Вядома edc15-гэта сямейства ecu. На гары сінай, fiat, wv, Opel, renault і г. д. і г. д. ёсць серыя p і c з рознымі нумарамі. Кожны ўсё роўна розныя і не сумяшчальныя адзін з адным

vince59
Дзякуй, так мая, што з ТЭС разглядаецца як EDC15 і проста павінны разгледзець, магчыма, ці я павінен атрымаць што-нешта іншае?

dragusdrake
Дзякуй, так мая, што з ТЭС разглядаецца як EDC15 і проста павінны разгледзець, магчыма, ці я павінен атрымаць што-нешта іншае?

праграміст кажа, што версія праграмнага забеспячэння эбу

vince59
праграміст кажа, што версія праграмнага забеспячэння эбу

Мяне трохі ашаламіў, так як з экрана ТЭС выходзіць наступнае, для якой, па мне, версія праграмы, ужо ідэнтыфікаванай я меў на ўвазе ліст, якое варта мадэлі ECU як для EDC15 Х....я не Х так, што ECU?

vince59

фота

dragusdrake
Павінна быць Edc15c2 або c7 , c7, магчыма, збірае толькі 85 л. с., у той час як c2 абсталяваны на 80 л. с.

frenk85
Edc15c2 sw :392 і 600 у той час як версія 955-932 гэта с7 і версія 85 л. с. пацвярджаю, dragusdrake

vince59
нарэшце, яны дабраліся кабелі, як пеўнік, што mpps абодва кітайскія клоны. Падлучаныя да машыны, яны абодва маюць ініцыялізацыі эбу і прачытаў conetnuto захаваць у файл bin.
Цяпер, як толькі я час спрабую надаць карце рэтушшу. У вас ёсць парады ў дачыненні да...меры засцярогі прыняць?

vince59
Bsera назад пасля некаторы час, я спрабую вярнуць у адпаведнасці з тым, што я спрабаваў зрабіць.

frenk85
добра! дайце нам ведаць,

vince59
Такім чынам, я пагульваючы на дадзены момант з праграмным забеспячэннем і mis пачуццё, winols, як адзін з лепшых. Так як па-ранейшаму не разумею, якія карты, каб падправіць шукаю damos для winols.

Цяпер тэхнічны пытанне...але калі дастаць блок кіравання ідэнтычная маёй (955-392)...мог бы замяніць яго прама з маёй машыны або няма?
У выпадку адмоўнага, што мне трэба перакадаваць перад мантажом, каб мець функцыі?

Дзякуй

vince59
я выправіў некаторыя файлы змененыя, але мая падрыхтоўка пакуль не дазваляе мне ацаніць.
Параўнайце з арыгіналам, я заўважаю, вядома, адрозненні, і я магу зразумець, у бок палітыкі, але я не магу ацаніць якасць/дабра саміх файлаў.
Усе файлы маюць мадыфікаваны драйвер wish1, TQ limit, Driver wish 2, жорсткі 1, жорсткі 2.
Іншыя галасы, замест таго, змяняюцца некаторыя, а іншыя няма.
Прыкладаю файлы. Дзякуй вам, што вы можаце даць некаторыя карысныя рэкамендацыі, каб выбраць патрэбны файл або, па меншай меры, каб зразумець кожную карту, што асаблівасці ёсць.

vince59
ёсць хто-небудзь?...

ugoboss
прывітанне, то ў першую чаргу трэба размясціць ваш зыходны файл, сярод усіх тых, размешчаныя не здаецца, што я яго бачыў, і ты не можаш чакаць, што хто цябе павінен праверыць вашыя змененыя файлы, калі я паеду яго шукаць, потым, калі хочаце савет-пакладзеце ўсе лічбы, sw і hw, і значна больш правільным і ў выпадку, калі адзін хоча шукаць арыгінал вы, напэўна, знойдзеце.

ugoboss
у любым выпадку ваш зыходны файл знаходзіцца тут.

micheleyr6
Такім чынам, я пагульваючы на дадзены момант з праграмным забеспячэннем і mis пачуццё, winols, як адзін з лепшых. Так як па-ранейшаму не разумею, якія карты, каб падправіць шукаю damos для winols.

