Перегляд Повної Версії : Mercedes w203 c200cdi
mistergame
21-10-2012, 18:42
Спочатку привіт всім, враховуючи, що я новачок. У мене є клас, c200cdi 122cv w203 2005 року з акпп. Я видалив fap та проведено зіставлення. Я б хотіла зрозуміти щось більше. Я є власником mpps, і я можу писати і читати. Я б хотіла відредагувати файл з ecm і почати розбиратися. Я завзятий автомобіліст. Якщо місце мій мод-файли, приймаю зауваження і пропозиції. Машина йде досить добре, хоча, як на мене, в місті споживає трохи занадто. Близько 10км на літр.
mistergame добре arrivao між нами ,ти файл орі, звичайно, ви тримаєте його,altrimneti ви не можете зробити порівняння між вашим, що ви на машині, і те, орі....
mistergame
21-10-2012, 18:56
чувак, що я зробив перепризначити мій мерседес 2 місяці, що я намагаюся змусити себе дати файл орі.........
тут в базі даних форуму не лай знайшов???
mistergame
21-10-2012, 19:24
ні, немає
ха-ха-ха ок, тоді варто звернутися, так ви можете зробити і зрозуміти всі свої карти я, на жаль, не маю можливості завантажити файли, якщо не в п'ятдесят повідомлень,,,,
mistergame
21-10-2012, 19:57
саме я зареєстрована, але до заїзду в 50 msg, що в дискусіях я беру участь?
у будь-ти ви маєте на увазі карти або не розумієте нічого свого,навіть якщо і світ величезний
mistergame
21-10-2012, 20:27
я почав через тисячу труднощі близько місяця тому, коли я зробив зіставити свій автомобіль і хлопець, я не хотів би давати будь-яких пояснень. Ergo, оскільки мені цей завісу таємниці мені не подобається, я намагався зрозуміти щось більше. Особливо тоді, тому що я люблю двигунів.
magi1984
21-10-2012, 20:47
починається з рознесенням кількість HW і SW ебу, якщо у вас mpps можете їх бачити.
cos? від тих прошу видати вихідний файл
msport (exil77grande)
22-10-2012, 08:58
Робите що-небудь ще краще,читайте файл машини і місця їх, потім ви отримати цю файл орі і я даю вам моя думка про вашій карті.
mistergame
23-10-2012, 01:26
як прикріпити файл?
стиснути файл карти у форматі zip та додайте до посту
mistergame
23-10-2012, 13:35
це файл правити в даний час встановлено
msport (exil77grande)
23-10-2012, 15:53
тоді я прикріпив файл, орі прийняти тільки як посиланням https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?357-Classe-C&p=11197#post11197
для вашого файлу, пов'язаного я повинен сказати, що це дуже елементарно і дуже м'який, але, що не йде на шкоду, і що, звичайно, не з-за надмірного споживання, що ви звинувачуєте, але в будь-якому випадку ця машина співвіднесений з чином, з моєї точки зору, soft має йти два рази ваш з доставкою, набагато вище, як прогресії,крім того, я бачу і fap egr off.
споживання може dipendre шляхом форсунок 220 mercedes завжди страждав від цих проблем, навіть нові w204....
mistergame
24-10-2012, 01:03
тоді дякую за відповідь. Небагато питань.Файл, який у вас додається це мій орі? і чому ви кажете "прийняти тільки в якості посилання"?. Потім ви говорите, що повинно бути перепризначений іншому. Ви можете відкрити обговорення pian pian, щоб зрозуміти щось більше? Я видалив fap, чому ви говорите, що і неправильно, і fap egr off? Щоб закінчити які sarebbere проблеми з форсунок, що є ця машина? Заздалегідь спасибі за відповіді.
mistergame
24-10-2012, 01:08
я забув, що мені вдалося знайти ecm2001 працює. Я встановив його, і прочитав все керівництво. Але драйвера я не можу знайти моє.
