КПК

Перегляд Повної Версії : Dpf Off edc16c35

giuseppe89
Привіт, хлопці у мене проблема з dpf bmw 335 і я хотів би спробувати, щоб видалити його.Я не в змозі видалити його вручну, і мені було цікаво, якщо раз добре працює на цих ecu, і в разі негативного з які наслідки...якщо хтось має час, додаю файл орі і мод від послідовного читання (якщо файл "або" зробити їх резервні копії, щоб потім написати в будь-якому випадку в bdm) я Хотів би знати, якщо я повинен використовувати деякі заходи, зокрема, з цими ecu або звичайних edc16.
Легко уявляю, мені такі дані: 0281014206S 1037383837

манро
Раз не робить добре, DPF off, на ці..
Навіть вручну, це простий..
Та тому, що в тому, що в BMW, якщо ти робиш, наприклад, на два файли, що мають одні й ті ж номери hw і sw, на практиці потім по-різному.. Не питайте чому..тому що я не знаю, я..
Єдиний SW, який може добре зробити, DPF off, на ці і *******..
Для того, щоб ECU, ви повинні використовувати інструменти, які пишуть повні дані, так що півник v50 або верхні або kess або x17..якщо використання, наприклад mpps блокування запису..

giuseppe89
Манро, спасибі Dell має намір написати сценарій використання galletto v54, але на цьому етапі виникли проблеми, щоб зробити це, я думаю, що я більше не рішень, я бачу, якщо навколо знаходжу swif... або інших інформація все одно спасибі!

cawadany
Я пропоную зробити це в bdm. Занадто багато випадків, ecu, блоки на цих....
Якщо ви хочете, я можу розмістити файл, щоб спробувати.....

giuseppe89
Якщо для вас це не проблема для мене добре cawadany. Дякую

cawadany
Читати в bdm і відправити по пошті файл.
Якщо ж ви хочете ризикнути в бд.... я роблю файл, починаючи з вашого в бд....
Ти мені скажи,....

giuseppe89
Файл bdm не думаю, що зможу розмістити тільки пізно ввечері,якщо частини з бд, а потім відвезу мод на файл bdm?

манро
Або читати в bdm або читати у послідовний файл eprom завжди від 2 представляє..
Єдине, що якщо він блокує ecu запису в послідовний з резервного копіювання в bdm резюме спокійно..

cawadany
Або читати в bdm або читати у послідовний файл eprom завжди від 2 представляє..
Єдине, що якщо він блокує ecu запису в послідовний з резервного копіювання в bdm резюме спокійно..

Якщо завжди 2, це не означає, що ми однакові.

cawadany
Файл bdm не думаю, що зможу розмістити тільки пізно ввечері,якщо частини з бд, а потім відвезу мод на файл bdm?

Ось файл бд немає dpf. Зроби скидання параметрів dpf, перш ніж писати цей файл.

giuseppe89
Спасибі cawadany в ніч, я бачу, зробити все і завтра також я даю l результати випробування. Тоді копіюю свій мод на файл-ліжко в bdm, і я пишу прямо в bdm, вірно?

cawadany
Та я б прямо в bdm.

giuseppe89
Хлопці я розібрав Ебу і, перш ніж зробити це, я зробив скидання параметрів адаптації сажового фільтра з діагнозом мозку для мене, як повідомлення про помилку "процедура перервана блоком управління двигуна", якщо я йду мочитися, щоб перевірити параметри(ті декілька, що я про фільтр це діагноз) я бачу, що кількість сажі у фільтрі не було доведено до нуля,насправді, виявляється, тепер 80, а раніше були 60...замість цього був доставлений в нуль параметр, що стосуються витрата палива з моменту останньої регенерації вдалося. Я спробував з допомогою texa, але я не можу активацій можливо, тому, що не в курсі. Намагаюся писати ecu пізніше або скажіть, що цей параметр повинен брати спочатку 0? Досвід заслуги?

cawadany
Дивно, що ти не встиг зробити заготовки..... було б краще зробити, щоб уникнути можливих проблем....

