Прагляд Поўнай Версіі : ПРАБЛЕМА AUDI A3 1.9 105 Л. с., 2009 г. (Не магу больш, пачынаючы з l' ECU ў БД)
Добры вечар усім,Спадарства
што тычыцца памылкі ў эбу, і вельмі верагодна, што ecusafe жыллё ў раене dtc ў файле, для гісторыі, што цябе не калегі, калі вы не зрабілі дзіўныя рэчы ты на файл і чаму ён павінен быць іншым, вы ўпэўненыя, што вы выберыце пратакол, правільна для гэтай машыны.
Прывітанне ugoboss, падчас карціравання напэўна, я не зрабіла памылкі, таму што ў мяне адлюстроўваецца ў 2D лёгка кіраваць драйверам і г. д. але праблемы pensdoci я пачаў даваць пасля выкарыстання ecusafe, таму што, перш чым defapparla Л я пераназначаны на другі раз, таму што не было! Выкрэсліваць раене dtc аўтамабіль не дасць мне памылкі ці былі скінутыя толькі памылкі, як і вы ў дыягназе? Што тычыцца пратаколу, я думаў пра гэта, і я спрабаваў больш, чым адзін, але, калі я памыляюся, і праграма мяне папярэдзіла, выбраўшы правільны і чытаць, калі ў k, што ў c заўсёды кажа мне, што код абароны няправільна
Безумоўна, ecusafe праклаў DTC. Паспрабуйце напісаць зыходны файл, з рэжыме аднаўлення.
Я спрабаваў cawadany але мне заўсёды код бяспекі няправільна :-(
Паспрабуйце прачытаць аўтар: з іншы інструмент
не выпадкова, калі я апрацоўкі файла з ecusafe ты паклаў кій на абарону?
прабач, я думаў, цяпер, што ты не можаш спампаваць фатаграфій, у любым выпадку, калі адкрыць ecusafe бачыце, што вы можаце абараніць файлы і ад таго, што я чуў, падобна на тое, што пасля гэтай абароны я не дазволю табе больш чытаць, не ведаю, але калі таксама можа быць прычынай таго, што не ўваходзіць нават у дыягностыцы
калі вы затрымаліся з ecusafe, трэба адкрыць яго і прачытаць у bdm
Добры дзень,
sicuraemte было тое, што я зрабіў, абараніць эбу, на жаль, я пачатковец з аўтамабілямі, і гэты выгляд працы! век жыві, век вучыся!!!!! Дзякуй за адказы ;-)
У тэорыі ты зможаш напісаць. Паспрабуйце напісаць без спробы чытання да. Калі пры спробе чытання, і гэта трывае няўдачу, ecu для tot часу блакуе нават пісаць. Ты павінен пакінуць карціну здымалі на гадзіну, а потым спрабаваць пісаць наўпрост.
гэта здарылася са мной на гольф 5 пасля дваццаці кіламетрах, што я ішоў, я спрабаваў чытаць і ці
каб убачыць, што калі ён робіць так, што адрываецца дросельнай засланкі і датчык ціску dpf доказ аўтамабіль з разеткі здымаюць
Добры вечар усім,Спадарства
добры вечар ... ну тое, што табе дыягназ і памылка trsmissione can , па-мойму у вас якія-то праблемы на лініі can.
Так для гэтага ты не можаш мець зносіны з эбу , альбо з дыягназам, што з абсталяваннем для таго, каб чытаць і пісаць , так што ў любым выпадку я б сказаў, каб зрабіць добры кантроль на лініі can і паглядзець, калі есць якой-то разрыў .. у любым выпадку, калі ты гэтага не заўважыў, так што вас чытаць у школе, калі ў школе вы маеце зносіны, у вас праблемы з праводкай на машыне .