Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Mjd8f2 файл 2049kb ці 2048 кб

Errecinque

Errecinque
Ах, і тады я пытаюся ў цябе, бачыў, што я не напісаў гэта.... Лепш за ўсё ў лініі can або K-line?

ugoboss
я не думаю, што панда ты ў can, я чытаў, сапраўды (не virtual) з kess, і я зрабіў, і да лініі, і файл і з 2048kb, мой вам савет, прачытаць рэальна, то ёсць рабі тое, што павінен зрабіць, і паўтарыць, працуючы ў файл непасрэдна.

Errecinque
І. файл фарсунак прачытаў у can (толькі ў гэтым выпадку ў вас ёсць інструмент, даступны) , але тады я не зрабіў ecu id мне памылку hw, і на выхадзе я выбіраў ў аўто 6f3....бохаў

dragusdrake
патрэбны файл-гэта 2048, калі cemtralina не размаўляе па can, трэба farlaùin kline tranquillamwnte

Andrea1
Надаючы прамовы клайн ці можа бачыў што ты ўжо адказаў, дакладна цмок, я зрабіў punto evo з 8f2 чытаць з kess, і файл быў у 2048 KB...
Калі гэта першае, што чытае/піша з kess будзе прасіць націснуць счапленне і запусціць рухавік да завяршэння чытання/запісу з пеўня, я не ведаю, чаму я ніколі не спрабаваў.

dragusdrake
гэта правільна, трэба перакадаваць датчык на педалі счаплення, пеўнік, не абнаўляецца, не робіць mj8

Errecinque
Я злавіў яго, безумоўна, гібрыдны ecu, таму што на кесс код рухавіка не супадае з буклета, там пад mjd8. Заўтра пастаўлю больш дадзеных, так што вы можаце парэкамендаваць лепш. Затым файл ад 2049-гэта ложак у jtag?

Andrea1
Я ніколі не рабіла 8f2 ў школе, таму я не магу сказаць дакладна, з цікаўнасці я запампаваў файл, і я паспрабаваў адкрыць яго з ecm і пазнае мяне, драйвер, файл на базе я лічу, гэта правільна.

Errecinque
Вы нават мяне пазнае і прызнае, нават тое, ад 2048 ложак у virtual ад пеўня з такой жа драйвер, але калі іх нагрузак, для параўнання вам кажа, што трэба выраўнаваць х розных памераў. Хто-небудзь ведае, як адрэзаць ад 2049 да 2048?

cinqueturbo
Я злавіў яго, безумоўна, гібрыдны ecu, таму што на кесс код рухавіка не супадае з буклета, там пад mjd8. Заўтра пастаўлю больш дадзеных, так што вы можаце парэкамендаваць лепш. Затым файл ад 2049-гэта ложак у jtag?

Вы Errecinque "Певень" вяртае файл 2049Kb ложак у jtag 8 кбайт eprom

Errecinque
Вось, а таму, што хто-то можа чытаць з kess, калі не дае галачку ў РД??

Errecinque
Вы Errecinque "Певень" вяртае файл 2049Kb ложак у jtag 8 кбайт eprom

мы не былі больш ўнутры....у чым сэнс??? Як можа быць, eprom, 8 кб, калі ўспышка ад 2048 kb? Растлумач, калі ласка, лепш, таму што мне трэба зразумець. Набярыцеся цярпення

lui93
я-то даўно я чытаў панда з такім жа эбу (Kess) я з файла 2048 кб, і для таго, каб скончыць чытанне, спатрэбілася два гадзіны.

cinqueturbo
мы не былі больш ўнутры....у чым сэнс??? Як можа быць, eprom, 8 кб, калі ўспышка ад 2048 kb? Растлумач, калі ласка, лепш, таму што мне трэба зразумець. Набярыцеся цярпення

Не ведаю, колькі памяці даступна на самай справе ў MPC5565, магчыма, мае плошчу? booo
і Gallaccio чытае два файла ў j-tag у трох рэжымах All ўсе разам,Мікра,Eprom
All 2,057 Kb
EEprom 8 кб
Mic 2,049 Kb

калі вы хочаце, я магу загрузіць Рэзервовую копію

Errecinque

Не ведаю, колькі памяці даступна на самай справе ў MPC5565, магчыма, мае плошчу? booo
All 2,057 Kb
EEprom 8 кб
Mic 2,049 Kb

Ок, дзякуй, бачыў, што таямніца патаўшчаецца (2 дня навіны супярэчлівыя ў інтэрнэце) , паспрабуйце адкрыць яе ў jtag, і я раблю bk. Даруй, што турбую, проста скажы які файл ідзе модом, і перапісаў усё ў jtag, каб не было сюрпрызаў. І калі вы ўжо спрабавалі тое, каб перапісаць у паслядоўны порт, калі вы можаце перапісаць той жа файл, ложак у jtag без парэзаў і belinate рознае. Дзякуй

Errecinque
я-то даўно я чытаў панда з такім жа эбу (Kess) я з файла 2048 кб, і для таго, каб скончыць чытанне, спатрэбілася два гадзіны.

