Прагляд Поўнай Версіі : Карта Лямбда-EDC16
калі ёсць хто-то, жуючы хлеб і funktionsrahmen я, я, вы ведаеце, растлумачыць, як ніколі, у EDC16 (я кажу пра фіят/альфа і г. д.), знаходзяцца значэння лямбда-высокім IQ, якія прыбываюць у 1.1 (у некаторых нават 1.03), што хацеў сказаць, так што AFR 15.5, у той час як у EDC15 на smoke map былі ПРЫКЛАДНА каля 70 па 1000 мг паветра, што калі перавесці ў мг выходзіць каля 17.5:1, як AFR?
я з таго, што я зразумеў, значэння карт, лямбда-вылічаюцца адносіны мг паветра ў мм, дызельнага паліва (няправільна), для гэтага выходзяць AFR ілжыва нізкім.
але мне здаецца, памылка настолькі грубая, не ўлічваць змяненне шчыльнасці дызельнага паліва па параўнанні з тэмп, што я не магу гэта растлумачыць.
хто-то калі-небудзь паклаў прыгожы wideband, каб зразумець, ці супадаюць яны?
Graaazie
ПРЫКЛАДНА каля 70 па 1000 мг паветра, што калі перавесці ў мг выходзіць каля 17.5:1, як AFR?
EDIT: для дакладнасці 70.47 на 1050 (я гляджу на 147 1.9..)
калі вы бачыце файл 159 2.4 ёсць значэнне ніжэй 0,8
Ну, але не ў зоне максімальны IQ, я спадзяюся? у некаторых раёнах трэба таксама ўлічваць EGR, я думаю...
1050 мг паветра - 3750 абаротаў у хвіліну
Я лічу, што для таго, каб зрабіць працу, пакуль пасля завяршэння карту і разблакаваць lim iq са значэннем хацеў, трэба зрабіць лог з карты лямбда больш за 1, а выправіць потым у залежнасці ад значэнняў ложка ў раёнах з занадта шмат ці мала iq
Mah, калі калі-0.8, мне здаецца, абсурдна пакласці ў 1. калі не высветліць, што з карты лямбда ПАЛІЦЬ (я сумняваюся).
гэта таксама дакладна, што карта, верагодна, мае IQ абмежаваных ад іншых частак, так што, магчыма, не часта быць абмежавана з-за лямбда.
Даволі дзіўная, аднак, рэч!
Галоўнае адрозненне заключаецца ў тым, як працуюць ECU..
У edc15 ўвесь алгарытм разліку і ў залежнасці ад колькасці дызельнага паліва, так што карту дыму і ўшчыльненне ў першасным разглядзе..
У edc16 працэсар заснаваныя усе разлікі ў залежнасці ад круціць моманту..
Карты лямбда, у асноўным, мадэлююцца і ўзяў у разлік працэсар у асноўным для пытанняў, звязаных з прыладай прадухілення забруджвання..
У факце, калі вы выдаліце maf на гэтых ecu працэсар працягвае працаваць, абапіраючыся на іншыя карты..
.... без maf працаваць у speed density мяркую? але не ў гэтым быў мой пытанне XD
тое, што я не разумею, чаму я не "вярнуцца" рахункі паміж паветрам і дызельнага паліва, ёсць і іншыя параметры, якія эбу прымяняе значэння, што напісана ў карты лямбда, па-твойму?
для стехиометрического вы павінны выкарыстоўваць вага паветра і вага паліва, а не аб'ём. У ****llo хіміі гэта так, тое, што лёгка вылічыць эбу не ведаю
вы павінны ўбачыць, калі закон гэтага значэння afr, безумоўна, будзе заблакаваны нейкі абмежавальнік. З 0,8 dpf не любіць шмат
Замест таго, таксама існуюць абмежавальнік лямбда на edc16, у сярэднім, то ўверх і фіксуецца на лямбда-1,25 тое, нізкай ў 0,6..
