КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Update DieselGate і аўто пераназначаны

puntovt
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі qualch'адзін з вас ужо адправіўся ў майстэрню VolksWagen, каб зрабіць абнаўленне блока кіравання, абавязковы для аўтамабіляў, зняволенага ў DieselGate для выхлапной газ.
У мяне машына з блокам кіравання пераназначаны, і я хацеў бы ведаць, калі я павінен прынесці арыгінал, перш чым ісці.
VolksWagen ўлічвае нумары "раз у пісьмовай форме", які з'яўляецца ў дыягностыку на эбу?
Проста загрузіце зыходны файл, у БД, ці трэба зрабіць яе ў BDM?
Загадзя дзякуй.
:-)

Errecinque
Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі qualch'адзін з вас ужо адправіўся ў майстэрню VolksWagen, каб зрабіць абнаўленне блока кіравання, абавязковы для аўтамабіляў, зняволенага ў DieselGate для выхлапной газ.
У мяне машына з блокам кіравання пераназначаны, і я хацеў бы ведаць, калі я павінен прынесці арыгінал, перш чым ісці.
VolksWagen ўлічвае нумары "раз у пісьмовай форме", які з'яўляецца ў дыягностыку на эбу?
Проста загрузіце зыходны файл, у БД, ці трэба зрабіць яе ў BDM?
Загадзя дзякуй.
:-)

Паспрабую адказаць, але я не ўпэўнены ў тым, што я кажу. Калі ваша машына ўжо была напісана ў паслядоўны, лічыльнік павінен быць адключаны. Калі яны адлюстравалі ў школе лёгка, што калі перапісаць у крычы так жа застаецца на нулі. Аднак тым варта ведаць, што машына і які гэта эбу

puntovt
машына пасат 2009 года з эбу bosch edc17cp14 2.0 TDI 140cv

puntovt
ніхто ўжо зрабілі абнаўленне для дызельных вароты?
Хто можа даць мне некалькі саветаў па нагоды маёй машыны?

cinqueturbo
Ты ўпэўнены, што ты вярнуцца ў той момант?
2009-2017 ты далёкі ад абнаўленняў ад вытворцы, па максімуме загружаюць файл врі і прымушаюць аплачваць ўсе выдаткі, і дадатковыя..
больш, што справа факусуюць на аўтамабілі, вырабленыя з 2014 года відаў на 1,6 TDI & 2,0 TDI Еўра-5 & Еўра-6..

puntovt
вы, я ўпэўнены, таму што мне прыйшоў ліст дадому. Я ўжо быў у фольксваген, што мне ўжо прызначаная дата, каб выканаць абнаўленне. Іх мне ўжо пацвердзілі, што няма нічога, каб заплаціць, але не хацелася б сюрпрызаў, калі яны заўважаюць, што машына была супастаўленая. Што мне трэба зрабіць? Згодна з вас будуць праблемы, калі заўважаюць, нумар запісу ў блок кіравання, які, мне здаецца, у 7?

ugoboss
колькасць святых пісанняў, я не веру, інтарэсы, яго ўстаўляюць у кампутар і робіцца ўсё аўтаматычна, праблема ў тым, што потым вы апынецеся ў аўто з ecu.

Errecinque
колькасць святых пісанняў, я не веру, інтарэсы, яго ўстаўляюць у кампутар і робіцца ўсё аўтаматычна, праблема ў тым, што потым вы апынецеся ў аўто з ecu.

Так што ідэальна было б яе чытаць, ecu, як цяпер, і потым перачытвала некалькі разоў абнавіць, і праверыць, калі sw супадае, як адрасы электроннай карты кіравання (могуць змяніць нават тое) і вярнуць яго крокам, што было на новы файл. Ці нам паставяць блакаванне чытання ?

cinqueturbo
Так што ідэальна было б яе чытаць, ecu, як цяпер, і потым перачытвала некалькі разоў абнавіць, і праверыць, калі sw супадае, як адрасы электроннай карты кіравання (могуць змяніць нават тое) і вярнуць яго крокам, што было на новы файл. Ці нам паставяць блакаванне чытання ?

