Перегляд Повної Версії : Цікавість На Карту 147JTDM Ducati
cinqueturbo
21-10-2012, 13:07
Привіт всім,
мені сказали, що 147JTDM Ducati не завжди 170 коней
але насправді більше boost протягом декількох хвилин або кілометрах,
і право на цю інформацію?
я б сказав, краще, немає файлів ecu відрізняються в кілька карт, починаючи від кількості? дизельне паливо, впрыснутое....
cinqueturbo
21-10-2012, 13:33
Спасибі манро,
і з-за того, що не завжди на всю потужність?
Chris156
21-10-2012, 14:56
проблема, що маєте на увазі ? джерелом температури в ecu..
Спасибі манро,
і від того, що ти цього не помітив??відчуваєш прямо, що не завжди йде так само??
Спасибі манро,
Якщо ви не покладете на роликовому випробувальному стенді, як ви його зробили?
проблема, що маєте на увазі ? джерелом температури в ecu..
це мені ? новий у будь-якому випадку...не могли б ви пояснити це детальніше?
Chris156
21-10-2012, 17:25
? просто.. в будь-якому ecu ? всім велено від температури.. прискорення, якщо перевищує малюк градусів, наприклад, температура води починає сходження в мм3 дизельного палива вводять..
все це допомагає зберегти двигун..? l' a b c двигунів..і особливо-тюнінг ecu!!!
ecuboost
21-10-2012, 17:28
але gi? ви бачите, з ecm ж, що дизельне паливо варіюється в залежності від температури, але також для логіки, при включенні машина не пу? хотіти ж палива, коли ? до швидкості, на старих бензинових автомобілів, ви також регулює всі викруткою....тепер не +
msport (exil77grande)
21-10-2012, 17:40
але gi? ви бачите, з ecm ж, що дизельне паливо варіюється в залежності від температури, але також для логіки, при включенні машина не пу? хотіти ж палива, коли ? до швидкості, на старих бензинових автомобілів, ви також регулює всі викруткою....тепер не +
багато часу тому, коли вихід 147 ducati corse мене заінтригувало те бачив, що 170cv в дію тільки з кнопкою on на практиці, і це-просто 150cv з надлишком 20cv з допомогою кнопки,я мав можливість порівняти карту 170cv з цієї 150cv та ви помітили невеликого уваги та, по мені, 170cv в школі навіть не має їх,я б сказав, що 170cv зіставляється і 150cv зіставляється мають разру потужність фінал.
Chris156
21-10-2012, 17:59
якщо я не помиляюся, в 170cv змінювалися форсунки.
? просто.. в будь-якому ecu ? всім велено від температури.. прискорення, якщо перевищує малюк градусів, наприклад, температура води починає сходження в мм3 дизельного палива вводять..
все це допомагає зберегти двигун..? l' a b c двигунів..і особливо-тюнінг ecu!!!
спасибі кріс ваше пояснення елементарних ти мені відкрив світ, який не знав, що ви знаєте???
? для таких як ти sritto пост, здавалося, ти схожий на температур всередині ecu...
я цитую:"проблема в що маєте на увазі ? джерелом температури в ecu.."
пу? цілком можливо, що я не зрозумів, ви знаєте, com? я p? калиброванны...
Chris156
21-10-2012, 19:14
ви справді я написав так неоднозначно!!!
я мав на увазі при температурах, заданих в карту..
cinqueturbo
21-10-2012, 23:11
з допомогою кнопки? або ніколи не бачили 147 ducati corse близько.. на клавішу boost?
поясню мій congiato в 147 150cv поговоривши з мого гіда для підвищення потенції,
ми говорили про карті 170cv, і він розповідав мені цю новину форсування обмежений за часом і км..
я теж ніколи не бачив ducati corse поруч і не знають про це таємничому кнопку boost...
що стосується кавалерії, я не думаю, що у fiat стартують cos? навколо тих, хто aquistava автомобіля, як, змусивши їх платити більше, чому? ще по потужності, а не з'???і для штемпелів і страхування, як ми всі власники цього авто, були раді більше платити?? я не думаю, chesia так і з файлів, які я дивився давно, в порівнянні з 150 mjet було ніякої різниці, як запит крутний момент, тому дизель або турбо, що аванси..не рахуючи, що є механічні компоненти, включаючи інжектори і турбо, які відрізняються від 150cv...принаймні, за catologhi запасні...
msport (exil77grande)
22-10-2012, 14:41
я теж ніколи не бачив ducati corse поруч і не знають про це таємничому кнопку boost...
що стосується кавалерії, я не думаю, що у fiat стартують cos? навколо тих, хто aquistava автомобіля, як, змусивши їх платити більше, чому? ще по потужності, а не з'???і для штемпелів і страхування, як ми всі власники цього авто, були раді більше платити?? я не думаю, chesia так і з файлів, які я дивився давно, в порівнянні з 150 mjet було ніякої різниці, як запит крутний момент, тому дизель або турбо, що аванси..не рахуючи, що є механічні компоненти, включаючи інжектори і турбо, які відрізняються від 150cv...принаймні, за catologhi запасні...
Тоді насос,турбіна,форсунки і все інше ідентичні 150cv, можливо, змінити код продукту, але є ідентичними,і кнопка "boost", але вкл-викл від 150cv в 170cv типу кнопки спорт,резюме є, я тільки сказав, що по-моєму в школі він дечим 170cv,роботи, які вони зробили на цю машину, і' класичний труд, який ви пу? натисніть на edc 15 з кнопкою для подвійного відображення ori-mod або mod1-mod2.
Chris156
22-10-2012, 18:28
msport я знаю, що форсунки не ті.. якщо я правильно пам'ятаю, часи були нижні 150cv..
checcosassu
26-12-2012, 09:32
двигун і форсунки, а також...