Прагляд Поўнай Версіі : Карта 147 mjet 120cv - Студыя
Усім прывітанне
я падрыхтаваў карту для вывучэння і, магчыма, для параўнання з іншымі вопытных карыстальнікаў і пачаткоўцаў...
Калі ў вас ёсць пытанні, або нататкі, каб зрабіць у нумары.
Прывітанне. Я паспрабаваў паглядзець карту на врі і mod і па-мойму (я заяўляю, што я пачатковец, так што бяры ўсё з спружынамі) ёсць некаторыя неадпаведнасці.
Напрыклад, вы паднялі абмежавальнік крутоўнага моманту прыкладна на 20%, а затым вы просіце больш дызельнага паліва, затым, каб абедзве карты лямбда-адрасы 1CD114 і наступнае 1CD358 былі павялічаныя, напрыклад, 4000 абаротаў у хвіліну і > 1000 мг паветра ад 1,377 ў 1,515 затым папытаеце адрэзаць дызельнага паліва. З аднаго боку вы хочаце, каб павялічыць, а з другога адрэзаць.
калі, як кажа switing гэта няправільна
Прывітанне. Я паспрабаваў паглядзець карту на врі і mod і па-мойму (я заяўляю, што я пачатковец, так што бяры ўсё з спружынамі) ёсць некаторыя неадпаведнасці.
Напрыклад, вы паднялі абмежавальнік крутоўнага моманту прыкладна на 20%, а затым вы просіце больш дызельнага паліва, затым, каб абедзве карты лямбда-адрасы 1CD114 і наступнае 1CD358 былі павялічаныя, напрыклад, 4000 абаротаў у хвіліну і > 1000 мг паветра ад 1,377 ў 1,515 затым папытаеце адрэзаць дызельнага паліва. З аднаго боку вы хочаце, каб павялічыць, а з другога адрэзаць.
Вы маеце рацыю, я, правяраючы фактаў, павялічваецца парог лямбда-верхняй і ніжняй, а не памяншаецца, гэта была памылка, адцягвае і нават нядбайнасці не праверыў крокам, зробленым.
ps. абмежавальнік крутоўнага моманту, аднак, на мой погляд, не пытаецца, дызельнага паліва-небудзь рэжа.
абмежавальнік дызельнага паліва, карта скіду, але, як і ўсе іншыя працуе ў сімбіёзе з усім.
Калі ўстаяце занадта "папрасіць" таксама дызель, і больш, чым трэба, па параўнанні з іншымі картамі
Вы, прабачце, з "вы паднялі абмежавальнік крутоўнага моманту прыкладна на 20%" я мела на ўвазе, што вы можаце ўпырснуць больш бензіну па параўнанні з зыходным колькасцю, то адпаведна прыбыў у новы парог рэжа.