КПК

Перегляд Повної Версії : driver maker

tac89
ці драйвери творець, що це?

Andrea1
Привіт tac89 якщо ви використовуєте двигун пошуку як по першій посиланням пропонується керівництво на італійський plug-in driver maker.
Однак, грубо кажучи, дозволяє вам редагувати або створювати драйвери і т. д., які за замовчуванням, ймовірно, не доступні для редагування.

dragusdrake
якщо у кого є робоча версія з driver maker я хотів би мати....

Andrea1
не думаю, що є безкоштовна версія з driver maker, на жаль.
Давно шукав але я не знайшов нічого.

msport (exil77grande)
не думаю, що є безкоштовна версія з driver maker, на жаль.
Давно шукав але я не знайшов нічого.

крім цього у цьому форумі згідно з правилами, що я закликаю вас читати забороняє обмін або запит зламаний софт,дякую за співпрацю.

tac89
Я пробував пошук, але я не зміг знайти це керівництво! Ви можете розмістити його, якщо є ще !

msport (exil77grande)
Я пробував пошук, але я не зміг знайти це керівництво! Ви можете розмістити його, якщо є ще !

можливо, ви не правильно зрозуміли пропозицію andrea1,на практиці, потрібно написати драйвер на maker ****** і перший результат, і саме керівництво італійською мовою (офіційний документ alientech), що пояснює всі роботи цього плагіна.

Khendal
можливо, ви не правильно зрозуміли пропозицію andrea1,на практиці, потрібно написати драйвер на maker ****** і перший результат, і саме керівництво італійською мовою (офіційний документ alientech), що пояснює всі роботи цього плагіна.