КПК

Перегляд Повної Версії : тиск турбо велика крапка

the shiston
Привіт, у мене є манометр тиску турбо на моє велике пляма, і я помітив, що тиск залишається постійним до свого піку, і ніколи не падає, якщо не втопивши педаль газу і відчуваю ривок автомобіля падає тиск і сходить повільно, і машина починає тягнути. Питання, будучи зі змінюваною геометрією турбо, не повинен потрапити в пік макс, щоб потім відкотитися тиск навіть на педаль наприклад на 50%?? і той вид зйомки, який робить з прилеглої шелест, що може essere_? геометрія, яка руйнується? або електромагнітний клапан???????????

tac89
1.3 або 1.9?????Та труби і штуцери на колекторі правильно, щоб не мати збитків. двигун в порядку? Клапан працює добре?

the shiston
1.3 90 л. с, встановлений за всіма правилами мистецтва, і мотор добре почуває себе тільки в ту ніч в одній точці, як якщо б ви відкрити турбіна знаєш, щоб зрозуміти,

dragusdrake
1.3 90 л. с, встановлений за всіма правилами мистецтва, і мотор добре почуває себе тільки в ту ніч в одній точці, як якщо б ви відкрити турбіна знаєш, щоб зрозуміти,

може бути багато причин! труби, інтеркулер, турбіна, що відбувається, щоб привітатися..egr підключений

MustangGT
може бути багато причин! труби, інтеркулер, турбіна, що відбувається, щоб привітатися..egr підключений

привіт всім....якщо б це було в ерг не повинен мати індикатор несправності двигуна горить cpn, пов'язані dtc під діагноз?....я зробив кілька з них, і я зацікавлений.

у разі турбо на геометрії, якщо б застрягла повинна мати які-небудь dtc.

інше питання....наявність масла в турбо???......seat дизель якого була така ж проблема ідентична, але без dtc тыр масло, не так багато, тільки в місті більше, що ще в подорож було ідеальним.

після 30.000 км і пошарпаної турбіна на стороні всмоктування, але це було без геометрії.

які ще є симптоми, крім тиску повинно бути

dragusdrake
якщо це egr він шпигун, але або в recovery, а він скаржиться на нерівності, але в цілому двигун в порядку, так що може бути багато речей, навіть банальний фільтр дизельного палива

MustangGT
якщо це egr він шпигун, але або в recovery, а він скаржиться на нерівності, але в цілому двигун в порядку, так що може бути багато речей, навіть банальний фільтр дизельного палива

be grande punto з проблемами ерг-мені не зрозуміти, коли....деякі ви recovery, інші ні, тільки індикатор горить.

хоча зачекай, допоможи мені зрозуміти,.....яке відношення може мати фільтр дизельного палива з проблемою пояснив the shiston?

dragusdrake
на загальне питання є загальна відповідь...
минулого тижня я випадково два форда, які йшли в recovery, з dtc горить, інший-ні, і обидві треба було міняти паливний фільтр, але діагноз не кажуть "міняти фільтр дизельного палива", або "дизель бруду"

таким чином, на двох ногах, я б сказав, що це турбіна, яка збирається приїхати, припускаючи, замість того, що бути зіставлена, зіставлено погано.
Занадто мало інформації

tac89
Від того, як ви описуєте, є якась проблема в геометрії, як якщо він занадто завантажений або заклинило і він відкриває занадто різко

MustangGT
на загальне питання є загальна відповідь...
минулого тижня я випадково два форда, які йшли в recovery, з dtc горить, інший-ні, і обидві треба було міняти паливний фільтр, але діагноз не кажуть "міняти фільтр дизельного палива", або "дизель бруду"

таким чином, на двох ногах, я б сказав, що це турбіна, яка збирається приїхати, припускаючи, замість того, що бути зіставлена, зіставлено погано.
Занадто мало інформації

так, але я хотів би зрозуміти, що відносини єс у фільтр дизельного палива проблема з турбіною.....

можливо, що, коли турбо переходить у тиск, в свою чергу, і необхідно навіть більше дизельного палива, щоб отримати правильну згоряння для того, щоб збільшити обороти це терпить невдачу, тому що паливний фільтр і брудний, тому не проходить більш, що багато.

