КПК

Прагляд Поўнай Версіі : перапрызначыць Alfa 156 1.8 TS '98

biandrea
Прывітанне ўсім,
прыбор Galletto V54 і quanrdando fgtech-driver-list-car.pdf ёсць гэтая машына Bosch M 1.5.5 і здаецца, што можна адштабнаваць, а затым загружаць, рэдагаваць і потым нагрузка на блок кіравання, так?

манро
Ад серыйных не робіш гэтага..
Выходзіць, паставіўшы эбу ў boot mode..

biandrea
Ад серыйных не робіш гэтага..
Выходзіць, паставіўшы эбу ў boot mode..
супер, так што я павінен паставіць у рэжым "boot mode", гэта не тое, што ты любіш гэтую працэдуру, аднак калі вы робіце так...

падключаецца так?
KLine = P11
-12V = P23, P29, P33
+12V = P8, P17, P18
Пін-код 10 = Boot Mode (GND)

biandrea
я што-то зблытаў, я спадзяюся, што вы бачыце

sergiot
pin-код 10, ідзе на +12в

biandrea
pin-код 10, ідзе на +12в

Ок, дзякуй
так што не ў масе, але ў 12 і P10 і нават P23, P29, P33, каб пакласці на масы?
KLine = P11
-12V = P23, P29, P33 (GND)
+12V = P8, P17, P18
Пін-код 10 = Boot Mode (12V)

msport (exil77grande)
я што-то зблытаў, я спадзяюся, што вы бачыце

у гэтым форуме есць правілы, якія я раю прачытаць і паміж правілы, згаданыя тут і голас не ўставіць спасылкі на знешнія сайты, і для таго, каб ўставіць матэрыял ёсць і пашыраныя функцыі, што дазваляе прымацаваць тое, што вы хочаце, што потым могуць убачыць толькі тыя карыстальнікі, якія маюць больш за 80 паведамленняў, дзякуй за супрацоўніцтва.

biandrea

Такім чынам, пасля прыпынку я аднавіў працу, перапрызначэньне, я падлучэння да эбу палоўку на 156 1.8 TS, каб зрабіць навучанне і пазбегнуць блакавання.
З праграмай я зайшоў і чытаю на Sx 4 клавішы:
-Дадзеныя па ECU
-Чытаць Файл (не клікабельна)
-Напісаць Файл
-Выхад

Чытаю HW і SW, i кмт шляху, дата, адлюстраванне і колькі разоў была супастаўленая.
Толькі тое, што я чытаю дадзеныя, але файл не магу, эбу не пераходзіць у рэжым ЗАГРУЗКІ, нягледзячы на палажэнні адпаведных наяўных грошай, праверка pdf-файлаў, прысутных у Пер'і я павінен таксама адкрыць блок і прылітаваць белы провад у пэўны pin-код, мне трэба зрабіць так?

Мая мэта будзе спампаваць дадзеныя, рэдагаваць карты і пакласці на іншую, каб потым выкарыстоўваць яго, кіламетраў, хацелася б іх не чапаць, калі што-то ідзе не так я заўсёды мой арыгінальны...

biandrea
я капіяваць ўставіць дадзеныя і адпаведныя сувязі для ODB, што, падлучыўшы яго ў BDM
Bosch HW: 0261204732
Bosch SW: 1037359282
HW Fiat: 46554831
ECU не кадуецца
Макс М: 202134.55 км
Дата прагр.: 19-08-1998
Макс Абарачэннях: 7320
Праграмаванне: 1
Памылкі Crc: 0

хоць мы заўсёды там, я не хачу ў ім для таго, каб спампаваць файл...
бяру файл з 156 1.8 у інтэрнэт і працаваць над гэтым?