Перегляд Повної Версії : реконструкція файлів bfm ford fiesta 1.6 tdci
код hw 0281011612
sw 1037375124
Ось файл BDM відновили..
Це і сталося з якимось колегою, колего, що ви втратите варіантів тип обмін тип оснащення ФАП і черг ІННА форсунок..
Двері та Lexia, що вирішуйте, безумовно,..
Зрозуміло, я теж іноді.. Спасибі, шановний, як завжди 😉👍
Коли вирішите завантажити файл орі банк даних, буде корисно також і іншим..
cinqueturbo файл, що ти виклав я бачив, що від 2090 але це повне копіювання або тільки флеш?
гаразд, здається, мені вдалося, просто скопіювати в файл і e2p, що я витягнув його з резервної копії я думаю, що e2p, якщо пошкоджений, тому що файл, який я витягнув, я була 4 кб, а зараз, що, коли я відкриваю впізнає мене сім'я ecu і мені доступ до окремих показання flash і e2p якщо я намагаюся прочитати останній мене файл розміром 8 кб. Власне кажучи, коли я писав резервне копіювання відновлений на e2p він дав мені про помилку перевірці. Якщо я намагаюся видалити іммо передавши флеш-файл з раз ви кажете, що я вирішую?
cinqueturbo файл, що ти виклав я бачив, що від 2090 але це повне копіювання або тільки флеш?
гаразд, здається, мені вдалося, просто скопіювати в файл і e2p, що я витягнув його з резервної копії я думаю, що e2p, якщо пошкоджений, тому що файл, який я витягнув, я була 4 кб, а зараз, що, коли я відкриваю впізнає мене сім'я ecu і мені доступ до окремих показання flash і e2p якщо я намагаюся прочитати останній мене файл розміром 8 кб. Власне кажучи, коли я писав резервне копіювання відновлений на e2p він дав мені про помилку перевірці. Якщо я намагаюся видалити іммо передавши флеш-файл з раз ви кажете, що я вирішую?
Зупини Все це, а стиснутий файл BDM??
Практично в першому пості я прикріпив файл winrar в якому я поклав читання obd, який зробив колега, перш ніж "зависнути" і файл повного резервного копіювання, що я витягнув, я В bdm і в якому, очевидно, частина спалаху була пошкоджена. Бути заблокований, bdm, я не визнавала сім'я, і це давало мені можливість зробити тільки читання і запис повного резервного копіювання. Так що я через інструмент bdm 100 я розділив резервного копіювання і витягнув файл e2p, що я вийшов з 4 kb , а потім я приєднався з файл, що ти виклав, ти заново створити файл резервної копії, і я написав. Під час написання частини флеш-йти до кінця, але частина e2p він дав мені помилку У перевірці. Тепер, коли я входжу в bdm, я відразу визнає сім'ї, і вона змушує мене робити показання окремо, насправді, якщо я читаю тільки flash мені правильний файл, я відкриваю спокійно, але якщо я читаю e2p мене витягує файли з 8kb повністю відрізняється від того, що я витяг я з резервної копії. Тому я вважаю, що якщо горі, так само, будучи на місці, як спалаху, машина буде видавати помилку іммобілайзера.
Коли BDM не визнавала сім'я ecu ти, що ви обрали????
Пост l-читання E2Prom з 8 кб, що і його точну величину
я вибрав bosch форд, але я вважаю, що це неправильно, тому що тепер мене визнає, як kia, peugeot.. З концерном PSA є все, щоб стати ідіотами.
Я додаю файл, розміром 8 кб, що читаю зараз,
я вибрав bosch форд, але я вважаю, що це неправильно, тому що тепер мене визнає, як kia, peugeot.. З концерном PSA є все, щоб стати ідіотами.
Я додаю файл, розміром 8 кб, що читаю зараз,
А я переконаний, що ви вибрали перед сім'єю, що ви від BDM в цих випадках, і Alfa Fiat Lancia
тепер ти в біді..
