Прагляд Поўнай Версіі : Dpf Off edc16c35
Прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з dpf bmw 335 і я хацеў бы паспрабаваць, каб выдаліць яго.Я не ў стане выдаліць яго ўручную, і мне было цікава, калі раз добра працуе на гэтых ecu, і ў выпадку адмоўнага з якія наступствы...калі хто-то мае час, прыкладаю файл врі і мод ад паслядоўнага чытання (калі файл "ці", каб зрабіць іх рэзервовыя копіі, каб потым напісаць у любым выпадку ў bdm) я Хацеў бы ведаць, калі я павінен выкарыстоўваць некаторыя засцярогі, у прыватнасці, з гэтымі ecu або звычайных edc16.
Лёгка ўяўляю, мне наступныя дадзеныя: 0281014206S 1037383837
Раз не робіць добра, DPF off, на гэтыя..
Нават уручную, гэта просты..
І таму, што ў тым, што ў BMW, калі ты робіш, напрыклад, на два файла, якія маюць адны і тыя ж нумару hw і sw, на практыцы потым па-рознаму.. Не пытайцеся чаму..таму што я не ведаю, я..
Адзіны SW, які можа добра зрабіць, DPF off, на гэтыя і *******..
Для таго, каб ECU, вы павінны выкарыстоўваць інструменты, якія пішуць поўныя дадзеныя, так што пеўнік v50 або верхнія або kess або x17..калі выкарыстанне, напрыклад mpps блакавання запісу..
Манро, дзякуй Dell мае намер напісаць сцэнар выкарыстання galletto v54, але на гэтым этапе ўзніклі праблемы, каб зрабіць гэта, я думаю, што я больш не рашэнняў, я бачу, калі вакол знаходжу ядз. фізіка... або іншых інфармацыя ўсё роўна дзякуй!
Я прапаную зрабіць гэта ў bdm. Занадта шмат выпадкаў, ecu, блокі на гэтых....
Калі вы хочаце, я магу размясціць файл, каб паспрабаваць.....
Калі для вас гэта не праблема для мяне добра cawadany. Дзякуй
Чытаць у bdm і адправіць па пошце файл.
Калі ж вы хочаце рызыкнуць ў бд.... я раблю файл, пачынаючы з вашага ў бд....
Ты мне скажы,....
Файл у bdm не думаю, што змагу размясціць толькі позна ўвечары,калі часткі з бд, а потым завязу мод на файл bdm?
Ці чытаць у bdm або чытаць у паслядоўны файл eprom заўсёды ад 2 ўяўляе..
Адзінае, што калі ен блакуе ecu запісу ў паслядоўны з рэзервовага капіявання ў bdm рэзюмэ спакойна..
Ці чытаць у bdm або чытаць у паслядоўны файл eprom заўсёды ад 2 ўяўляе..
Адзінае, што калі ен блакуе ecu запісу ў паслядоўны з рэзервовага капіявання ў bdm рэзюмэ спакойна..
Калі заўсёды 2, гэта не значыць, што мы аднолькавыя.
Файл у bdm не думаю, што змагу размясціць толькі позна ўвечары,калі часткі з бд, а потым завязу мод на файл bdm?
Вось файл бд няма dpf. Зрабі скід параметраў dpf, перш чым пісаць гэты файл.
Дзякуй cawadany у ноч, я бачу, зрабіць усё і заўтра таксама я даю l вынікі выпрабаванні. Тады капіюю свой мод на файл-ложак у bdm, і я пішу прама ў bdm, праўда?
Хлопцы, я разабраў Эбу і, перш чым зрабіць гэта, я зрабіў скід параметраў адаптацыі сажевый фільтра з дыягназам мозгу для мяне, як паведамленне пра памылку "працэдура перапыненая блокам кіравання рухавіка", калі я іду мачыцца, каб праверыць параметры(тыя некалькі, што я пра фільтр гэты дыягназ) я бачу, што колькасць сажы ў фільтры не было даведзена да нуля,на самай справе, аказваецца, цяпер 80, а раней былі 60...замест гэтага быў дастаўлены ў нуль параметр, якія тычацца расход паліва з моманту апошняй рэгенерацыі ўдалося. Я паспрабаваў з дапамогай texa, але я не магу актывацый магчыма, таму, што не ў курсе. Спрабую пісаць ecu пазней або скажыце, што гэты параметр павінен спачатку браць 0? Вопыт у заслугі?
Дзіўна, што ты не паспеў зрабіць нарыхтоўкі..... было б лепш зрабіць, каб пазбегнуць магчымых праблем....