прикріплений файл з msport мені здається, не ваш, але аналогічної моделі, можливо, змінюються номери HW і SW,не знаю, не я точно дивився, чесно кажучи,думаю, що msport говорить взяти його тільки в якості посилання, щоб порівняти його з вашим змінений, щоб побачити відмінності ? починають розуміти, як moddare...для обговорення мене, ви можете спокійно продовжувати це..місць те, що ви хочете уточнити і siva далі....для egr fap off показує, що вони не включені належним чином в іншому випадку тобі б сказав....для форсунок на mercedes c'? було майже позову різних власників w203 і w204, e-клас І GLK загалом, всі двигуни-4-циліндровий двигун, який довелося замінити їх на форсунки, чому? diffettosi...здається, що був встановлений "футбольний" diffettosa цих на багато двигуни 220cdi 150 і 170cv..."пік" difettosit? c'? був у транспортні засоби, продукція з 2008 в 2009, але вони розраховують, принаймні, ще трьох періодів це правило, здається, що мб в останньому "великий епізод" витратив понад півмільярда євро на ремонт..
msport (exil77grande)
24-10-2012, 11:15
точно, як каже манро я написав, що egr fap повинні йти добре, принаймні, egr і безпечно,для файлу орі, що я доклав у базі даних має ті ж цифри, але не повністю, отже, ви можете завантажити свій орі і свій мод і дивитися тільки області карти змінені впливає, і ви можете побачити, як і де це було зроблено,для інших ми можемо продовжити тут же.
mistergame
24-10-2012, 13:12
Як ви можете порівнювати два файли з ecm 2001? Я, наприклад, не можу знайти драйвер для моєї машини.
msport (exil77grande)
24-10-2012, 14:06
привіт, то, ecm 6.3 єдиний драйвер, майже сумісним і M449_867 але я попереджаю вас, що якщо ви працюєте в 2d, це добре, але якщо ви використовуєте табличні карти список трохи кайфом, ніж диск,решта підходить.
ТИСК ТУРБО
ТИСК ТУРБО FTEMP
ОБМЕЖУВАЧ КРУТНОГО МОМЕНТУ 2
ОБМЕЖУВАЧ ТИСКУ
ОБМЕЖУВАЧ ТИСКУ В РАМПІ
mistergame
25-10-2012, 02:21
Сьогодні, після того, як страждати, чувак, я послав по електронній пошті файл оригінальний мого ебу. але є щось, що не в порядку подивіться всі? Коли я відкриваю його з ecm2001 каже мені інфо не знайшов. А всього 76kb.
msport (exil77grande)
25-10-2012, 09:08
Сьогодні, після того, як страждати, чувак, я послав по електронній пошті файл оригінальний мого ебу. але є щось, що не в порядку подивіться всі? Коли я відкриваю його з ecm2001 каже мені інфо не знайшов. А всього 76kb.
файл не дуже добре,розмір повинен бути 2м,крім того, як я вже вказав, ви можете використовувати драйвер з файлом ori опубліковано в банку даних, так що не ускладнюйте собі життя.
mistergame
25-10-2012, 10:42
те, намагався завантажити файл, але каже, що я не права.....
msport (exil77grande)
25-10-2012, 14:26
те, намагався завантажити файл, але каже, що я не права.....
і на цьому ви маєте рацію, ну правила ви повинні знати.
mistergame
01-11-2012, 22:01
хто допомагає мені зняти fap і egr з мого файлу орі?
msport (exil77grande)
01-11-2012, 22:04
для видалення є фамільні відповідних sw для видалення egr у нас керівництво на форумі, спробуйте зробити чернетка, і місця, і тоді вам скажемо, якщо ви на правильному шляху.
mistergame
01-11-2012, 22:33
враховуючи, що я обидва файлу орі, що мод я хотів би знати адресу, за ecm2001 так роблю порівняння і почала вчитися
mistergame
01-11-2012, 22:54
відповіді на go go я бачу.....
якщо не вказали, що адресу ви говорите я думаю, що навряд чи зможуть допомогти вам....
mistergame
01-11-2012, 23:18
звичайно, допомога, щоб зрозуміти, у файлі mod, де збираєтеся налагоджувати автоматичну апаратуру fap і egr
відповіді на go go я бачу.....
подивіться, що не відповіді, вані, як ви говорите..якщо у вас є терпіння на форумі ви знайдете всі матеріали, які вам потрібно, включаючи керівництво.
mistergame
01-11-2012, 23:31
що означає, якщо у вас терпіння?
чесно кажучи, я не l? s? але якщо ви завантажуєте файл орі і mod файлів і їх прокрутка в режимі 2d, безумовно, ви знайдете їх також, чому? ці мод часто драйвера....