Цяпер тэхнічны пытанне...але калі дастаць блок кіравання ідэнтычная маёй (955-392)...мог бы замяніць яго прама з маёй машыны або няма?
У выпадку адмоўнага, што мне трэба перакадаваць перад мантажом, каб мець функцыі?

Дзякуй
вы можаце ўзяць эбу ідэнтычныя ў руінах гэта зрабіць кланаванне ў bdm

vince59
зноў вітаю вас на форуме. Прашу прабачэння пост няпоўны.
Гэта punto 1.9 jtd з ecu edc15c7 955-392
Такім чынам, прыкладаю файл крычы, і тое, што я выкарыстоўваю. Pwer пазбегнуць праблем у centraloina арыгінальнай, таму я купіла некалькі лір, і я пераназначаны eeprom 5P08 так, каб пачаць аўтамабіль. Потым я прашыты ў карту змены, якія вы знойдзеце ў дадатку. Я зазірнула ў карту і на і г. д., што з winols (што лічу больш поўны, але менш зручны), і я бачыў, як рыскі, якія былі зробленыя. Гэта не плод маёй працы - можа быць! - але я быў на іншым форуме.
Рухавік працуе добра, крутоўны момант істотна вырас, але ў мяне не было магчымасці праверыць максімальную хуткасць, і таму, што я баюся, што ты разаб'еш што-небудзь.
Адзіным недахопам з'яўляецца тое, што мне гарыць чырвоны індыкатар рухавіка (памылка P0601, што мне здаецца, гэта звязана з праверкай ўнутранай CHK), і нават калі переставлю назад пры наступным уключэнні. Акрамя гэтага аўтамабіль заводзіцца і працуе добра.
Я прашу тых, хто ведае больш за мяне, рэйтынг, карты, для таго, каб зразумець, ці добра, ці armoinizzata або няма, і як мы маглі прайсці міма.
Цікава было б капут, цяпер, калі сілы ў мяне ёсць.
У той жа час я зняў EGR, у выніку чаго ўсе значэння на максімум.
Дзякуй, хто-то можа сказаць.

frenk85
прывітанне!!! тады l egr не зачынены,адсутнічаюць некаторыя абмежавальнікі iq rev limited зроблена няправільна,дзве карты педаль не роўныя, перш за ўсё, патрабуе 60 мм, а другі патрабуе 70.ін'екцыі parzializata і страшныя часы, па маім сціплым меркаванні.

vince59
прывітанне!!! тады l egr не зачынены,адсутнічаюць некаторыя абмежавальнікі iq rev limited зроблена няправільна,дзве карты педаль не роўныя, перш за ўсё, патрабуе 60 мм, а другі патрабуе 70.ін'екцыі parzializata і страшныя часы, па маім сціплым меркаванні.

Дзякуй за адказ, вы, вядома, больш падрыхтаваны, чым я. Я быў бы ўдзячны, калі вы будзеце прытрымлівацца ў наступных кроках. Як сказаў карта не плод маіх ведаў, нават элементарных. Прожылкамі інтэрвенцыі:
- EGR я зачынена, у новай версіі ****ll максімальнае значэнне;
- якія абмежавальнікі вы кажаце і як я павінен умяшацца?

- карты педаль, я ведаю, што яны ёсць, і я магу выправіць, але мне не хапае бачання lgobale і не ведаю, калі siameglio значэнне 60 або 70;
- час ўпырску parzializzata і час страшна...думаю, гэта ўжо перабор...
Я быў бы ўдзячны, калі б вы маглі растлумачыць сумневы так ....я разумею (спадзяюся) і зраблю.
Яшчэ раз дзякуй.

frenk85
вядома! я не кампетэнтны,але я заўсёды слухаў парады дасведчаных людзей,і ў гэтым форуме.Тады давайце па парадку.
Карты, якія ты выклаў я не бачыў, egr off
У вас ёсць абмежавальнік iq all адрас 73536_735b4
На гэтай карце яны зрабілі класічны поп-корн ці стрэл,усталёўваецца на 4500 абаротаў,але ў гэтага, няправільна ўсталяваць
Дзве карты педаль, па маім сціплым думку, павінны быць зроблены такім жа чынам.Мой савет у тым, каб "разблакаваць"iq напрыклад, 80mmg і ў выніку разліку часу, у адпаведнасці з гэтым значэннем.

