КПК

Перегляд Повної Версії : перепризначити Fiat Punto Sporting 1.9 JTD '03

biandrea
Привіт всім,
мені потрібно перепризначити Punto 1.9 JTD 8V, після кількох змін.
читаючи fgtech-driver-list-car.pdf Точка має EDC 15C6/7, так що я припускаю дві моделі EDC 15C6 і EDC 15C7, ця Точка, який ебу є?
Бачачи, файл можна Прошити, а потім до мене розрядки, редагувати і потім навантаження, все через ODB2, вірно?

lui93

Errecinque
Привіт всім,
мені потрібно перепризначити Punto 1.9 JTD 8V, після кількох змін.
читаючи fgtech-driver-list-car.pdf Точка має EDC 15C6/7, так що я припускаю дві моделі EDC 15C6 і EDC 15C7, ця Точка, який ебу є?
Бачачи, файл можна Прошити, а потім до мене розрядки, редагувати і потім навантаження, все через ODB2, вірно?
Вид-питання було поставлене в іншій дискусії, з якої випливає мало досвіду роботи з цими інструментами, зі словом "редагувати " на увазі, що ти знаєш, що робити? Я не хотів би, що твої кілька змін, внесених в машину або в пекло.

frenk85
Повинно бути, c7.......з hw і sw 955-961
Розкажіть, зміни, внесені в автомобіль!

biandrea
Підходить і 16V turbo кондиціонером, литими дисками (найбільший), інжектор, 105л. з Lybra, схильний до СК більше, але ви повинні оцінити, і, безумовно, розрядка буде переглянути...

frenk85
Небагато, що займаються загальною практикою як відповідь на турбо.......
У будь-якому випадку ск є обов'язковим як для пониження температури або для підвищення продуктивності.ідеально підходить для розвантаження.150cv не є ні мало, ні багато,хороша карта,ви прикріплені

манро
Із змінами, які ви навіть за 150cv з карта зроблена правильно.
Ви повинні побачити, якщо маховик і зчеплення я згоден..

frenk85

biandrea
Вид-питання було поставлене в іншій дискусії, з якої випливає мало досвіду роботи з цими інструментами, зі словом "редагувати " на увазі, що ти знаєш, що робити? Я не хотів би, що твої кілька змін, внесених в машину або в пекло.
я не бачив ваш відповідь...
так як подібний досвід у мене купити megasquirt на 75 TS, де я взяв комплект, для того щоб зібрати у відповідності з їх власними потребами, щоб мати як висновок уприскування і запалення послідовного керування варіатором, датчиком тиску, одна фаза, один лямбда-зонд і зробити відображення крок за кроком, обережно, щоб не підірвати його кожен раз.
Якщо ви повинні зробити це зараз або у відруб, що з 30/40€ дають ебу і, можливо, частина cablaggioe потім підходить до двигуна карту вище, що я б зробив це раніше, і, можливо, менш божевільний...

Із змінами, які ви навіть за 150cv з карта зроблена правильно.
Ви повинні побачити, якщо маховик і зчеплення я згоден..
муфта була вже встановлена раніше підкріплення, що насправді без змін було зчеплення, трохи сварливим, зараз необхідно, що в іншому випадку він горітиме (однодискове)
160Cv?

у мене є сумніви, карту, що мене вихлоп від блоку, щоб мати "клон", то як я можу обробити на комп'ютері, щоб потім покласти його назад покласти в ебу?
Convertirsione файл і редагувати його за допомогою програмного забезпечення, щоб потім перетворити його назад готово, щоб покласти його назад в ебу?

Errecinque
у мене є сумніви, карту, що мене вихлоп від блоку, щоб мати "клон", то як я можу обробити на комп'ютері, щоб потім покласти його назад покласти в ебу?
Convertirsione файл і редагувати його за допомогою програмного забезпечення, щоб потім перетворити його назад готово, щоб покласти його назад в ебу?

З того, що скачати карту? Яким інструментом володієте??

biandrea
З того, що скачати карту? Яким інструментом володієте??

Привіт Errecinque, у FGTECH GALLETTO 4 ODB2-Tricore-BDM

Errecinque

Ок, тоді ви можете продовжити читання, а потім відкрити файл ліжко з ecm або winols, наприклад, міняєте карту, а потім повторити

tranky

Спокійно читати в ODB, зміни на КОМП'ЮТЕРІ, і, після перевірки, що ви правильно та контрольної суми, то постріли в автомобіль, і ви на місці!

biandrea
Після зупинки я відновив проект і, нарешті, ми могли бачити, як підправити карту спочатку, як може піти...
Отже, тримаючи під наглядом задимленість, прискорення сьогодні мені довелося зменшити з 800/1.500 оборотів в хвилину, що давало хороший дим, але після номера поступово, а не з цих сходинок, які ви бачите, з і т. Д., але прискорення на карту в рампі в гору трохи на всі значення.
На слухняний громадянин і керівництво добре були з педалі м'які, але, як ви з'являєтеся в шосе і шосе стає звір, торкаючись 200kmh в найкоротші терміни, з двигуном, якщо ви звернете на подовження, палити, що правильно, споживання контенту.
Я задоволений, хоча тепер від дивитися гальма, що ви перебуваєте завжди довго

jack91
Знайти завод місце на диску ������