КПК

Перегляд Повної Версії : Mjd8f2 файл 2049kb або 2048 кб

Errecinque

Errecinque
Ах, і тоді я питаю тебе, бачив, що я не написав це.... Найкраще в лінії can або K-line?

ugoboss
я не думаю, що панда ти в can, я читав, дійсно (не virtual) з kess, і я зробив, і до лінії, і файл з 2048kb, моя вам порада, прочитати реально, тобто роби те, що повинен зробити, і повторити, працюючи в файл безпосередньо.

Errecinque
В. файл форсунок прочитав в can (тільки в цьому випадку у вас є інструмент, доступний) , але тоді я не зробив ecu id мені помилку hw, і на виході я вибирав авто 6f3....бохо

dragusdrake
файл-це 2048, якщо cemtralina не спілкується з can, потрібно farlaùin kline tranquillamwnte

Andrea1
Надаючи мови клейн або може бачив що ти вже відповів, точно дракон, я зробив punto evo з 8f2 читати з kess, і файл в 2048 KB...
Якщо це перше, що читає/пише з kess буде просити натиснути зчеплення і запустити двигун до завершення читання/запису з півня, я не знаю, чому я ніколи не пробував.

dragusdrake
це правильно, потрібно перекодувати датчик на педалі зчеплення, півник, не оновлюється, не робить mj8

Errecinque
Я зловив його, безумовно, гібридний ecu, тому що на кесс код двигуна не збігається з буклету, там під mjd8. Завтра поставлю більше даних, так що ви можете порекомендувати краще. Потім файл від 2049-це ліжко в jtag?

Andrea1
Я ніколи не робила 8f2 у школі, тому я не можу сказати точно, з цікавості я скачав файл, і я спробував відкрити його з ecm і впізнає мене, драйвер, файл на базі я вважаю, це правильно.

Errecinque
Ви навіть мене впізнає і визнає, навіть те, від 2048 ліжко в virtual від півня з такою ж драйвер, але якщо їх навантажень, для порівняння вам говорить, що потрібно вирівняти х різних розмірів. Хто-небудь знає, як відрізати від 2049 до 2048?

cinqueturbo
Я зловив його, безумовно, гібридний ecu, тому що на кесс код двигуна не збігається з буклету, там під mjd8. Завтра поставлю більше даних, так що ви можете порекомендувати краще. Потім файл від 2049-це ліжко в jtag?

Ви Errecinque "Півень" повертає файл 2049Kb ліжко в jtag 8 кбайт eprom

Errecinque
Ось, а тому, що хтось може читати з kess, коли не дає галочку в РД??

Errecinque
Ви Errecinque "Півень" повертає файл 2049Kb ліжко в jtag 8 кбайт eprom

ми не були більше всередині....у чому сенс??? Як може бути, eprom, 8 кб, якщо спалах від 2048 кб? Поясни, будь ласка, краще, тому що мені потрібно зрозуміти. Наберіться терпіння

lui93
я-то давно я читав панда з таким же ебу (Kess) я з файлу 2048 кб, і для того, щоб закінчити читання, знадобилося дві години.

cinqueturbo
ми не були більше всередині....у чому сенс??? Як може бути, eprom, 8 кб, якщо спалах від 2048 кб? Поясни, будь ласка, краще, тому що мені потрібно зрозуміти. Наберіться терпіння

Не знаю, скільки пам'яті доступно насправді в MPC5565, можливо, має площу? booo
і Gallaccio читає два файли в j-tag в трьох режимах All всі разом,Мікро,Eprom
All 2,057 Kb
EEprom 8 кб
Mic 2,049 Kb

якщо ви хочете, я можу завантажити Резервну копію

Errecinque

All 2,057 Kb
EEprom 8 кб
Mic 2,049 Kb

Ок, спасибі, бачив, що таємниця потовщується (2 дні суперечливі новини в інтернеті) , спробуйте відкрити її в jtag, і я роблю bk. Пробач, що турбую, просто скажи який файл йде модом, і переписав все в jtag, щоб не було сюрпризів. І якщо ви вже пробували те, щоб переписати в послідовний порт, якщо ви можете переписати файл, ліжко в jtag без порізів і belinate різне. Дякую

Errecinque
я-то давно я читав панда з таким же ебу (Kess) я з файлу 2048 кб, і для того, щоб закінчити читання, знадобилося дві години.

Дякую за інфо, це підтверджує клейн каже, що ugoboss (хоча я прочитав коди inj в can!!)

tranky

All 2,057 Kb
EEprom 8 кб
Mic 2,049 Kb

tranky

без простору.. -.-

tranky
я вставляю копію англійською мовою та переклад до "volemose добре" в італії.. приємного читання

cinqueturbo
Ок, спасибі, бачив, що таємниця потовщується (2 дні суперечливі новини в інтернеті) , спробуйте відкрити її в jtag, і я роблю bk. Пробач, що турбую, просто скажи який файл йде модом, і переписав все в jtag, щоб не було сюрпризів. І якщо ви вже пробували те, щоб переписати в послідовний порт, якщо ви можете переписати файл, ліжко в jtag без порізів і belinate різне. Дякую

Ні, ви не можете записати файл j-tag в послідовний, повинні 1Kb від кінця файла, а потім напишіть
Ви праві, перше то зроблено, я теж в j-тег..
але видно, що інструмент мело дозволяє, і у мене немає проблеми з ними, навіть якщо піде не так "не зрозумів" і відкрити і закрити ці ECU і не на прогулянку я завжди послідовний..

Errecinque
Я пишу, навіть тут бачив пост, відкритий для мене.

Що стосується marelli mjd8 підтвердити (я тільки що пробував я на одному файлі, що якщо у нас є резервне копіювання зроблено в j-tag від 2049kb він ріже з ecm за адресою 1FFFFF і у нас буде файл з 2048kb готовий до запису серійний

ugoboss
привіт, errecinque ви можете помістити фотографії ecu, спасибі.

Errecinque
привіт, errecinque ви можете помістити фотографії ecu, спасибі.

Привіт іван у мене немає машини під рукою, тепер ви місце даних.
Hw MJ8DFHW00A
SW 9754B187
VER.SW 0087
ЗАПАСНІ 51896812
HW VER 00

Errecinque
Ті, що вище з kess...замість півня дає мені
51896812
MJ8DFHW00A
9754B187
8F2.B1H.
0 B1 0719
.8F2.B1...

ugoboss
sw відрізняється від тієї, що я читав у послідовний, я, мій був 9754B287, в будь-якому разі я не розумію, чому ти не можеш прочитати її в послідовний.

Errecinque
sw відрізняється від тієї, що я читав у послідовний, я, мій був 9754B287, в будь-якому разі я не розумію, чому ти не можеш прочитати її в послідовний.
Дивись...на тижні спробую ще раз, бо вже був підключений, і я хотів витягнути файл, який існує в даний час, отже, півень не робить в моєму випадку. Я зрозумів, що мені доведеться зробити читання близько 2 годин...завжди, якщо мій kess підключається (мені також радили, щоб змінити швидкість і покласти до мінімуму) . Я дам вам знати.дякую

ugoboss
тоді в k-line, і ви побачите, що підключається, закон форсунок (не так, як ти кажеш, що читає їх тільки в c), а потім повторити все k прочитати, ставить нас небагато, не пам'ятаю скільки, але більше години, щоб написати набагато раніше, покладіть батарею у тримач у машині і ноутбук кріпиться до джерела живлення, і ви побачите, що все йде не так.