Прагляд Поўнай Версіі : Mercedes w203 c200cdi
mistergame
21-10-2012, 18:42
Спачатку прывітанне ўсім, улічваючы, што я навічок. У мяне есць клас, c200cdi 122cv w203 2005 года з акпп. Я выдаліў fap і праведзена супастаўленне. Я б хацела зразумець што-то большае. Я з'яўляюся ўладальнікам mpps, і я магу пісаць і чытаць. Я б хацела адрэдагаваць файл з ecm і пачаць разбірацца. Я заўзяты аўтааматар. Калі месца мой мод-файлы, прымаю заўвагі і прапановы. Машына ідзе досыць добра, хоць, па мне, у горадзе спажывае трохі занадта. Каля 10км на літр.
mistergame добра arrivao паміж намі ,ты-файл крычы, вядома, вы трымаеце яго,altrimneti вы не можаце зрабіць параўнанне паміж вашым, што вы на машыне, і тое, крычы....
mistergame
21-10-2012, 18:56
чувак, што я зрабіў перапрызначыць мой мэрсэдэс 2 месяцы, што я спрабую прымусіць сябе даць файл крычы.........
тут у базе дадзеных форуму не брэх знайшоў???
mistergame
21-10-2012, 19:24
няма, няма
ха-ха-ха ок, тады варта звярнуцца, дык вы можаце зрабіць і зразумець усе свае карты я, на жаль, не маю магчымасці запампаваць файлы, калі не ў пяцьдзесят паведамленняў,,,,
mistergame
21-10-2012, 19:57
менавіта я зарэгістраваная, але да заезду ў 50 msg, што ў дыскусіях я ўдзельнічаю?
у любы ,ты вы маеце на ўвазе карты ці не разумееце нічога свайго,нават калі і свет велізарны
mistergame
21-10-2012, 20:27
я пачаў праз тысячу цяжкасці каля месяца таму, калі я зрабіў супаставіць свой аўтамабіль і хлопец, я не хацеў бы даваць якіх-небудзь тлумачэнняў. Ergo, паколькі мне гэты заслону таямніцы мне не падабаецца, я спрабаваў зразумець што-то большае. Асабліва тады, таму што я люблю рухавікоў.
magi1984
21-10-2012, 20:47
пачынаецца з разноской колькасць HW і SW эбу, калі ў вас mpps можаце іх бачыць.
cos? ад тых прашу выдаць зыходны файл
msport (exil77grande)
22-10-2012, 08:58
Робіце што-небудзь яшчэ лепш,чытайце файл машыны і месца іх, затым вы атрымаць гэтую файл врі і я даю вам мае меркаванне аб вашай карце.
mistergame
23-10-2012, 01:26
як прымацаваць файл?
сціснуць файл карты ў фармаце zip і прыкладзеце да пасадзе
mistergame
23-10-2012, 13:35
гэта правіць файл у цяперашні час усталяваны
msport (exil77grande)
23-10-2012, 15:53
тады я прымацаваў файл, крычы прыняць толькі як спасылкай https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?357-Classe-C&p=11197#post11197
для вашага файла, сопоставленного я павінен сказаць, што гэта занадта элементарна і вельмі мяккі, але, што не ідзе на шкоду, і што, вядома, не з-за празмернага спажывання, што вы абвінавачваеце, але ў любым выпадку гэтая машына соотнесен з чынам, з майго пункту гледжання, soft павінна ісці два разы ваш з дастаўкай, вельмі нашмат вышэй, як прагрэсіі,акрамя таго, я бачу і fap egr off.
спажыванне можа dipendre шляхам фарсунак 220 mercedes заўседы пакутаваў ад гэтых праблем, нават новыя w204....
mistergame
24-10-2012, 01:03
тады дзякуй за адказ. Трохі пытанняў.Файл, які ў вас прыкладаецца гэта мой врі? і чаму вы кажаце "прыняць толькі ў якасці спасылкі"?. Затым вы кажаце, што павінна быць пераназначаны іншаму. Вы можаце адкрыць абмеркаванне pian pian, каб зразумець што-то большае? Я выдаліў fap, чаму вы кажаце, што і няправільна, і fap egr off? Каб скончыць якія sarebbere праблемы па форсункам, што есць гэтая машына? Загадзя дзякуй за адказы.
mistergame
24-10-2012, 01:08
я забыўся, што мне ўдалося знайсці ecm2001 працуе. Я усталяваў яго, і прачытаў усе кіраўніцтва. Але драйвера я не магу знайсці мой.