Што тычыцца разліку ты не можаш вылічыць "яблыкі з грушай"
Разлік ідзе ў адну адзінку вымярэння,.. таксама разлічвае, што адносіны эквівалентнасці дызельнага паліва ў edc16 і фіксаванай 0,835 але ёсць карты, якія змяняюць колькасць дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы таго ж..
Некаторыя абмежаванні як класічнай, каб толькі ў iq і іншыя кампенсацыі ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва..
Я забыўся, што той жа прынцып прымяняецца і ў паветра на ўпуску, што таблеткі..
Таксама пісаў у іншым пасце, што лямбда-сімулятар ecu не працуе функцыя afr у вузкім сэнсе тэрміна, працуе ў пары-колькасць дызельнага паліва, лямбда, карты рэгулявання-карэкцыя..
Замест таго, таксама існуюць абмежавальнік лямбда на edc16, у сярэднім, то ўверх і фіксуецца на лямбда-1,25 тое, нізкай ў 0,6..
Выдатна, значыць, у любым выпадку значэння, якія звычайна знаходзяцца ў карце знаходзяцца ўнутры гэтага абмежавання.
з каментара overbooster я падумала, што "на самай справе" тыя, сёння не былі б на самай справе былі выкарыстаныя.
але ёсць карты, якія змяняюць колькасць дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы таго ж..
Некаторыя абмежаванні як класічнай, каб толькі ў iq і іншыя кампенсацыі ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва..
вось, гэтыя я не проста знайсці, але калі вы кажаце, што ёсць я давяраю, і стараюся лепш!
]
Таксама пісаў у іншым пасце, што лямбда-сімулятар ecu не працуе функцыя afr у вузкім сэнсе тэрміна, працуе ў пары-колькасць дызельнага паліва, лямбда, карты рэгулявання-карэкцыя..
гэта мяне збянтэжыла.
вы маглі б мне спасылку "іншае месца", аб якім ты кажаш?
што ecu для абмежавання заўсёды ставіцца да пара-гэта зразумела, але я не разумею, што значыць "абмежаванне-карэкцыя".
ад таго, як вы зразумелі, я зрабіць гэта прама дакладна такую ж функцыю старых карт, дыму.
калі апусціць усе значэння, паліце, калі вы падніміце іх, не ўвядзе ніколі больш, чым МАЛЫ.
Дзякуй табе вялікае, за адказы.
Я казала пра гэта тут..
Галоўнае адрозненне заключаецца ў тым, як працуюць ECU..
У edc15 ўвесь алгарытм разліку і ў залежнасці ад колькасці дызельнага паліва, так што карту дыму і ўшчыльненне ў першасным разглядзе..
У edc16 працэсар заснаваныя усе разлікі ў залежнасці ад круціць моманту..
Карты лямбда, у асноўным, мадэлююцца і ўзяў у разлік працэсар у асноўным для пытанняў, звязаных з прыладай прадухілення забруджвання..
У факце, калі вы выдаліце maf на гэтых ecu працэсар працягвае працаваць, абапіраючыся на іншыя карты..
Тое, што ты кажаш на лямбда-edc16 і дакладна ў частцы колькасці ўпырску фінал у гэтых ecu і вырвана з сырой карты nm-iq і пасля "чыстай" з карты лямбда і розныя абмежавальнікі, якія былі раскіданыя ў eprom, пасля чаго ecu ведае, колькі часу трымаць адкрытымі фарсункі для ўпырсквання дызельнага паліва Х
Я думаю, што гаворым пра 2 розных мовах.
Ад былога студэнта Кампутарнай Інжынерыі, чуць пра "сырой" і "чыстай" ў мікрапрацэсар мне дрыжыкі.
ecu працуе з логікай, формулы і лічбы, дакладныя, па меншай меры, да трэцяга дзесятковага знака XD
Варыянты 2, ты даруеш мяне за шчырасць, але я зрабіў так:
1) у вас есць ідэі, крыху заблытаўся
2) вы не хочаце казаць занадта шмат, таму што мы ў полі, чым тыя, якія не павінны нічога ведаць.
prepondo для другой.
