Перегляд Повної Версії : ПРОБЛЕМА AUDI A3 1.9 105 Л. с. 2009 (Не можу більше, починаючи з l' ECU в БД)
що стосується помилки в ебу, і дуже ймовірно, що ecusafe житло в районі dtc у файлі, для історії, що тобі не колеги, якщо ви не зробили дивні речі ти на файл і чому він повинен бути іншим, ви впевнені, що ви виберіть протокол, правильно для цієї машини.
Привіт ugoboss, під час картування напевно, я не зробила помилки, тому що у мене відображається в 2D легко керувати драйвером і т. д. але проблеми pensdoci я почав давати після використання ecusafe, тому що, перш ніж defapparla Л я перепризначений на другий раз, бо не було! Викреслювати районі dtc автомобіль не дасть мені помилки або були скинуті тільки помилки, як і ви в діагнозі? Що стосується протоколу, я думав про це, і я пробував більше, ніж один, але, коли я помиляюся, і програма мене попередила, вибравши правильний і читати, якщо k, що в c завжди говорить мені, що код захисту неправильно
Безумовно, ecusafe проклав DTC. Спробуйте написати вихідний файл, з режимі recovery.
Я намагався cawadany але мені завжди код безпеки неправильно :-(
Спробуйте прочитати автор: з іншого інструмент
не випадково, коли я обробки файлу з ecusafe ти поклав кий на захист?
пробач, я думав тепер, що ти не можеш скачати фотографій, в будь-якому випадку, якщо відкрити ecusafe бачите, що ви можете захистити файли і від того, що я чув, схоже, що після захисту я не дозволю тобі більше читати, не знаю, але якщо також може бути причиною того, що не входить навіть в діагностиці
якщо ви застрягли з ecusafe, потрібно відкрити його і прочитати в bdm
Добрий день,
sicuraemte було те, що я зробив, захистити ебу, на жаль, я новачок з автомобілями, і цей вид роботи! вік живи, вік учись!!!!! Дякую за відповіді ;-)
В теорії ти зможеш написати. Спробуйте написати без спроби читання. Якщо при спробі читання, і це терпить невдачу, ecu для tot часу блокує навіть писати. Ти повинен залишити картину знімали на годину, а потім намагатися писати прямо.
це трапилося зі мною на гольф 5 після двадцяти кілометрів, що я йшов, я намагався читати і чи
щоб побачити, що коли він робить так, що відривається дросельної заслінки і датчик тиску dpf доказ автомобіль з розетки знімають
Добрий вечір всім,Панове
добрий вечір ... ну те, що тобі діагноз помилка trsmissione can , по-моєму у вас якісь проблеми на лінії can.
Так для цього ти не можеш спілкуватися з ебу , або з діагнозом, що з обладнанням для того, щоб читати і писати , так що в будь-якому випадку я би сказав, щоб зробити хороший контроль на лінії can і подивитися, якщо є якийсь розрив .. в будь-якому випадку, якщо ти цього не помітив, так що вас читати в школі, якщо в школі ви спілкуєтеся, у вас проблеми з проводкою на машині .