і що це значить?.....і не в той момент, що повинні піти на відновлення з індикатор несправності двигуна горить?

втопивши педаль газу і відчуваю ривок автомобіля падає тиск і сходить повільно, і автомобіль починає тягнути

тому на даному етапі стегна повинні бути проблема тиску палива не так??

я хотів би зрозуміти, і цікаво знати.....

dragusdrake
так, так, звичайно, я розумію вашу цікавість, дизельного фільтра забиті, може створити багато причин для того, щоб у свою чергу створити машину в recovery. Наприклад, може зробити ненормальність на датчик витрати повітря (помилкове) по мірі того як проходить менше дизельного палива, ніж зазвичай, і машина думає, що це датчик витрати повітря, що не добре читати, або може створити тиск в рампі для розпилення того ж кількості дизельного палива, що не приходить.

однак, повторюю, що з того мало чого, що він сказав, це як якби хто-settings управління невідповідна геометрія, наведу приклад:

на 70% педалі впорскує 30 мм3 дизельного палива і бачить, що тиск в 1 бар, машина іде, як має йти, але худий палива, тому що є дуже багато overboost
на 100% ебу починає читати правильне значення наддуву, тиск падає, поки мм3 палива, піднімаються, і вгору, то знову піднімається тиск

MustangGT
так, так, звичайно, я розумію вашу цікавість, дизельного фільтра забиті, може створити багато причин для того, щоб у свою чергу створити машину в recovery. Наприклад, може зробити ненормальність на датчик витрати повітря (помилкове) по мірі того як проходить менше дизельного палива, ніж зазвичай, і машина думає, що це датчик витрати повітря, що не добре читати, або може створити тиск в рампі для розпилення того ж кількості дизельного палива, що не приходить.

однак, повторюю, що з того мало чого, що він сказав, це як якби хто-settings управління невідповідна геометрія, наведу приклад:

на 70% педалі впорскує 30 мм3 дизельного палива і бачить, що тиск в 1 бар, машина іде, як має йти, але худий палива, тому що є дуже багато overboost
на 100% ебу починає читати правильне значення наддуву, тиск падає, поки мм3 палива, піднімаються, і вгору, то знову піднімається тиск

насправді це не просто цікавість, а також для того, щоб дізнатися щось....саме можуть зрозуміти неправдиві свідчення dtc, а потім причиною і інший та і потрібно добре знати системи.

так що в цьому випадку було б добре відстежувати інші шати, і якщо наш друг не зробив перший красивий купон, для того щоб зняти всі сумніви з питання від вас опис.

аналогічна проблема, натрапив на mercedes w211 з акпп,взяти угробити навіть самий легкий і майл DTC: турбо, електронний контроль стійкості і зміни, що, здавалося, він ломиться від одного моменту до іншого.

всі неправдиві свідчення!......було олія не замінили, а фільтр забитий.....скинути всі доведено пропали всі коди несправностей, крім датчика на проводці акселератора, але не впливового, щоб пустити його в recovery.....клієнт після того, як я лігувати з механіком, який стверджував, замінити турбо і коробка передач не хотів витрачати більше, і залишилося тільки це.

я даю вам цілковиту рацію.....і за те, що ви працюєте у цих випадках або як пара, або повинні знати, якщо трохи електроніки, механіки якої я, на жаль, не вистачає другий.

tac89
Довелося в приватному порядку перевірити привід турбіни від улову, а де швидше, де перевірити геометрію і механізм, а потім цей знімок, звідси і важко інтерпретувати

frenk85
Але це зіставляється?!?

the shiston
фільтр дизельного палива був змінений у минулу суботу, отже, виключити, клапан egr виключена в електронному вигляді, і навіть фізично, автомобіль зіставлений, але точно така ж проблема, він робив це, перш чим зіставити, а припущення dracusdrake зачаровує мене, але я не думаю, що це проблема, тому що я зробив кілька тестів, з картами і ця проблема завжди має, я думаю на перепускний клапан....

dragusdrake
Якщо ви можете опублікувати дві фотографії, карти турбо наддуву і я скажу вам прямо зараз, де проблема в карті, але вони повинні бути вкладення видно, я не знаю, якщо ви можете зробити це, я не можу навіть завантажити

MustangGT
фільтр дизельного палива був змінений у минулу суботу, отже, виключити, клапан egr виключена в електронному вигляді, і навіть фізично, автомобіль зіставлений, але точно така ж проблема, він робив це, перш чим зіставити, а припущення dracusdrake зачаровує мене, але я не думаю, що це проблема, тому що я зробив кілька тестів, з картами і ця проблема завжди має, я думаю на перепускний клапан....