Дзякуй за інфа, гэта пацвярджае клайн кажа, што ugoboss (хоць я прачытаў коды inj ў can!!)

tranky

All 2,057 Kb
EEprom 8 кб
Mic 2,049 Kb

tranky

без прасторы.. -.-

tranky
я ўстаўляю копію НА англійскай мове і пераклад да "volemose добра" у італіі.. прыемнага чытання

cinqueturbo
Ок, дзякуй, бачыў, што таямніца патаўшчаецца (2 дня навіны супярэчлівыя ў інтэрнэце) , паспрабуйце адкрыць яе ў jtag, і я раблю bk. Даруй, што турбую, проста скажы які файл ідзе модом, і перапісаў усё ў jtag, каб не было сюрпрызаў. І калі вы ўжо спрабавалі тое, каб перапісаць у паслядоўны порт, калі вы можаце перапісаць той жа файл, ложак у jtag без парэзаў і belinate рознае. Дзякуй

Няма, вы не можаце запісаць файл j-tag у паслядоўны, павінны 1Kb ад канца файла, а потым напішыце
Вы маеце рацыю, першае то зроблена, я таксама ў j-тэг..
але відаць, што інструмент мела дазваляе, і ў мяне няма праблемы з імі, нават калі пойдзе не так "не зразумеў" і адкрыць і закрыць гэтыя ECU не і на шпацыр я заўседы ў паслядоўны..

Errecinque
Я пішу, нават тут бачыў пост, адкрыты для мяне.

Што тычыцца marelli mjd8 пацвердзіць (я толькі што спрабаваў я на адным файле), што калі ў нас ёсць рэзервовае капіраванне зроблена ў j-tag ад 2049kb ён рэжа з ecm па адрасе 1FFFFF і ў нас будзе файл з 2048kb гатовы да запісу серыйны

ugoboss
прывітанне, errecinque вы можаце змясціць фатаграфіі ecu, дзякуй.

Errecinque
прывітанне, errecinque вы можаце змясціць фатаграфіі ecu, дзякуй.

Прывітанне іван, у мяне няма машыны пад рукой, цяпер вы месца дадзеных.
Hw MJ8DFHW00A
SW 9754B187
VER.SW 0087
ЗАПАСНЫЯ 51896812
HW VER 00

Errecinque
Тыя, што вышэй з kess...замест пеўня дае мне
51896812
MJ8DFHW00A
9754B187
8F2.B1H.
0 B1 0719
.8F2.B1...

ugoboss
sw адрозніваецца ад той, што я чытаў у паслядоўны, я, мой быў 9754B287, у любым выпадку я не разумею, чаму ты не можаш прачытаць яе ў паслядоўны.

Errecinque
sw адрозніваецца ад той, што я чытаў у паслядоўны, я, мой быў 9754B287, у любым выпадку я не разумею, чаму ты не можаш прачытаць яе ў паслядоўны.
Глядзі...на тыдні паспрабую яшчэ раз, таму што ўжо быў падлучаны, і я хацеў выцягнуць файл, які існуе ў цяперашні час, такім чынам, певень не робіць у маім выпадку. Я зразумеў, што мне прыйдзецца зрабіць чытанне каля 2 гадзін...заўсёды, калі мой kess падключаецца (мне таксама раілі, каб змяніць хуткасць і пакласці да мінімуму) . Я дам вам ведаць.дзякуй

ugoboss
тады ў k-line, і вы ўбачыце, што падключаецца, закон фарсунак (не так, як ты кажаш, што чытае іх толькі ў c), а затым паўтарыць усё ў k прачытаць, ставіць нас у крыху, не памятаю колькі, але больш гадзіны, каб напісаць нашмат раней, пакладзеце батарэю ў трымальнік ў машыне і ноўтбук мацуецца да крыніцы харчавання, і вы ўбачыце, што ўсё ідзе не так.