Я толькі што прывёў у рух і дае мне паведамленне пра памылку "дыспетчар харчавання", што, аднак, не ўдалося выдаліць...аўтамабіль, каб ён яшчэ і dpf усталяваны,іду трохі ў рух, і я бачу, як яго паводзіны і яго прыбіраю. Цяпер на дыягностыцы датчык дыферэнцыяльнага ціску застаецца ў 0, як калі б ён быў адключаны
Я толькі што прывёў у рух і дае мне паведамленне пра памылку "дыспетчар харчавання", што, аднак, не ўдалося выдаліць...аўтамабіль, каб ён яшчэ і dpf усталяваны,іду трохі ў рух, і я бачу, як яго паводзіны і яго прыбіраю. Цяпер на дыягностыцы датчык дыферэнцыяльнага ціску застаецца ў 0, як калі б ён быў адключаны
Навінка? Трымайце нас у курсе...
Прывітанне, хлопцы, я не мог увайсці на форум, у любым выпадку, каб зараз памылак няма, і ўсе ок,я паставіў машыну і праз пару дзён павінны прывезці для іншых работ, якія не ўдалося завяршыць,застаецца толькі, каб убачыць, калі вы павінны паспрабаваць рэгенераваць на адлегласці некалькіх км, але не думаю.Дзякуй cawadany! я ў цябе ў даўгу! Ps колькасць попелу ў фільтры засталася нязменнай, але не ў 0, калі ён можа быць выкарыстаны ў якасці інфа
Хлопцы, падкажыце. Праз некалькі дзён мне вяртанне bmw вышэй скардзіліся на тую ж праблему,я яшчэ не меў магчымасці ўбачыць аўтамабіль,хто-то можа праверыць файл, каб зняць якія-небудзь сумненні?
Хлопцы, падкажыце. Праз некалькі дзён мне вяртанне bmw вышэй скардзіліся на тую ж праблему,я яшчэ не меў магчымасці ўбачыць аўтамабіль,хто-то можа праверыць файл, каб зняць якія-небудзь сумненні?
Паспрабуйце яго і дайце мне ведаць.. і выконвайце інструкцыі..
Дзякуй cinqueturbo,на дадзены момант я не ў пк заўтра спампаваць і паглядзець усё магу chirederti калі вы паглядзелі файл, які я лічу не нармальна? Вы знайшлі што-тое, што не так? Аўтамабіль павінен вярнуцца ў сераду і чацвер, і я згадаў толькі ў recovery, як і раней, dell, выдаленне dpf. Але я думаю, гэта залежыць ад таго, улічваючы, што аўтамабіль цыркулюе мала і, верагодна, не будзе мець зрабіў так шмат км ад defap. У любым выпадку, яшчэ раз дзякуй і добры вечар
Cinqueturbo я скапіяваў мод на bdm файл крычы, што я ў базе дадзеных,як толькі мне трапляе ў аўто(думаю, у чацвер) я працягваю пісаць. Для таго, каб зрабіць нарыхтоўкі я прапаную пакласці перад файл врі?ці я магу зрабіць нават з файлам mod бягучай? Хоць не хацеў бы я памыляцца, але дыягназ мне памылку, калі я спрабую скінуць параметры dèf нават гадзін,затым засмечаных падала, але не спецыяльна для цябе( я не хачу сказаць, дзярмо, але прайшло даволі шмат часу), dpf, вядома, ужо апусцелі.а пакуль, яшчэ раз дзякуй
я раю табе напісаць файл Крычы, і рабіць працэдуры ад 0..
Чытаючы папярэднія пасты, я казаў, што праблемы з нарыхтоўкі, ужо з аўто,мне памылку працэдуры перарываецца. У такім выпадку, працягваць у любым выпадку? Ці можа быць праблема? На абнуленне я памятаю, як спрабаваў зрабіць гэта з brienbee і texa.
Чытаючы папярэднія пасты, я казаў, што праблемы з нарыхтоўкі, ужо з аўто,мне памылку працэдуры перарываецца. У такім выпадку, працягваць у любым выпадку? Ці можа быць праблема? На абнуленне я памятаю, як спрабаваў зрабіць гэта з brienbee і texa.
Будучы c35 калі вам трэба, вы можаце выдаліць dtc. Калі вам трэба скажы мне код ад аптымістычнай, што мы адчуваем
Дзякуй за клопат errecinque але для абнулення на ўвазе скід параметраў dpf. Аўтамабіль толькі што вярнулася пасля do зірнуць на праблему і абнавіць
Хлопцы, у рэшце рэшт, на шчасце, праблема была не dpf,а працавала толькі адна з двух турбін, нават калі на думку кліента, "таму зноў той жа дэфект"!!! Але гэта было не так... ўсё роўна дзякуй за cinqueturbo і errecinque для даступнасці!і яшчэ раз: ніколі не давярай таму, што кажа кліент!