Прагляд Поўнай Версіі : перапрызначыць Fiat Punto Sporting 1.9 JTD '03
Прывітанне ўсім,
мне трэба перапрызначыць Punto 1.9 JTD 8V, пасля некалькіх зменаў.
чытаючы fgtech-driver-list-car.pdf Кропка мае EDC 15C6/7, так што я мяркую дзве мадэлі EDC 15C6 і EDC 15C7, гэтая Кропка, якой эбу ёсць?
Бачачы, файл можна Адштабнаваць, а затым да мяне разрадкі, рэдагаваць і потым нагрузкі, усё праз ODB2, праўда?
Прывітанне ўсім,
мне трэба перапрызначыць Punto 1.9 JTD 8V, пасля некалькіх зменаў.
чытаючы fgtech-driver-list-car.pdf Кропка мае EDC 15C6/7, так што я мяркую дзве мадэлі EDC 15C6 і EDC 15C7, гэтая Кропка, якой эбу ёсць?
Бачачы, файл можна Адштабнаваць, а затым да мяне разрадкі, рэдагаваць і потым нагрузкі, усё праз ODB2, праўда?
Выгляд-пытанне быў зададзены ў іншай дыскусіі, з якой вынікае мала вопыту працы з гэтымі інструментамі, са словам "рэдагаваць " на ўвазе, што ты ведаеш, што рабіць? Я не хацеў бы, што твае некалькі змен, унесеных у машыну ці ў пекла.
Павінна быць, c7.......з hw і sw 955-961
Раскажыце, змены, унесеныя ў аўтамабіль!
Падыходзіць і 16V turbo кандыцыянерам, адліванымі дыскамі (самы вялікі), інжэктар, 105л. з Lybra, схільны да СК больш, але вы павінны ацаніць, і, безумоўна, разрадка будзе перагледзець...
Трохі, якія займаюцца агульнай практыкай як адказ на турба.......
У любым выпадку ск з'яўляецца абавязковым як для паніжэння тэмпературы або для павышэння прадукцыйнасці.ідэальна падыходзіць для разгрузкі.150cv не з'яўляюцца ні мала, ні многа,добрая карта,вы прымацаваныя
З зменамі, якія вы вы нават за 150cv з карта зробленая правільна.
Вы павінны ўбачыць, калі махавік і счапленне я згодны..
Выгляд-пытанне быў зададзены ў іншай дыскусіі, з якой вынікае мала вопыту працы з гэтымі інструментамі, са словам "рэдагаваць " на ўвазе, што ты ведаеш, што рабіць? Я не хацеў бы, што твае некалькі змен, унесеных у машыну ці ў пекла.
я не бачыў ваш адказ...
так як падобны вопыт у мяне купіць megasquirt на 75 TS, дзе я ўзяў камплект, для таго каб сабраць у адпаведнасці з іх уласнымі патрэбамі, каб мець як заключэнне ўпырску і запальвання паслядоўнага кіравання варыятарам, датчыкам ціску, фаза адзін, адзін лямбда-зонд і зрабіць адлюстраванне крок за крокам, асцярожна, каб не падарваць яго кожны раз.
Калі вы павінны зрабіць гэта зараз ці ў знос, што з 30/40€ даюць эбу і, магчыма, частка cablaggioe потым падыходзіць да рухавіка карту вышэй, што я б зрабіў гэта раней, і, магчыма, менш вар'ят...
З зменамі, якія вы вы нават за 150cv з карта зробленая правільна.
Вы павінны ўбачыць, калі махавік і счапленне я згодны..
муфта была ўжо ўстаноўлена раней падмацаванне, што на самой справе без зменаў было счаплення, трохі сварлівым, цяпер неабходна, што ў адваротным выпадку ён будзе гарэць (аднадыскавае)
160Cv?
у мяне ёсць сумневы, карту, што мяне выхлап ад блока, каб мець "клон", то як я магу апрацаваць на кампутары, каб затым пакласці яго назад пакласці ў эбу?
Convertirsione файл і рэдагаваць яго з дапамогай праграмнага забеспячэння, каб затым пераўтварыць яго назад гатова, каб пакласці яго назад у эбу?
у мяне ёсць сумневы, карту, што мяне выхлап ад блока, каб мець "клон", то як я магу апрацаваць на кампутары, каб затым пакласці яго назад пакласці ў эбу?
Convertirsione файл і рэдагаваць яго з дапамогай праграмнага забеспячэння, каб затым пераўтварыць яго назад гатова, каб пакласці яго назад у эбу?
З таго, што спампаваць карту? Якім інструментам валодаеце??
З таго, што спампаваць карту? Якім інструментам валодаеце??
Прывітанне Errecinque, у FGTECH GALLETTO 4 ODB2-Tricore-BDM
Ок, тады вы можаце працягнуць чытанне, а потым адкрыць файл ложак з ecm або winols, напрыклад, змяняеце карту, а затым паўтарыць
Спакойна чытаць у ODB, змены на КАМПУТАРЫ, і, пасля праверкі, што вы правільна і кантрольнай сумы, то стрэлы ў аўтамабіль, і вы на месцы!
Пасля нейкі прыпынку я аднавіў праект і, нарэшце, мы маглі бачыць, як падправіць карту першапачаткова, як можа пайсці...
Такім чынам, трымаючы пад наглядам задымленность, у паскарэнне ў сёння мне прыйшлося паменшыць з 800/1.500 абаротаў у хвіліну, што давала добры дым, але пасля нумары паступова, а не з гэтых прыступак, якія вы бачыце, з і г. Д., але паскарэнне на карту ў рампы ў гару трохі на ўсе значэння.
На паслухмяны грамадзянін і кіраўніцтва добра былі з педалі мяккія, але, як вы з'яўляецеся ў шашы і шашы становіцца звер, дакранаючыся 200kmh ў самыя кароткія тэрміны, з рухавіком, калі вы звярніце на падаўжэнне, паліць, што правільна, спажывання кантэнту.
Я задаволены, хоць цяпер ад глядзець тормазы, што вы знаходзіцеся заўсёды доўга
Знайсці завод месца на дыску ������