giuseppe89
Я тільки що привів у рух і дає мені повідомлення про помилку "диспетчер харчування", що, однак, не вдалося видалити...автомобіль, щоб він ще і dpf встановлено,тримаю трохи в рух, і я бачу, як його поведінка і його прибираю. Зараз на діагностиці датчик диференціального тиску залишається в 0, як якщо б він був відключений

cawadany
Я тільки що привів у рух і дає мені повідомлення про помилку "диспетчер харчування", що, однак, не вдалося видалити...автомобіль, щоб він ще і dpf встановлено,тримаю трохи в рух, і я бачу, як його поведінка і його прибираю. Зараз на діагностиці датчик диференціального тиску залишається в 0, як якщо б він був відключений

cawadany
Новинка? Тримай нас в курсі...

giuseppe89
Привіт, хлопці, я не міг зайти на форум, в будь-якому випадку, щоб тепер немає помилок, і все ок,я поставив машину і через пару днів повинні привезти для інших робіт, які не вдалося завершити,залишається тільки, щоб побачити, якщо ви повинні спробувати регенерувати на відстані декількох км, але не думаю.Спасибі cawadany! я у тебе в боргу! Ps кількість золи у фільтрі залишилася незмінною, але не 0, якщо він може бути використаний в якості інфо

cawadany

giuseppe89
Хлопці, підкажіть. Через кілька днів мені повернення bmw вище скаржилися на ту ж проблему,я ще не мав можливості побачити автомобіль,хтось може перевірити файл, щоб зняти якісь сумніви?

cinqueturbo
Хлопці, підкажіть. Через кілька днів мені повернення bmw вище скаржилися на ту ж проблему,я ще не мав можливості побачити автомобіль,хтось може перевірити файл, щоб зняти якісь сумніви?

Спробуйте і дайте мені знати.. і дотримуйтесь інструкцій..

giuseppe89
Спасибі cinqueturbo,на даний момент я не в пк завтра скачати і подивитися все можу chirederti якщо ви подивилися файл, який я вважаю не нормально? Ви знайшли щось не так? Автомобіль повинен повернутися в середу і четвер і я згадав тільки в recovery, як і раніше, dell, видалення dpf. Але я думаю, це залежить від того, враховуючи, що автомобіль циркулює мало і, ймовірно, не буде мати зробив так багато км від defap. У будь-якому випадку спасибі ще раз добрий вечір

giuseppe89
Cinqueturbo я скопіював мод на bdm файл орі, що я в базі даних,як тільки мені потрапляє в авто(думаю в четвер) я продовжую писати. Для того, щоб зробити заготовки я пропоную покласти перед файл орі?або я можу зробити навіть з файлом mod поточної? Хоча не я б хотів помилятися, але діагноз мені помилку, коли я намагаюся скинути параметри dèf навіть годин,потім засмічення падала, але не спеціально для тебе( я не хочу сказати, лайно, але пройшло досить багато часу), dpf, звичайно, вже спорожніли.а поки, ще раз спасибі

cinqueturbo
я раджу тобі написати файл Орі, і робити процедури від 0..

giuseppe89
Читаючи попередні пости, я говорив, що проблеми з заготівлі, вже з авто,мені помилку процедури переривається. В такому випадку, продовжувати в будь-якому випадку? Чи може бути проблема? На обнулення я пам'ятаю, як намагався зробити це з brienbee і texa.

Errecinque
Читаючи попередні пости, я говорив, що проблеми з заготівлі, вже з авто,мені помилку процедури переривається. В такому випадку, продовжувати в будь-якому випадку? Чи може бути проблема? На обнулення я пам'ятаю, як намагався зробити це з brienbee і texa.

Будучи c35 якщо вам потрібно, ви можете видалити dtc. Якщо вам потрібно скажи мені код від оптимістичної, що ми відчуваємо

giuseppe89
Спасибі за турботу errecinque але для обнулення на увазі скидання параметрів dpf. Автомобіль тільки що повернулася після do поглянути на проблему і оновити

giuseppe89
Хлопці, зрештою, на щастя, проблема була не dpf,а працювала тільки одна з двох турбін, навіть якщо на думку клієнта, "тому знову той же дефект"!!! Але це було не так... все одно дякую за cinqueturbo і errecinque для доступності!і ще раз: ніколи не довіряй тому, що говорить клієнт!