КПК

Перегляд Повної Версії : проблема корекції контрольної суми marelli opel

giuseppe89

ugoboss
привіт, я перевірив, файл був змінений і cks, мені його на місці.

giuseppe89
Іван, я намагався виправити це з winols, і я зробив зберегти, може бути, я виправив, а я не зрозумів? Зараз спробую записати

cawadany
Ні, це не правильно cks.... але чому ти говориш, що півень ти його не виправляє? Я не розумію.....

Errecinque
Я підтверджую, що мені теж на opel Meriva півень не виправляє (bdm) і т. д. навіть. Для winols ви мене правильно, написав і все ок

Errecinque
привіт, я перевірив, файл був змінений і cks, мені його на місці.

У вас є терпіння, щоб пояснити, як ти можеш перевірити, якщо cks на місці. Я зрозумів тільки, що повинна бути компенсація прирощення і декремента в карті, спробуйте на файл з модом, тільки кілька біт я прийшов до цього висновку, але із повну карту, як це зробити? яка це жарт ?

Andrea1
Добрий вечір, перевірте файл, але winols мене поправляє так.
Було б цікаво зрозуміти, як розпізнати реєстрації правильно, де неправильно, як просить errecinque.

giuseppe89
Хлопці, проте після повідомлення Ugoboss я пробував писати в файл, і все йшло добре,я поясню, моє питання, де він народився :
Коли я пішов, щоб написати файл півень попередив мене, що не міг виправити контрольну суму, і тому я спробував з ecm і winols....останнє мені 2 по контрольній сумі,звідси легко виправити або, принаймні, я думаю(не знаю, добре використовувати winols) і натискаю кнопку зберегти. Коли я йду в пошук і filebcon реєстрації змін не знаходжу, а знаходжу тільки один файл і, чесно кажучи, не думала, що ви зробили зміни в реєстрації. Ймовірно, він перезаписується на старий, а я і не помітив...підтверджуєте? При збереженні з та я у верхньому ліво-winols не створює новий файл мод, але застосувати на файл у використанні?

Andrea1
Я теж не є експертом у використанні winols і мені теж, здавалося, нічого не виправити, коли завантажується ваш файл, хоча спочатку я говорила, 2 контрольні суми, щоб виправити... Тоді я взяв один з бітів, що ти приніс в 0, я поклала його назад на 1 і winols вимагав, щоб виправити контрольну суму (підтвердження), то я приніс біт 0 і експортований файл. Як результат-файл, який я виклав.
На ваше питання я не можу відповісти з абсолютною впевненістю, що варто спробувати.

ugoboss

cawadany

Andrea1

рівно те ж саме

ugoboss
але файл був написаний і cks було добре, це було важливо, тому що дуже ймовірно, так вже багато доріг, щоб досягти мети, як тільки у мене мінівен управління.

ugoboss
досить імовірно, що ці файли мають різні cks дійсними, які, взяті окремо, будуть визнані хорошими, але, якщо порівнювати з тим, що ми завантажуємо, як і оригінал не збігаються і будуть виправлені, я думаю, це пояснення більш логічно.

cawadany
досить імовірно, що ці файли мають різні cks дійсними, які, взяті окремо, будуть визнані хорошими, але, якщо порівнювати з тим, що ми завантажуємо, як і оригінал не збігаються і будуть виправлені, я думаю, це пояснення більш логічно.

Це, безумовно, буде так.... я намагався виправити cks (починаючи з орі і mod, порівняння) і експортувати файл. Цей файл виходить з cks правильно в будь-якому випадку, важливо тільки, або в порівнянні з орі.

giuseppe89
Хлопці, я цю річ не зрозуміла.Як тільки я беру файл, щоб повторити ті ж зміни і без проходження winols намагаюся порівняти...принаймні, ми розуміємо, якщо я його правильно з winols чи що...я теж давав повідомлення про помилку, притаманною у 2 контрольну суму winols

Errecinque

Ах, ок, я думав його побачити через деякий кількість. Наприклад, на і т. д. є власний калькулятор, cks, я думав, ти використовував. план прибуття, щоб зрозуміти, як ви використовуєте

Errecinque
Але чому ви турбуєтеся про chk на цих ecu?
Контроль над chk не діє на тих, ecu, також як і про 6jf і 6f3, на 8 замість цього є активним, і на другому запуску автомобіль не заводиться більше.

У мене зроблені в десятки 6O2 і 6O3, і т. д. не виправляє chk на ці ecu, і інструмент, який я використовую, щоб написати навіть, але я ніколи не мав жодних проблем.

Добре, дякую за інфо.....ви ніколи не припиняйте вчитися

Andrea1
Але чому ви турбуєтеся про chk на цих ecu?
Контроль над chk не діє на тих, ecu, також як і про 6jf і 6f3, на 8 замість цього є активним, і на другому запуску автомобіль не заводиться більше.

У мене зроблені в десятки 6O2 і 6O3, і т. д. не виправляє chk на ці ecu, і інструмент, який я використовую, щоб написати навіть, але я ніколи не мав жодних проблем.

Я ж не знала! Дякую за інформацію!

dragusdrake
мені здається дивним те, що ви говорите, як правило, це програміст, який виправляє контрольну суму, як ви кажете, що програміст не тебе поправляє? що програміст використовує

giuseppe89
Використання galletto v54 і мені довелося тільки на цій машині досі. З усіма іншими він все правильно написав

Errecinque
З усіма іншими він все правильно написав
але вони не були OPEL вірно ?

giuseppe89
Ви точно...це був перший opel, який писав...з multijet групи fiat не проблема

Errecinque
Ви точно...це був перший opel, який писав...з multijet групи fiat не проблема

Саме....виглядають однаково, але такими не є....

giuseppe89
Так що у мене ця проблема з усіма цими ecu opel multijet? Або просто сімей, які відсутні в базі даних, півник? Є інструмент більш повні?

cawadany
Але ви говорите про запис з бд або bdm?

giuseppe89
Писати в bdm

Ciuffodicuoio
А реєстрація цих ебу є алгоритмічної, так що це ніколи не те ж саме, розраховується і переписав інструмент в стадії написання. Мабуть ви це Eprom не робить правильно. Може статися, і це сталося навіть з допомогою офіційних.