КПК

Перегляд Повної Версії : Update DieselGate і авто перепризначений

puntovt
Привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо qualch'один з вас вже відправився в майстерню VolksWagen, щоб зробити оновлення блоку управління, обов'язковий для автомобілів, укладеного в DieselGate для вихлопної газ.
У мене машина з блоком управління перепризначений, і я хотів би знати, якщо я повинен принести оригінал, перш ніж іти.
VolksWagen враховує номери "раз у письмовій формі", який з'являється в діагностику на ебу?
Просто завантажте вихідний файл БД, або потрібно зробити її BDM?
Заздалегідь спасибі.
:-)

Errecinque
Привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо qualch'один з вас вже відправився в майстерню VolksWagen, щоб зробити оновлення блоку управління, обов'язковий для автомобілів, укладеного в DieselGate для вихлопної газ.
У мене машина з блоком управління перепризначений, і я хотів би знати, якщо я повинен принести оригінал, перш ніж іти.
VolksWagen враховує номери "раз у письмовій формі", який з'являється в діагностику на ебу?
Просто завантажте вихідний файл БД, або потрібно зробити її BDM?
Заздалегідь спасибі.
:-)

Постараюся відповісти, але я не впевнений в тому, що я кажу. Якщо ваша машина вже була написана в послідовний, лічильник повинен бути відключений. Якщо вони відобразили в школі легко, що якщо переписати у грі так само залишається на нулі. Проте слід знати, що машина та який ебу це

puntovt
машина пасат 2009 року з ебу bosch edc17cp14 2.0 TDI 140cv

puntovt
ніхто вже зробили оновлення для дизельних ворота?
Хто може дати мені кілька порад з приводу моєї машини?

cinqueturbo
Ти впевнений, що ти повернутися в той момент?
2009-2017 ти далекий від оновлень від виробника, по максимуму завантажують файл орі і змушують оплачувати всі витрати, і додаткові..
більше, що справа фокусується на автомобілі, вироблені з 2014 року видів на 1,6 TDI & 2,0 TDI Євро-5 & Євро-6..

puntovt
ви, я впевнений, тому що мені прийшов лист додому. Я вже був у фольксваген, що мені вже призначена дата, щоб виконати оновлення. Їх мені вже підтвердили, що немає нічого, щоб заплатити, але не хотілося б сюрпризів, якщо вони помічають, що машина була зіставлена. Що мені потрібно зробити? Згідно вас будуть проблеми, якщо помічають, номер запису в блок управління, який, мені здається, в 7?

ugoboss
кількість писань, я не вірю, інтереси, його вставляють у комп'ютер і робиться все автоматично, проблема в тому, що потім ви опинитеся в авто з ecu.

Errecinque
кількість писань, я не вірю, інтереси, його вставляють у комп'ютер і робиться все автоматично, проблема в тому, що потім ви опинитеся в авто з ecu.

Так що ідеально було б її читати, ecu, як зараз, і потім перечитувала кілька разів оновити, і перевірити, якщо sw співпадає, як адреси електронної карти управління (можуть змінити навіть те) і повернути його кроком, що було на новий файл. Або нам поставлять блокування читання ?

cinqueturbo
Так що ідеально було б її читати, ecu, як зараз, і потім перечитувала кілька разів оновити, і перевірити, якщо sw співпадає, як адреси електронної карти управління (можуть змінити навіть те) і повернути його кроком, що було на новий файл. Або нам поставлять блокування читання ?

На 100% йому ставлять анти-тюнінг..

манро
Буде цікаво подивитися, файл, орі до і після оновлення dieselgate, щоб побачити, що вдома мати йде на дотик..
В цьому сенсі я вже бачив щось на PCI 2.1 і зміни у файлі є великі..результати опустіть кілька кривих в різні карти в результаті надання зовсім інший потужності між до і після, але коні залишаються ті ж..
Puntovt ви файл орі автомобіля?
Ти читати ecu після оновлення же, в VW??

puntovt
між тим ви, замість оригінального файлу, в моєму минулому, до оновлення.
Ці зміни я викладу як можна швидше

puntovt
те, що мені потрібно зробити? зарядка і оригінальний файл в бд?

puntovt
Я тільки що повернувся з майстерні vw, оновлення зробив, все ок.

overbooster
ви можете прочитати його в бд?

puntovt
звичайно, у ці вихідні читаю в школі.
Я в керівництві, я помітив makkina заряду більш низьким, турбіна свистить, і те ж саме після 2000 оборотів. Я думаю, що виріс би в рампі і тиску на низьких турбо

blackwolf76
У мого друга є пасат СС 2008 року, після того, нагадаємо, каже, що машина має збільшений крутний момент на низьких... є більш реактивної.

У мене не було можливості перечитати після оновлення, але у мене файл читати раніше... тільки, трапляється, перечитую і намагаюся зрозуміти, що вони в поєднанні.

guidotacco
у фольксваген не наплювати, якщо він зіставляється або менш тобі пишуть оновити його і далі

Gica
Зробив на Golf IV кінець 2009 4Motion. Автомобіль + повний до низьких, добре тягне до 3000 оборотів, потім помирає. Відмінний файл про fap, відновлює приблизно кожні 800 км і регенерації скаже + або - 10 хвилин. Перший тривати ще 80 км і багато разів я навіть не міг закінчити в 1 день. CDC каже, що витрата збільшився приблизно на 1Л/Км, але в реальності ( Км від повного до повного) знизилися незначно. Відмінна стрільба з місця без прискорення. Цей файл ви можете завантажити тут у форумі, де є файли, на VW.

Gica

ugoboss
Зробив на Golf IV кінець 2009 4Motion. Автомобіль + повний до низьких, добре тягне до 3000 оборотів, потім помирає. Відмінний файл про fap, відновлює приблизно кожні 800 км і регенерації скаже + або - 10 хвилин. Перший тривати ще 80 км і багато разів я навіть не міг закінчити в 1 день. CDC каже, що витрата збільшився приблизно на 1Л/Км, але в реальності ( Км від повного до повного) знизилися незначно. Відмінна стрільба з місця без прискорення. Цей файл ви можете завантажити тут у форумі, де є файли, на VW.

що значить "стрільба з місця без прискорення"

franco75

Gica
Значить, коли, наприклад, частини, в гірку без прискорення і кидаєте зчеплення. Він робить так, коли є сніг, щоб не видалити покриття колеса.

Gica

ugoboss
Значить, коли, наприклад, частини, в гірку без прискорення і кидаєте зчеплення. Він робить так, коли є сніг, щоб не видалити покриття колеса.

:confused:

Gica
:confused:
Можу я запитати, чому ви заплуталися?

gabrielikkiu
На 100% йому ставлять анти-тюнінг..

мені вони не повернули l antituning ;-)