Вибачте, тоді не було зіставити.
Я й пішла, добре, що проблеми немає, ти гірше.
Карту нам для виправлення димність і т. д. не для того, щоб проблеми такого роду.
І добре, що перш ніж торкнутися карти, двигун в порядку.
Якщо є ат, або вже проблем і легко створити і інші неправдиві або dtc.
Гірше, якщо на карті вони заблокували dtc.
Було б краще повернути її в початковий стан ,вирішити проблеми і потім зіставити перепризначити

the shiston
карту я зробив це сам, особисто, був на місці карту, хлопці, фото я можу зробити, щоб ти не можеш скачати, то

MustangGT
карту я зробив це сам, особисто, був на місці карту, хлопці, фото я можу зробити, щоб ти не можеш скачати, то

зрозумів я також, що мій партнер зробив це в поодинці, але двигун був у порядку....

Не сумніваюся у вашій роботі, ми будемо нудьгувати, навіть якщо я цілком ерг, fap недавно, і scodifiche з певною легкістю, як я вже пояснив кілька разів в інших постах я останній, щоб знати, як сказати, якщо карта в порядку.
Те, що я кажу, і що, по-моєму, не має сенсу робити зіставлення з двигуном, який має проблеми.

У будь-якому випадку контроль клапана wastegate може дати тобі це питання....я повернуся в будь-якому випадку до фахівця.

що краще і покласти карті своєрідною побачив, що проблема вже є,атаки через obd-рекордер польоту і побачити результати зі стандартними параметрами після тест-драйву, щоб зрозуміти, від чого залежить.

dragusdrake
Знову і подивитися, якщо ви. назад. Якщо не ти це ви переплутали карту turbo з overboost, як багато роблять

the shiston
теж від кричи, а я, ви знаєте, сказати, де я можу знайти управління overboost??

dragusdrake
Знайти драйвера під написом "тиску турбо", і є ще дві карти, пов'язані з драйвера, після даю це

the shiston
Я повинен глянути на це, то спасибі

MustangGT
Знову і подивитися, якщо ви. назад. Якщо не ти це ви переплутали карту turbo з overboost, як багато роблять

Проблема вже присутня, перш ніж повернути картку, я написав вище.
А ви краще покласти все на місце і регулювати параметри, якщо немає dtc

dragusdrake
Проблема вже присутня, перш ніж повернути картку, я написав вище.
А ви краще покласти все на місце і регулювати параметри, якщо немає dtc

я знаю, але, можливо, погіршило ситуацію

MustangGT
так, я повністю згодна....мені завжди рекомендується, більш досвідчені, навіть підняти ерг та fap, якщо є інші проблеми, здається, що це не причина, щоб не agrave ситуацію і створити, може бути, помилкові DTC.

Перевірте всі шланги депресії, можливо у якийсь мікро-дайте мені знати, привіт

bob125
Привіт, ти коли-небудь вирішена? у мене така ж проблема, але потім я виявив, що вони підняли погано, карти, тиск...деякі перевіряють інспектора змінної,і цю дірку викликана відкриття занадто раннє геометрії ...все відкладається небагато.

bob125
Поправочка, не просто налаштувати карту overboost ( те, що буде в змінною геометрією)!! при збільшенні дизельне паливо геометрія йде більш закритою, щоб підняти тиск, або більш відкритою, тому що там більше енергії вихлопних газів??

bob125

Карту overboost, тобто перевірка змінної геометрії, при збільшенні дизельне паливо геометрія йде більш закритою, щоб підняти тиск, або більш відкритою, тому що там більше енергії вихлопних газів??

the shiston
Хлопці, врешті-решт, це був електромагнітний клапан, який приводить в дію перепускного клапана турбіни. я розібрав чистити wd40 для того, щоб добре і очистити фільтр, а не вирішив просто покласти більше. тепер все в порядку