дай мені кілька хвилин, я зібрав стиснутий файл, який може написати і спробувати перечитати.. не знаю, як складеться, на жаль я сумніваюся, що почнеться..
Нічого, я помилково на розмір Eprom..
у будь-якому випадку завантажити цей файл, Стиснутий
перечитав пост до прочитання окремо
треба було читати e2p з упа або читання з eeprom, а потім робив усе докази того, що ви хотіли переписати і все, тепер ви в лайні!!!
згоден.. особливо, коли інструмент не розпізнає ебу на 100%
Ні, я вибрав bosch Форд, я впевнений, тому що я читав і перечитував кілька разів. Прочитати eeprom з упа я думав про це, на жаль, тільки після. Я не думав, що резервна копія оригінальної я не буду більше нічого завантажити.
Але якщо scodifica не частина?
Може бути, сказати, belinata...але якщо у вас є резервні копії e2p оригінальною, чому б не спробувати з іншого інструмент типу Півня або ktag кинути його там?
Резервне копіювання e2p, що я не добре, тому що це 4 кб. У мене є повна резервна копія, в якій є e2p хороша і спалах корупції, потрібно знати, як витягнути від туди файл 8 kb e2p тому, що ви прочитали, ідентифікуючи її з тією родиною тепер інструмент bdm ви не в змозі екстраполювати правильний файл. Принаймні, це те, що я думаю, що зрозумів я.
Ніщо не говорить incorrect ecu file or family not enabled
Нічого, я помилково на розмір Eprom..
у будь-якому випадку завантажити цей файл, Стиснутий
перечитав пост до прочитання окремо
Ніщо не говорить incorrect ecu file or family not enabled
може бути, клас, я зробив це, я написав спалах корупції, все те, і тепер вимагає від мене, щоб кут сім'я при запуску bdm, а потім я переписав повного резервного копіювання, що я прочитав, вибравши новий bosch ford. так що тепер у мене ecu, як на початку. Тепер я повинен перечитати резервного копіювання, вибравши в якості родини kia/hiunday вірно?
сімейство kia/hiunday?? ти scerzando?? Ford, PSA Citroen
Тічки стислі файли BDM перевірити, що все ок, навіть у мій відновили, може бути, я був неправий, я щось тепер
я сказав, кия hiunday, тому що мене визнає, а коли ставлю потрібний файл. Я зробив так, я імпортував ваш файл, залишаючи його e2p (тепер з резервної копії, мені, виходить, правильно, з 8kb), я переписав все це, і це все йшло до хорошого кінця. Додаю файли flash і e2p, що читаю зараз. У будь-якому випадку протокол, я думаю, це правильно, тому що, коли я визначає сім'я bosch edc16+ c34 PSA - edc16c39 Kia/Hyundai
на практиці ors, як зараз, щоб бути в безпеці, в місці, мені потрібно файл bdm flash з hw 0281011612 і sw 1037375124
Очевидно, що, вибравши сім'ю, ебу з пзу на 4 кб, чи читати і писати тільки ту частину, і не торкнулася решта 4 кб, що не бачив..
Eprom, Здається, ОК
Flasch Так Само
Закритий так і заплави стоїть машина..
Якщо ви запитаєте мене знову, я знаю, що не можу 😂 потім файл флеш є правильним для bdm? Чому мені здається, ідентичний тому, послідовний. Я замість цього в порівнянні з іншими файлами, bdm екю з гв те ж саме, але sw-іншому, і вони зовсім різні, це можна?
Якщо ви запитаєте мене знову, я знаю, що не можу ������ потім файл флеш є правильним для bdm? Чому мені здається, ідентичний тому, послідовний. Я замість цього в порівнянні з іншими файлами, bdm екю з гв те ж саме, але sw-іншому, і вони зовсім різні, це можна?
файл, який ви назвали:
flash нову & e2p нове в порядку..
Ок, я вишлю, а то й просто доказ я повідомлю вам. Велике спасибі за допомогу