Шкада, што ўмяшаецца хто-то іншы проста каб даць сваё меркаванне, а не таму, што я не давяраю свае адказы, толькі, як мне здаецца, па меншай меры, імглістыя.
prepondo для другой.
seh ды ноч... я схіляюся!
прыкладаю некаторыя скрыншоты, дайце мне ведаць, калі вам думаць больш ясна, або калі бянтэжыць яшчэ больш...
доказ логіка і практыка, гэта зрабіць карту з лямбда-крычы, і модынг, і ўвайшлі ў колькасць паветра vs Iq.
лепш апублікаваць экран карты, так мы ставімся лепш, дзе l afr так нізка і зрабіць 2 часопіса на вуліцу і ўбачыць, калі яны супадаюць.
вы можаце запытаць 500 нм крутоўнага моманту, а затым 100 см3 паліва (150cv edc16c39) але ты можаш мець з 1200 мг паветра або з 1400 мг паветра заўсёды залежыць ад лямбда.
х гаворка абмежавальнікі, што я меў на ўвазе, могуць ўсталяваць нават afr 14,5, але калі ты прыгатаваная з розныя абмежавальнікі не дабярэшся да вызначэння IQ, так што гэта значэнне ў карце мала нікчэмнай, калі вы не збіраецеся на іншы.
Тое, што ты кажаш на лямбда-edc16 і дакладна ў частцы колькасці ўпырску фінал у гэтых ecu і вырвана з сырой карты nm-iq і пасля "чыстай" з карты лямбда і розныя абмежавальнікі, якія былі раскіданыя ў eprom, пасля чаго ecu ведае, колькі часу трымаць адкрытымі фарсункі для ўпырсквання дызельнага паліва Х
Я, каб убачыць, калі я зразумеў канцэпцыю. Выкажам здагадку, што вы хочаце мець крутоўны момант 400 Нм пры 4000 абаротаў, так што з карты nm-iq выручкі і коштам 83,70 так, каб дадзеныя грубы вы менавіта гэта 83,70 мм3 дызельнага паліва, затым чысцяць ад карта лямбда-думаю, ён хоча сказаць, што трэба шукаць на карце, лямбда-адпаведнае значэнне для 4000 абаротаў, перасякаецца з колькасць паветра, так як у табліцы спыняецца на 1050,0 і 3750, і можна выказаць здагадку, што да 4000 абаротаў у паветры ўжо больш за 1,05 гр, напрыклад 1,15, значэнне, аднак, аказваецца, то даецца той крыж, які з'яўляецца апошнім даступная, так што 1,13. Затым пераўтварыць 83,70 мм3 вага памножыць на 0,835, а затым 69,8895 мг і параўноўваю іх з паветра. У прыкладзе 1150 мг паветра згодна з карце лямбда будзе дастаткова для 1150/(14,7*1,13)=69,23 мг дызельнага паліва, так што я павінен "ачысціць" і дата 69,8895 і скараціць яго да 69,23 таму што карта lamdba мяне абмяжоўвае гэта значэнне.
*lsd88
Мне здаецца, што ты занадта прывязаны да канцэпцыі лямбда ад бензіну, які вы хацелі б перавесці на дызель.. я спадзяюся, ты зразумееш, бедны, заблытаўся, як і я..але:
1) дызель можа працаваць з afr 60:1 да мінімуму ў карты лямбда EDC16c39 знайсці гэта значэнне?
2)калі прыкладанне прайгравальніка стехиометрической на дызельны рухавік з EDC16c39 або любы іншы ecu, вы ўбачыце, што кошт на лямбда-карты ў ECU, і вельмі далёка ад рэальнага кошту ложка з інструмента, таму што я ўжо некалькі разоў казаў у розных сваіх пасадах.