прымацаваны файл з msport мне здаецца, не ваш, але аналагічнай мадэлі, магчыма, мяняюцца нумару HW і SW,я не ведаю, не я сапраўды глядзеў, шчыра кажучы,думаю, што кажа msport ўзяць яго толькі ў якасці спасылкі, каб параўнаць яго з вашым зменены, каб праверыць, ці адрозненні ? пачынаюць разумець, як moddare...для абмеркавання мяне, вы можаце спакойна працягваць гэта..месцаў тое, што вы хочаце ўдакладніць і siva далей....для egr і fap off паказвае, што яны не ўключаны належным чынам у адваротным выпадку табе б сказаў....для фарсунак на mercedes c'? было амаль пазову розных уладальнікаў w203 і w204, e-клас І GLK увогуле, усе рухавікі-4-цыліндравы рухавік, які прыйшлося замяніць іх на фарсункі, чаму? diffettosi...здаецца, што быў усталяваны "футбольны" diffettosa гэтых на многія рухавікі 220cdi 150 170cv і..."пік" difettosit? c'? быў у транспартныя сродкі, прадукцыя з 2008 ў 2009, але яны разлічваюць, па меншай меры, яшчэ трох перыядаў гэта правіла, здаецца, што мб у апошнім "вялікі эпізод" выдаткаваў больш за паўмільярда еўра ў рамонт..
msport (exil77grande)
24-10-2012, 11:15
сапраўды, як кажа манро я напісаў, што egr і fap павінны ісці добра, па крайняй меры, egr і бяспечна,для файла крычы, што я прыклаў у базе дадзеных мае тыя ж лічбы вашага, але не цалкам, роўна, такім чынам, вы можаце загрузіць свой врі і свой мод і глядзець толькі вобласці карты зменены ўплывае, і вы можаце ўбачыць, як і дзе гэта было зроблена,для астатніх мы можам працягнуць тут жа.
mistergame
24-10-2012, 13:12
Як вы можаце параўноўваць два файла з ecm 2001? Я, напрыклад, не магу знайсці драйвер для маей машыны.
msport (exil77grande)
24-10-2012, 14:06
прывітанне, тое, ecm 6.3 адзіны драйвер, амаль сумяшчальным і M449_867 але я папярэджваю вас, што калі вы працуеце ў 2d, гэта добра, але калі вы выкарыстоўваеце табличные карты спіс трохі кайфам, чым дыск,астатняе падыходзіць.
ЦІСК ТУРБО
ЦІСК ТУРБО FTEMP
АБМЕЖАВАЛЬНІК КРУТОЎНАГА МОМАНТУ 2
АБМЕЖАВАЛЬНІК ЦІСКУ
АБМЕЖАВАЛЬНІК ЦІСКУ Ў РАМПЫ
mistergame
25-10-2012, 02:21
Сення, пасля таго, як пакутаваць, чувак, я паслаў па электроннай пошце арыгінальны файл майго эбу. але есць нешта, што не ў парадку ўсе паглядзіце? Калі я адкрываю яго з ecm2001 кажа мне інфа не знайшоў. А ўсяго 76kb.
msport (exil77grande)
25-10-2012, 09:08
Сення, пасля таго, як пакутаваць, чувак, я паслаў па электроннай пошце арыгінальны файл майго эбу. але есць нешта, што не ў парадку ўсе паглядзіце? Калі я адкрываю яго з ecm2001 кажа мне інфа не знайшоў. А ўсяго 76kb.
файл не вельмі добра,памер павінен быць 2м,акрамя таго, як я ўжо зазначыў, вы можаце выкарыстоўваць драйвер з файлам ori апублікавана ў банку дадзеных, так што не ўскладняць сабе жыцце.
mistergame
25-10-2012, 10:42
тое, спрабаваў загрузіць ваш файл, але кажа што я не правы.....
msport (exil77grande)
25-10-2012, 14:26
тое, спрабаваў загрузіць ваш файл, але кажа што я не правы.....
і на гэтым, вы маеце рацыю, ну правілы вы павінны ведаць.
mistergame
01-11-2012, 22:01
хто дапамагае мне зняць fap і egr з майго файла врі?
msport (exil77grande)
01-11-2012, 22:04
для выдалення есць фамільныя адпаведных sw для выдалення egr ў нас кіраўніцтва на форуме, паспрабуйце зрабіць чарнавік, і месца, і тады вам скажам, калі вы на правільным шляху.
mistergame
01-11-2012, 22:33
улічваючы, што я абодва файла крычы, што мод я хацеў бы ведаць адрас, па ecm2001 так раблю параўнання і пачала вучыцца
mistergame
01-11-2012, 22:54
адказы на go go я бачу.....
калі не пазначылі, што адрас вы кажаце я думаю, што наўрад ці змогуць дапамагчы вам....
mistergame
01-11-2012, 23:18
вядома, у дапамога, каб зразумець, у файле mod, дзе збіраецеся адладжваць аўтаматычную апаратуру fap і egr
адказы на go go я бачу.....
паглядзіце, што не адказы, ваню, як вы кажаце..калі ў вас есць цярпенне на форуме вы знойдзеце ўсе матэрыялы, якія вам трэба, уключаючы кіраўніцтва.
mistergame
01-11-2012, 23:31
што азначае, калі ў вас цярпення?