vince59
Дзякуй frenk85, дух форуме менавіта гэта і потым, калі зараз, што мы павінны сядзець дома пустэльнікам, калі мы не прыдумаем што-то сыходзіць з розуму!!!
Я яшчэ пачатковец, мне зразумелыя агульныя паняцці, але да гэтага часу не магу ўдавацца ў дэталі. Як сам сказаў:
- пацвярджаю, што на карту адпраўлена EGR не было нават у АЎТАНОМНЫМ рэжыме;
- функцыя абмежавальнік IQ праверыць, але не думаю, што добра разумеў сэнс і функцыі. Гэта паведамілі ў папкорн? Калі вы, улічваючы, што я не збіраюся дабрацца калі-небудзь да 4500 абаротаў у хвіліну, я магу пакінуць яго там, дзе гэта, ці я павінен зняць?
- карты педаль, я згодны з вамі, таму што ад таго, як я чытаў, павінны быць роўныя...але калі дублирую...што ж гэта за "права"?
- разблакаваць IQ (80mmg) і разлічыць час ...яшчэ не ў стане гэта зрабіць ....і я да гэтага часу вучыцца.
Дзякуй

frenk85
эфект поп-корн не мае ніякага эфекту, так што, а таксама.
Дублюе тую, дзе упырскваючы 70mmg.Потым усё адрас 76736 ёсць на карце пара ў функцыі педалі і ідзе ўверх.
для час існуе мноства дыскусій на форуме,паспрабуйце пашукаць тое, што падыходзіць у вашым выпадку.

vince59
эфект поп-корн не мае ніякага эфекту, так што, а таксама.
Дублюе тую, дзе упырскваючы 70mmg.Потым усё адрас 76736 ёсць на карце пара ў функцыі педалі і ідзе ўверх.
для час існуе мноства дыскусій на форуме,паспрабуйце пашукаць тое, што падыходзіць у вашым выпадку.

Ок frenk85, я вывучала карту, і паступова мне становіцца ўсё больш ясна, хоць, трэба разумець, добра на кожнай карце, і сувязь паміж імі.
Я выраўнаваў карты педаль (driver wish 1 і 2), выкарыстоўваючы ў якасці parmaetro тыя, у якіх ёсць лічба 7000 (я да гэтага часу зразумець гэтыя лічбы да чаго ставяцца мм3 дызельнага паліва?...мг?).
Я падняў УСЮ mappoa IQ limit (7673E) на 25%.
Цяпер у студыі трохі часу, каб паменшыць duration map і перш за ўсё я павінен зразумець, як ён ўмешваецца, каб змяніць АФРЫКУ. Як я атрымаю колькасць дызельнага паліва цяпер ўводзяць?

vince59
але, як спампаваць файлы з я форуме?

micheleyr6
чытайце правілы!!
калі не дасягнуў 80 карысных паведамленняў, ты не можаш спампаваць

vince59
чытайце правілы!!
калі не дасягнуў 80 карысных паведамленняў, ты не можаш спампаваць

дзякуй...але мне здалося, што не ў гэтым прычына.

vince59
а для таго, каб закрыць паток, я нарэшце-то перапрызначыць пункту JTD з дапамогай winOLS, я павінен сказаць, што гэта вельмі каштоўны інструмент

vince59
я зрабіў дыягностыку і мне, аказваецца, памылка EGR...я зачыніў з дапамогай праграмнага забеспячэння, гэта нармальна, ці мне трэба рэалізаваць што-небудзь выправіць?

cinqueturbo
ведаючы, што вы зрабілі, вы можаце адказаць.. файлы..

vince59
ОК. Map is ok and tuning seems fine. Only issue I, але trying to solve is the DTC P0404 EGR. I have been told that it is necessary to switch off the ECU, сістэмы рэцыркуляцыі ОГ bit but it is not clear how to do it.