3)бачыў, што ты кажаш аб логіцы ecu, і я крыху заблытаўся, па-твойму, хацелася б мне растлумачыць гэтую логіку вы бачылі калі-небудзь, што даведаўся што-то, што я яшчэ не зразумеў.
4)з смайлікі не змякчаюць сэнс паведамленні, і ў любым выпадку, калі вы хочаце, што вы не зацікаўлены больш у вашым tread я гэта зраблю ціха..
Я думаю, што гаворым пра 2 розных мовах.
Ад былога студэнта Кампутарнай Інжынерыі, чуць пра "сырой" і "чыстай" ў мікрапрацэсар мне дрыжыкі.
ecu працуе з логікай, формулы і лічбы, дакладныя, па меншай меры, да трэцяга дзесятковага знака XD
Варыянты 2, ты даруеш мяне за шчырасць, але я зрабіў так:
1) у вас есць ідэі, крыху заблытаўся
2) вы не хочаце казаць занадта шмат, таму што мы ў полі, чым тыя, якія не павінны нічога ведаць.
prepondo для другой.
Шкада, што ўмяшаецца хто-то іншы проста каб даць сваё меркаванне, а не таму, што я не давяраю свае адказы, толькі, як мне здаецца, па меншай меры, імглістыя.
Isdisd88 ты памыляешся, і нават вялікі!я не хачу абараняць ні форум, ні Мунро, але тут не існуе "раздзел" дзе ведаць/не ведаць чаго-то,усё на святле форуме.менавіта Мунро гэта не той тып, ад быць "блукаць"....... Я табе патлумачыў некалькі разоў,і я зразумеў, я таксама! І не скончыў... ..... .. ......
Мне здаецца, што Манро, гэта было ясна. Для грубай я думаю, што Манро на ўвазе, што разлік IQ яшчэ не з'яўляецца поўным, калі першы не праходзіць, каб іншыя абмежавальнікі.
Сярод гэтых абмежаванняў, знайдзіце мінімальнае значэнне лямбда прызнаў. Мінулае ў гэтым дадатковы кантроль і, безумоўна, іншыя, разлік становіцца "чысты" і фінал.
Зараз, калі вы хочаце, каб прымусіць інтэрпрэтаваць дрэнна,замест таго, што падзякаваць, тое, што кажа чалавек, як Мунро, што ён заўсёды вельмі дапамаглі на гэтым форуме робіце, а таксама.
Я спадзяюся, што дапамог.
горадзе осака ў раене цэнтр
так што вам вырашаць, колькі дызельнага паліва ўпырснуць і карту, абмежавальнік дымчаты такі выклік і г. д.?
так што вам вырашаць, колькі дызельнага паліва ўпырснуць і карту, абмежавальнік дымчаты такі выклік і г. д.?
Аднак усе карты скіду мы яшчэ не ведаем,, што мае апошняе слова...г. зн. калі эбу запытвае для апошняга. Калі я зраблю тэст, каб змясціць усе лямбда FF, калі гэтыя апошнія даць згоду тэарэтычна машына не павінна ісці, так?
хто-то damos для 147 jtd 140 л. с. edc16c8?
я хацеў бы ведаць, калі ўнутры damos знайсці значэнне, якое выкарыстоўвае бу (0,8 xxx), каб ператварыць мм2 дызельнага паліва ў мг.
таму формула дызельнага паліва мм2*0,8 xxx= мг дызельнага паліва.
Аднак усе карты скіду мы яшчэ не ведаем,, што мае апошняе слова...г. зн. калі эбу запытвае для апошняга. Калі я зраблю тэст, каб змясціць усе лямбда FF, калі гэтыя апошнія даць згоду тэарэтычна машына не павінна ісці, так?