шчыра кажучы, я не свабодны? s? але калі вы загружаеце файл врі і mod файлаў і іх пракрутка у рэжыме 2d, безумоўна, вы знойдзеце іх таксама, чаму? гэтыя мод часта з драйвера....
гледзячы на файлы ў 2d пры розных карт, паведаміў драйверамі, вы ўбачыце на іх невялікія зяленыя стрэлкі па ўсей даўжыні карту і заўседы scorendo дзве карты разам, вы заўважыце, што карту крычы на ўсю дыяграму сіні і тым жа, што гэты мод але дзе і была кранутая вашай зарэгістраваны, вы заўважыце, графікі розныя ў чырвоным...
калі ў вас есць цярпенне, гэта азначае, што калі да 50 паведамленняў зможаце спампаваць розныя кіраўніцтва...
mistergame
02-11-2012, 17:40
дзякуй цяпер я спрабую
mistergame
02-11-2012, 17:46
qaulcosa можа быць, я памыляюся. Я ecm2001. нагрузкі да зыходнага файла, то драйвер, што ў маім выпадку больш падобна possile і' 449, потым, у іншы раз зыходны файл, а затым файл зменены. Калі я іду ў 2d я іду, амаль уся графіка ў чырвоны колер, некаторыя дэталі ў сіні, а затым зяленая стрэлка, што ты кажаш, няма нідзе....
можа быць, таму, што нагрузкі занадта шмат файлаў, трэба толькі:драйвер,файл, ori,файл mod...проста...колькі файлаў вы хочаце загрузіць....
тады да загрузкі файлаў mod з файлы толькі на врі і драйвера самыя падобныя на вашыя лічбы sw і hw і перайсці на выпадальнае меню ў левым верхнім куце ў ecm і паглядзець, калі існуюць розныя карты для ўпырску паліва і турба і розныя абмежавальнікі, таму што калі не есць, не паглядзець-як карыстацца?....і вы павінны знайсці неабходныя драйверы таксама класа E або Glk або іншых mercedes-галоўнае, што яны сумяшчальныя з sw і hw..затым, каб слізгаць разам, разам, гэтыя два файла трэба выбраць рэжым? з спецыяльнага "кнопку" перад? вы павінны паставіць галачку 16 біт на меню справа, калі вы ідзяце ў 2d.......
калі ў вас есць кіраўніцтва па эксплуатацыі і вас чытаць, і вы зразумееце, p? козетта да....
mistergame
02-11-2012, 21:54
так што дзякуй у першую чаргу. Спачатку dirver павінны быць сумяшчальныя таму што, калі нагрузкі dirver толькі файл ori ен адкрывае pulsani turbo і г.д. Але пасля нагрузкі таксама файл mod, я іду на 2d-і я не магу іх параўноўваць. Я выскачыў 16bit, але якая кнопку, каб уключыць пракрутку з двух файлаў?
і вельмі, што няма выкарыстанне ecm, але ўнізе, у цэнтры экрана ecm побач, дзе пракрутка карты з дапамогай курсора, там павінна быць кнопка з двума стрэлкамі: адзін чырвоны, іншы сіні павінен быць...паспрабуйце...калі няма ? вы павінны спытаць тых, хто hapiu спецыялізуецца з ecm....
mistergame я зрабіў невялікі экран і імамаў ў сеткі, што таксама тлумачыць, восяў і справаздачнасці карту...
стрэлкі ў чырвоны колер я забіў "клавішы" для таго, каб выраўнаваць дзве карты і ссуньце іх разам, наперад і назад, прама туды, дзе файл быў зменены cio? sw знайсці карты аўтаматычна там, дзе есць адрозненні...
весела....
http://imageshack.us/a/img248/1629/spiegazione.th.png (http://imageshack.us/photo/my-images/248/spiegazione.png/)
mistergame
03-11-2012, 09:55
дзякуй, зараз спрабую
isfedale82
11-04-2013, 01:07
тады я прымацаваў файл, крычы прыняць толькі як спасылкай https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?357-Classe-C&p=11197#post11197
для вашага файла, сопоставленного я павінен сказаць, што гэта занадта элементарна і вельмі мяккі, але, што не ідзе на шкоду, і што, вядома, не з-за празмернага спажывання, што вы абвінавачваеце, але ў любым выпадку гэтая машына соотнесен з чынам, з майго пункту гледжання, soft павінна ісці два разы ваш з дастаўкай, вельмі нашмат вышэй, як прагрэсіі,акрамя таго, я бачу і fap egr off.
добры дзень, я, параўноўваючы карты, то пішыце, я пачатковец (менавіта да ****llo нуль), egr off і fap off з драйвера?
я заўважыў сіняй лініі з драйвераў ад 000000 да 0000010 з ўзлеты і падзенні, а затым да 076312 блакітнай лініі, макс гарызантальны;
адрас 07FFC6 ; адрас 0838AA; адрас 085114; адрас 086240;
086AEA;0BFE70;
хто-небудзь ведае, што азначаюць...
isfedale82
23-05-2013, 18:17
няма адказу