Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема карэкцыі кантрольнай сумы marelli opel

giuseppe89

ugoboss
прывітанне, я праверыў, файл быў зменены і cks, мне яго на месцы.

giuseppe89
Іван, я спрабаваў выправіць гэта з winols, і я зрабіў захаваць, можа быць, я выправіў, а я не зразумеў? Зараз паспрабую запісаць

cawadany
Не, гэта не правільна cks.... але чаму ты кажаш, што певень ты яго не выпраўляе? Я не разумею.....

Errecinque
Я пацвярджаю, што мне таксама на opel Meriva певень не выпраўляе (bdm) і г. д. нават. Для winols вы мяне правільна, напісаў і ўсе ок

Errecinque
прывітанне, я праверыў, файл быў зменены і cks, мне яго на месцы.

У вас ёсць цярпенне, каб растлумачыць, як ты можаш праверыць, калі cks на месцы. Я зразумеў толькі, што павінна быць кампенсацыя прырашчэння і декремента ў карце, паспрабуйце на файл з модом, толькі некалькі біт я прыйшоў да гэтай высновы, але з поўную карту, як гэта зрабіць? якая гэта жарт ?

Andrea1
Добры вечар, праверце файл, але winols мяне папраўляе так.
Было б цікава зразумець, як распазнаць рэгістрацыі правільна, дзе няправільна, як просіць errecinque.

giuseppe89
Хлопцы, аднак пасля паведамлення Ugoboss я спрабаваў пісаць у файл, і ўсё ішло добра,я растлумачу, мой пытанне, дзе ён нарадзіўся :
Калі я пайшоў, каб напісаць файл певень папярэдзіў мяне, што не мог выправіць кантрольную суму, і таму я спрабаваў з ecm і winols....апошняе мне 2 па кантрольнай суме,адсюль лёгка выправіць або, па крайняй меры, я думаю(не ведаю, добра выкарыстоўваць winols) і націскаю на кнопку захаваць. Калі я іду ў пошук і filebcon рэгістрацыі змяненняў не знаходжу, а знаходжу толькі адзін файл і, шчыра кажучы, не думала, што вы зрабілі змены ў рэгістрацыі. Верагодна, ён перазапісвальны на стары, а я і не заўважыў...пацвярджаеце? Пры захаванні з тая я ў верхнім лева-winols не стварае новы файл мод, але прымяніць на файл ў выкарыстанні?

Andrea1
Я таксама не з'яўляюся экспертам у выкарыстанні winols, і мне таксама, здавалася, не выправіць нічога, калі ваш файл загружаецца, хоць першапачаткова я казала, 2 кантрольныя сумы, каб выправіць... Тады я ўзяў адзін з бітаў, што ты прынёс у 0, я паклала яго назад на 1 і winols патрабаваў, каб выправіць кантрольную суму (пацверджанне), то я прынёс біт у 0 і экспартаваны файл. Як вынік-файл, які я выклаў.
На ваша пытанне я не магу адказаць з абсалютнай упэўненасцю, што варта паспрабаваць.

ugoboss

cawadany

Andrea1

роўна тое ж самае

ugoboss
але файл быў напісаны і cks было добра, гэта было важна, так што вельмі верагодна, так ужо шмат дарог, каб дасягнуць мэты, як толькі ў мяне мінівэн кіравання.

ugoboss
вельмі верагодна, што гэтыя файлы маюць розныя cks сапраўднымі, якія, узятыя па асобнасці, будуць прызнаныя добрымі, але, калі параўноўваць з тым, што мы загружаем, як і арыгінал не супадаюць і будуць выпраўленыя, я думаю, гэта тлумачэнне больш лагічна.

cawadany
вельмі верагодна, што гэтыя файлы маюць розныя cks сапраўднымі, якія, узятыя па асобнасці, будуць прызнаныя добрымі, але, калі параўноўваць з тым, што мы загружаем, як і арыгінал не супадаюць і будуць выпраўленыя, я думаю, гэта тлумачэнне больш лагічна.

Гэта, безумоўна, будзе так.... я спрабаваў выправіць cks (пачынаючы з врі і mod, параўнанне) і экспартаваць файл. Гэты файл атрымліваецца з cks правільна ў любым выпадку, важна толькі, ці ў параўнанні з врі.

giuseppe89
Хлопцы, я гэтую рэч не зразумела.Як толькі я час бяру файл, каб паўтарыць тыя ж змены і без праходжання winols спрабую параўнаць...па крайняй меры, мы разумеем, калі я яго правільна з winols ці што...я таксама даваў паведамленне пра памылку, уласцівай у 2 кантрольную суму winols

Errecinque

Ах, ок, я думаў яго ўбачыць праз некаторы колькасць. Напрыклад, на і г. д. ёсць уласны калькулятар, cks, я думаў, ты выкарыстаў. план прыбыцця, каб зразумець, як вы выкарыстоўваеце

Errecinque
Але чаму вы турбуецеся аб chk на гэтых ecu?
Кантроль над chk не дзейнічае на тых, ecu, таксама як і пра 6jf і 6f3, на 8 замест гэтага з'яўляецца актыўным, і на другім запуску аўтамабіль не заводзіцца больш.

У мяне зроблены ў дзясяткі 6O2 і 6O3, і г. д. не выпраўляе chk на гэтыя ecu, і інструмент, які я выкарыстоўваю, каб напісаць, але я ніколі не меў ніякіх праблем.

Добра, дзякуй за інфо.....вы ніколі не спыняйце вучыцца

Andrea1
Але чаму вы турбуецеся аб chk на гэтых ecu?
Кантроль над chk не дзейнічае на тых, ecu, таксама як і пра 6jf і 6f3, на 8 замест гэтага з'яўляецца актыўным, і на другім запуску аўтамабіль не заводзіцца больш.

У мяне зроблены ў дзясяткі 6O2 і 6O3, і г. д. не выпраўляе chk на гэтыя ecu, і інструмент, які я выкарыстоўваю, каб напісаць, але я ніколі не меў ніякіх праблем.

Я ж не ведала! Дзякуй за інфармацыю!

dragusdrake
мне здаецца дзіўным тое, што вы кажаце, як правіла, гэта праграміст, які выпраўляе кантрольную суму, як вы кажаце, што праграміст не цябе папраўляе? што праграміст выкарыстоўвае

giuseppe89
Выкарыстання galletto v54, і мне давялося толькі на гэтай машыне да гэтага часу. З усімі іншымі ён усё правільна напісаў

Errecinque
З усімі іншымі ён усё правільна напісаў
але яны не былі OPEL праўда ?

giuseppe89
Вы сапраўды...гэта быў першы opel, які пісаў...з групы fiat multijet не праблема

Errecinque
Вы сапраўды...гэта быў першы opel, які пісаў...з групы fiat multijet не праблема

Менавіта....выглядаюць аднолькава, але такімі не з'яўляюцца....

giuseppe89
Так што ў мяне гэтая праблема з усімі гэтымі ecu opel multijet? Або проста сем'яў, якія адсутнічаюць у базе дадзеных, пеўнік? Ёсць інструмент больш поўныя?

cawadany
Але вы кажаце аб запісу з бд або bdm?

giuseppe89
Пісаць у bdm

Ciuffodicuoio
А рэгістрацыя гэтых эбу з'яўляецца алгарытмічнай, так што гэта ніколі не тое ж самае, разлічваецца і перапісаў інструмент у стадыі напісання. Мабыць вы гэта Eprom не робіць правільна. Можа здарыцца, і гэта здарылася нават з дапамогай афіцыйных.