Прагляд Поўнай Версіі : падлучэння ў jtag marelli mjd8f3
Добры вечар, я пачатковец з rimappature, каб паспрабаваць у мяне ёсць punto 1.3 multijet 2012 года з эбу Marelli mjd8f3 , пачытаць трохі ў інтэрнэце, я зразумеў, што ён робіць гэта толькі для jtag . Я спрабаваў у розныя дакументы ў pdf, што мне далі з праграмным забеспячэннем, але, на жаль, блок кіравання, прымаецца пад увагу іх бачу па-рознаму і да гэтага часу мне ўдалося выявіць толькі дзверы для таго каб зрабіць злучэння . Ласкава хто-то, хто ўжо меў справу з гэтым тыпам эбу, можа дапамагчы, можа, прыклаўшы некаторыя схемы аб тым, як зрабіць спасылкі. Маё праграмнае забеспячэнне galletto v54 , я спрабаваў шукаць у інтэрнэце, але я не знайшоў шмат па гэтаму я вырашыў напісаць сюды . Дзякую тых, хто выдаткуе трохі свайго часу, каб дапамагчы мне ў гэтым прадпрыемстве для мяне на імгненне arduino ������
Прывітанне, калі не памыляюся, пеўнік закон у бд
пеўнік у бд, робіць чытанне віртуальнага файла
што то змяніць
і паўтарыць пасля ў бд
я зрабіў некалькі
для бяспекі я заўсёды раблю рэзервовую копію кадаваньне фарсунак
заўсёды з пеўнік, але мне гэта ніколі не падаецца
У бд, я спрабаваў шмат, але ад памылак , да таго ж нават дзверы паміж рознымі мадэлямі ...
мой v54 назад
затым, калі вы хочаце зрабіць jtag,
схема праводкі ў вас :
пошук FGTech_JTAG_MPC55xx_User_Manual.pdf у тэчцы DOCUMENTS_NEW_TOOL, што знаходзіцца ў
іншую тэчку Fgtech
Дзякуй за адказы , тады паспрабуйце яшчэ раз падключыць у obd ( на вас голас marelli mjd 8f3 ці ж адкрыць іх з іншага тыпу Marelli ? ) у выпадку нагадай, што я магу зрабіць, я ў j-тэг бяру класнае кіраўніцтва ў pdf ( які ў цяперашні час пошук у тэчцы "дакументы") у выпадку, калі я чытаю ў j-тэгі могуць аўтаматычна перапісаць заўсёды ў j-тэг правільна?
Малюнак, якое вы адправілі, не магу праверыць, ці, на жаль
выберыце grande punto evo mj8df
Добра, дзякуй, заўтра, як я адзін хвіліну ****** паспрабую яшчэ раз , на жаль, у майстэрні час ****** на працягу тыдня я вельмі мала на гэтыя рэчы, я спрабую ў выхадныя, а буду трымаць вас у курсе
пеўнік tool 0386 мне здаецца, у mj8df, на самай справе я ўсё раблю з kess
Да жаль, у мяне ў наяўнасці гэты тып эбу, таму што ў мяне ёсць аўтамабіль, які ідзе на злом, і таму я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць вопыт, я магу чытаць і пісаць у jtag? Або, у выпадку далейшага доказы я магу змяніць першапачаткова захоўваць і загружаць з бд?
пеўнік tool 0386 мне здаецца, у mj8df, на самай справе я ўсё раблю з kess
мой робіць (0386 ператварыўся ў 0475)
але яшчэ да
мой v54 назад
Мой пеўнік мае таксама надпіс Marelli mjd8df ( хоць, магчыма, я зрабіў што-то не так у запусціць загрузкі, не ведаю чаму, але калі я іду, каб пачаць запіс, пачакайце крыху, а потым кажа error і г. д.... Мы яму ж, паспрабуйце зноў, праз j-tag . Для чытання, віртуальная неабходнасці падлучэння да інтэрнэту? Калі вы ў інструкцыі, пеўнік, кажуць, што не падлучаны да сеткі
не, не патрэбны інтэрнэт
чытання, віртуальная робіць, калі ў праграме ёсць рэзервовае капіраванне вашай версіі hw/sw.
што ты там пішаш, калі ты яшчэ не чытаў ??
Прабачце, я няправільна напісаў, меў на ўвазе, што калі я пачынаю чытаць, я з-за гэтай памылкі . Што тычыцца чытання, віртуальная, тады я проста зноў падключыце і таму толькі, вядома, пасля таго, як устаноўлены розныя дадзеныя
чытання, віртуальная атрымоўваецца зрабіць, толькі калі ўнутры sw (пеўнік) ты яе нітку арыгінальны, у адваротным выпадку нічога не рабіць, калі ты ID яго, ён аўтаматычна захоўвае файл, калі я не памыляюся, здаецца, я ўзгадваю так.
Добра, дзякуй вялікае , цяпер, што я сабраў у трохі інфармацыі нічога не застаецца, як паспрабаваць зноў, як вы і сказалі , у выпадку, калі я іду з jtag. Доказ я магу зрабіць у выходныя, таму што на працягу тыдня ў майстэрні праца не дазволіць мне