КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема певень v54

giama
усім прывітанне, хлопцы, нарэшце, пасля месяцаў значна ko вяртання на працу ...сёння я ўсталяваў стары певень, на xp раней было ўсталяваць на 7 64 біт і працуе, што за выпадковае абнаўленне да win 10 у горадзе перасталі працаваць . я пераўсталяваў на двух пк з xp spk 3 але я compareuna экран з памылкай, сказаўшы, што я павінен выканаць renewalcon fgtech-спампаваць-update-каб уключыць інструмент, хто-то можа дапамагчы, дзякуй усім і добрых святаў мінулых і будучых

blackwolf76
ты павінен мець усе, што ў cd, што вы далі, разам з tool...

giama
дзякуй, але я выдаліў і пераўсталяваў некалькі разоў і на розных пк і ўсё ж экран

Ciuffodicuoio
дзякуй, але я выдаліў і пераўсталяваў некалькі разоў і на розных пк і ўсё ж экран

Прывітанне, ужо, па-мойму, карысці launcher няправільна, не трэба выкарыстоўваць такое OEBD.exe але OEBD2S.exe я рэкамендую, каб запусціць яго ў якасці адміністратара.
Паспрабуйце яго і дайце мне ведаць.

giama
Прывітанне, ужо, па-мойму, карысці launcher няправільна, не трэба выкарыстоўваць такое OEBD.exe але OEBD2S.exe я рэкамендую, каб запусціць яго ў якасці адміністратара.
Паспрабуйце яго і дайце мне ведаць.

дзякуй за клопат, але я ў ўсталяваць зверху, дзе знаходжу oebd2s.exe

Ciuffodicuoio
Давайце па парадку, на кампакт-дыску, якую што ты знойдзеш?

giama
лічу, fgtech galletto edited v1.0 і тады пеўнік win7

giama
лічу, менавіта гэта

Ciuffodicuoio
ок, тады глядзіце, тады, перш за ўсё, неабходна ўсталяваць fgtech edited v1.0, у канцы прыбярыце галачку на launch Пеўнік і зачыніць. Цяпер прымацоўвае інструмент да раздыма USB і ў момант, калі вы будзе прапанавана ўсталяваць драйвера, вы выберыце варыянт ўсталяваць з спісу або канкрэтнага месца. У наступным акне адзначце галачкай опцыю "уключыць" і шлях у пошуку і ў полі, націсніце на кнопку "пошук" (browse) і ў якое з'явілася меню абярыце тэчку fgtech_new_driver ў шлях "C:\FGtech" і націсніце далей. Пачакайце, пакуль ўстаноўка драйвера...затым паспрабуйце адкрыць праграму( я рэкамендую інструмент павінен быць атакаваны) вы ўбачыце, як з'явіцца акно, выберыце ок і вярнуцца на ўстановачнай кампакт-дыску і запусці изновый ўстаноўкі fgtech edited v1.0 у канцы апошняга правярае, што ў гэты раз галачку на Launch Пеўнік як уключыць і зачыніць. Калі вы ўсё зрабілі правільна, праграма павінна запусціцца!

giama
на самай справе, і гэтая працэдура, што я перарабіў яшчэ раз

Ciuffodicuoio
я таксама паспрабаваў ўсталяваць пеўнік win 7 і зрабіць гэта, пачынаючы з яго значок?

Errecinque
Я звычайна ўсталёўваю па 2 разы запар файл exe edition v1. затым зрабіце прызнаць да пк з дапамогай драйвераў, певень. і потым, калі ў вас з'яўляецца гэта паведамленне ў пачатку, таму што вы павінны вярнуць дату на 01-01-13. гэта калі вы разыгрывае eobd2.exe. калі вы выкарыстоўваеце eobd.exe замест гэтага я знайшоў на днях, што ён адкрывае без перамяшчэння дадзеных. усё гэта для fw 0386

giama
дзякуй, хлопцы, мне паведамілі дату ззаду, як мяркуюць he я вырашыў усталяваць на двух розных пк, але з xp я спадзяюся функцый на аўтамабіль, сардэчнае дзякуй усім, калі ўзнікаюць праблемы, мы дадзім вам ведаць . я жадаю вам прыгожага і шчаслівага новага года і добра усё ў усіх абняць ..