дивлячись на файли в 2d при різних карт, повідомив драйверами, ви побачите на них невеликі зелені стрілки по всій довжині карту і завжди scorendo дві карти разом, ви помітите, що карту орі на всю діаграму синій і те ж, що цей мод але де і була зворушена вашою зареєстрований, ви помітите, різні графіки в червоному...
якщо у вас є терпіння, це означає, що якщо до 50 повідомлень зможете скачати різні керівництва...
mistergame
02-11-2012, 17:40
спасибі тепер я намагаюся
mistergame
02-11-2012, 17:46
qaulcosa може бути, я помиляюся. Я ecm2001. навантаження до вихідного файлу, то драйвер, що в моєму випадку більше схоже possile і' 449, потім, в інший раз вихідний файл, а потім файл змінено. Коли я йду в 2d я йду, майже вся графіка в червоний колір, деякі деталі в синій, а потім зелена стрілка, що ти кажеш, немає ніде....
може бути, тому, що навантаження дуже багато файлів, потрібно тільки:драйвер,файл, ori,файл mod...просто...скільки файлів ви хочете завантажити....
тоді до завантаження mod файлів файли тільки орі і драйвера самі схожі на ваші цифри sw і hw і перейти на випадаюче меню в лівому верхньому куті ecm і подивитися, якщо існують різні карти для вприскування палива і турбо і різні обмежувачі, тому що якщо не їсти, не подивитися-як користуватися?....і ви повинні знайти необхідні драйвери також класу E або Glk або інших mercedes-головне, що вони сумісні з sw і hw..потім, щоб ковзати разом, разом, ці два файла потрібно вибрати режим? із спеціального "команду" перед? ви повинні поставити галочку 16 біт на меню справа, коли ви йдете в 2d.......
якщо у вас є керівництво по експлуатації і вас читати, і ви зрозумієте, p? козетта до....
mistergame
02-11-2012, 21:54
так що спасибі в першу чергу. Спочатку dirver повинні бути сумісні тому що, коли навантаження dirver тільки файл ori він відкриває pulsani turbo і т.д. Але після навантаження також файл mod, я йду на 2d-і я не можу їх порівнювати. Я вискочив 16bit, але яка кнопку, щоб увімкнути прокрутку з двох файлів?
і дуже, що немає використання ecm, але внизу, в центрі екрану ecm поруч, де прокрутка карти з допомогою курсору, там повинна бути кнопка з двома стрілками: один червоний, другий синій повинен бути...спробуйте...якщо ні ? ви повинні запитати тих, хто hapiu спеціалізується з ecm....
mistergame я зробив невеликий екран і імамом в мережі, що також пояснює, осей та звітності карту...
стрілки в червоний колір я забив "клавіші" для того, щоб вирівняти дві карти і зведіть їх разом, вперед і назад, прямо туди, де файл був змінений cio? sw знайти карти автоматично там, де є відмінності...
весело....
http://imageshack.us/a/img248/1629/spiegazione.th.png (http://imageshack.us/photo/my-images/248/spiegazione.png/)
mistergame
03-11-2012, 09:55
дякую, зараз пробую
isfedale82
11-04-2013, 01:07
тоді я прикріпив файл, орі прийняти тільки як посиланням https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?357-Classe-C&p=11197#post11197
для вашого файлу, пов'язаного я повинен сказати, що це дуже елементарно і дуже м'який, але, що не йде на шкоду, і що, звичайно, не з-за надмірного споживання, що ви звинувачуєте, але в будь-якому випадку ця машина співвіднесений з чином, з моєї точки зору, soft має йти два рази ваш з доставкою, набагато вище, як прогресії,крім того, я бачу і fap egr off.
привіт я, порівнюючи карти, то пишіть, я новачок (саме до ****llo нуль), egr off і fap off драйвер?
я помітив синьої лінії з драйверів від 000000 до 0000010 з злети і падіння, а потім до 076312 блакитної лінії, макс горизонтальний;
адреса 07FFC6 ; адреса 0838AA; адреса 085114; адреса 086240;
086AEA;0BFE70;
хто-небудь знає, що означають...
isfedale82
23-05-2013, 18:17
немає відповіді