На 100% яму ставяць анты-цюнінг..

манро
Будзе цікава паглядзець, файл, крычы да і пасля абнаўлення dieselgate, каб убачыць, што дома маці ідзе на навобмацак..
У гэтым сэнсе я ўжо бачыў што-то на PCI 2.1 і змены ў файле з'яўляюцца шырокія..вынікі апусціце некалькі крывых ў розныя карты ў выніку прадастаўлення зусім іншай магутнасці паміж да і пасля, але коні застаюцца тыя ж..
Puntovt вы файл врі аўтамабіля?
Ты чытаць ecu, пасля абнаўлення жа, у VW??

puntovt
між тым вы, замест арыгінальнага файла, у маім мінулым, да абнаўлення.
Гэтыя змены я выкладу як мага хутчэй

puntovt
тое, што мне трэба зрабіць? зарадка і арыгінальны файл у бд?

puntovt
Я толькі што вярнуўся з майстэрні vw, абнаўленне зрабіў, усе ок.

overbooster
вы можаце прачытаць яго ў бд?

puntovt
вядома, у гэтыя выхадныя чытаю ў школе.
Я ў кіраўніцтве, я заўважыў makkina зарада больш нізкім, свішча турбіна, і тое ж самае пасля 2000 абарачэнняў. Я думаю, што вырас бы ў рампы і ціску турба на нізкіх

blackwolf76
У майго сябра ёсць пасат СС 2008 года, пасля таго, нагадаем, кажа, што машына мае павялічаны крутоўны момант на нізкіх... з'яўляецца больш рэактыўнай.

У мяне не было магчымасці перачытаць пасля абнаўлення, але ў мяне файл чытаць раней... толькі, здараецца, перачытваю і спрабую зразумець, што яны ў спалучэнні.

guidotacco
у "фольксваген" не напляваць, калі ён супастаўляецца ці менш цябе пішуць абнавіць яго і далей

Gica
Зрабіў на Golf IV канец 2009 4Motion. Аўтамабіль + поўны да нізкіх, добра цягне да 3000 абаротаў, потым памірае. Выдатны файл пра fap, аднаўляе прыблізна кожныя 800км і рэгенерацыі скажа + або - 10 хвілін. Першы доўжыцца яшчэ 80 км і шмат разоў я не мог нават скончыць ў 1 дзень. CDC кажа, што расход павялічыўся прыкладна на 1Л/Км, але ў рэальнасці ( Км ад поўнага да поўнага) знізіліся нязначна. Выдатная стральба з месца без паскарэння. Гэты файл вы можаце спампаваць тут у форуме, дзе ёсць файлы, на VW.

Gica

ugoboss
Зрабіў на Golf IV канец 2009 4Motion. Аўтамабіль + поўны да нізкіх, добра цягне да 3000 абаротаў, потым памірае. Выдатны файл пра fap, аднаўляе прыблізна кожныя 800км і рэгенерацыі скажа + або - 10 хвілін. Першы доўжыцца яшчэ 80 км і шмат разоў я не мог нават скончыць ў 1 дзень. CDC кажа, што расход павялічыўся прыкладна на 1Л/Км, але ў рэальнасці ( Км ад поўнага да поўнага) знізіліся нязначна. Выдатная стральба з месца без паскарэння. Гэты файл вы можаце спампаваць тут у форуме, дзе ёсць файлы, на VW.

што значыць "стральба з месца без паскарэння"

franco75

Gica
Значыць, калі, напрыклад, часткі, у горку без паскарэння і кідаеце счапленне. Ён робіць так, калі ёсць снег, каб не выдаліць пакрыццё колы.

Gica

ugoboss
Значыць, калі, напрыклад, часткі, у горку без паскарэння і кідаеце счапленне. Ён робіць так, калі ёсць снег, каб не выдаліць пакрыццё колы.

:confused:

Gica
:confused:
Магу я спытаць, чаму вы заблыталіся?

gabrielikkiu
На 100% яму ставяць анты-цюнінг..

мне яны не вярнулі l antituning ;-)