Або, безумоўна, лепш, таму, што тоўстая, але ты ж ведаеш лепш за мяне, што эбу апытвае усе карты адначасова
хто-то damos для 147 jtd 140 л. с. edc16c8?
я хацеў бы ведаць, калі ўнутры damos знайсці значэнне, якое выкарыстоўвае бу (0,8 xxx), каб ператварыць мм2 дызельнага паліва ў мг.
таму формула дызельнага паліва мм2*0,8 xxx= мг дызельнага паліва.
Перш за ўсё, я мм3, не мм2. Па-другое edc16 не мг. Трэці damos напісаны ад простых смяротных, не ад бога, а простыя смяротныя выкарыстоўваюць 0,85
Перш за ўсё, я мм3, не мм2. Па-другое edc16 не мг. Трэці damos напісаны ад простых смяротных, не ад бога, а простыя смяротныя выкарыстоўваюць 0,85
асс, прабачце мяне за памылкі, мм2, але мм3,
я хацеў бы ведаць, калі 0,85 карту і інфармацыю аб кошце , цікава, гэта таму, што вакол, чытаю approsimazioni розных 0,82 або 0,84 і гэтак далей
калі не ў курсе гэта значэнне, дзе я чытаю?.
я ведаю, што значэння адрозніваюцца нязначна, але і гэта ўсяго толькі цікаўнасць.
Акрамя таго, я хацеў бы ведаць, якое гэта-формула, якая вызначае час адкрыцця фарсункі, што вы чытаеце ў карту ўпырску .
напрыклад, у маей карце 147 jtd 16v 140 л. с. я чытаў, што для таго, каб увесці 60 мм3/inj з ціску ў рампы 1200 займае 920, што формула выкарыстоўваецца .
дзякуй за ваш інтарэс.
Для таго, каб адкрыць інжэктар , тое, што законы часу ў мікрасекунд, ні формулы ... Але там, дзе законы пэўныя рэчы?
На ўсялякі выпадак ёсць калькулятар для вылічэнні градусаў у залежнасці ад часу адкрыцця фарсунак , градусаў пасля верхняй мёртвай кропкі.
Для таго, каб адкрыць інжэктар , тое, што законы часу ў мікрасекунд, ні формулы ... Але там, дзе законы пэўныя рэчы?
На ўсялякі выпадак ёсць калькулятар для вылічэнні градусаў у залежнасці ад часу адкрыцця фарсунак , градусаў пасля верхняй мёртвай кропкі.
я думаў, што карта абмежавальнік дымчаты такі выклік і г. д. гэта iq абмежавана,
так як у карце чытаю да 1050 мг паветра/(14,7*1,08)= 1050/15,876=66,13 мг дызельнага паліва, г. зн. 82,6 мм3 дызельнага паліва, але і максімальны мяжа, што я магу выкарыстоўваць гэта ў 70 мм3, улічваючы, што апошнія bp з іншых карт, устаноўлены на 70, то чаго ii bp з іншых карт, значэння 82,6 максімум . мог кіраваць 82,6 дызельнага паліва .
для таго, каб час у мікрасекунд цікава, таму што, калі я за 80 не разлічваюцца , задавайце справа, што я хачу дабрацца да 90 мм3 lquale' у гэтай кропцы формула ў залежнасці ад градусаў, каб прыстасавацца да карце час ўпырску і час ўпырску.
не маглі б вы мне дапамагчы?
я думаў, што карта абмежавальнік дымчаты такі выклік і г. д. гэта iq абмежавана,
так як у карце чытаю да 1050 мг паветра/(14,7*1,08)= 1050/15,876=66,13 мг дызельнага паліва, г. зн. 82,6 мм3 дызельнага паліва, але і максімальны мяжа, што я магу выкарыстоўваць гэта ў 70 мм3, улічваючы, што апошнія bp з іншых карт, устаноўлены на 70, то чаго ii bp з іншых карт, значэння 82,6 максімум . мог кіраваць 82,6 дызельнага паліва .
для таго, каб час у мікрасекунд цікава, таму што, калі я за 80 не разлічваюцца , задавайце справа, што я хачу дабрацца да 90 мм3 lquale' у гэтай кропцы формула ў залежнасці ад градусаў, каб прыстасавацца да карце час ўпырску і час ўпырску.
не маглі б вы мне дапамагчы?
вядома, я дапамагу табе
карта лямбда ( не памятаю на памяць як называецца на edc16), можа быць, iq абмежавана, вядома, на восях не мг паветра, але мв зонда, так што я думаю, што мы гаворым пра розныя рэчы, карту дыму, з мг паветра ў edc15.
для часоў, вы можаце интерполировать розніца паміж 60 і 70, і цябе даход усе 10 мм3 больш, каб выйсці на 80, калі вы хочаце падняцца на 90 памножце на два
асс, прабачце мяне за памылкі, мм2, але мм3,
я хацеў бы ведаць, калі 0,85 карту і інфармацыю аб кошце , цікава, гэта таму, што вакол, чытаю approsimazioni розных 0,82 або 0,84 і гэтак далей
калі не ў курсе гэта значэнне, дзе я чытаю?.
я ведаю, што значэння адрозніваюцца нязначна, але і гэта ўсяго толькі цікаўнасць.
Для таго, каб задаволіць ваша цікаўнасць скажу, што дызельнае паліва найменне павінна адпавядаць канкрэтны заклік EN590, паміж рознымі параметрамі спецыфікацыя прадугледжвае, што кошт дызельнага паліва, каб быць у норме мае шчыльнасць ад 0,820 і 0,845 таму ў разліках можна выкарыстоўваць значэнне ў гэтым інтэрвале відаць, што ты ніколі не даведаешся, апрыёры фактычнай шчыльнасці дызельнага паліва, якое ўводзіцца ў бак, для прастаты, вы можаце выкарыстоўваць 0,85 столькі, у рэшце рэшт, у сутнасці мяняе мала. Асабіста я аддаю перавагу выкарыстоўваць 0,84, але выбар усё мае значэння.
У EDC16c8 ёсць 4 карты, адрасы, 0E9B7A,0E9DBE,0EA006,0EA24A і карты лямбда і значэння, якія змяшчаюцца ў іх, цалкам аднолькавых і, у пэўным сэнсе, з'яўляюцца карты ахоўныя iq, як ты кажаш. Шчыра кажучы, я думаў, што вось, якія апісваюць мг, аднак, дасканалы неспрактыкаваным прашу люменаў, хто ведае больш.
Калі б, але, паўтараю, калі б мг, вашыя развагі на 82,6 мм3 запар.
Гэтыя карты маюць на восі колькасць абаротаў, які спыняецца ў 3750 і гаворым 1050 мг (у чаканні люмен), але да 4000 абаротаў, вы можаце прачытаць, як паветраная маса значэнняў таксама больш за 1100, то значэнне лямбда будзе заўсёды 1,08 таму што для значэнняў за межамі лесвіцы, скажам так 4000 абаротаў у хвіліну ці >1050 бярэ заўсёды апошняя лічба даступная
вядома, я дапамагу табе
карта лямбда ( не памятаю на памяць як называецца на edc16), можа быць, iq абмежавана, вядома, на восях не мг паветра, але мв зонда, так што я думаю, што мы гаворым пра розныя рэчы, карту дыму, з мг паветра ў edc15.
для часоў, вы можаце интерполировать розніца паміж 60 і 70, і цябе даход усе 10 мм3 больш, каб выйсці на 80, калі вы хочаце падняцца на 90 памножце на два
спіс памылак друку, прабачце, мае восі абаротаў у хвіліну і мг, і закон mV зонда
спіс памылак друку, прабачце, мае восі абаротаў у хвіліну і мг, і закон mV зонда
Ты правільны, перш чым вы цягнуць за вушы....:-)