Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : рэканструкцыя файлаў bfm ford fiesta 1.6 tdci

Gianpy80

код hw 0281011612
sw 1037375124

cinqueturbo
Вось файл BDM аднавілі..
Гэта і здарылася з якім-то калегам, калега, што вы страціце варыянтаў тып абмен тып абсталявання ФАП і чэргаў ІНА фарсунак..
Дзверы і Lexia, што вырашайце, безумоўна,..

Gianpy80
Зразумела, я таксама часам.. Дзякуй, паважаны, як заўсёды 😉👍

cinqueturbo
Калі вырашыце загрузіць файл на врі ў банк дадзеных, будзе карысна таксама і іншым..

Gianpy80
cinqueturbo файл, што ты выклаў, я бачыў, што ад 2090 але гэта поўнае капіраванне або толькі флэш?

Gianpy80
добра, здаецца, мне ўдалося, проста скапіяваць у ваш файл і e2p, што я выцягнуў яго з рэзервовай копіі я думаю, што e2p, калі пашкоджаны, таму што файл, які я выцягнуў, я была 4 кб, а цяпер, што, калі я адкрываю пазнае мяне сям'я ecu, і мне доступ да асобных паказанні flash і e2p, калі я спрабую прачытаць апошні мяне файл памерам 8 кб. Уласна кажучы, калі я пісаў рэзервовае капіраванне адноўлены на e2p ён даў мне памылку аб праверцы. Калі я спрабую выдаліць иммо перадаўшы файл flash з раз вы кажаце, што я вырашаю?

cinqueturbo
cinqueturbo файл, што ты выклаў, я бачыў, што ад 2090 але гэта поўнае капіраванне або толькі флэш?

добра, здаецца, мне ўдалося, проста скапіяваць у ваш файл і e2p, што я выцягнуў яго з рэзервовай копіі я думаю, што e2p, калі пашкоджаны, таму што файл, які я выцягнуў, я была 4 кб, а цяпер, што, калі я адкрываю пазнае мяне сям'я ecu, і мне доступ да асобных паказанні flash і e2p, калі я спрабую прачытаць апошні мяне файл памерам 8 кб. Уласна кажучы, калі я пісаў рэзервовае капіраванне адноўлены на e2p ён даў мне памылку аб праверцы. Калі я спрабую выдаліць иммо перадаўшы файл flash з раз вы кажаце, што я вырашаю?

Спыні Усё гэта, а сціснуты файл BDM??

Gianpy80
Практычна ў першым пасце я прымацаваў файл winrar у якім я паклаў чытання obd, які зрабіў калега, перш чым "завіснуць" і файл поўнага рэзервовага капіявання, што я выцягнуў, я Ў bdm і ў якім, відавочна, частка ўспышкі была пашкоджана. Быць заблакаваны, у bdm, я не прызнавала сям'я, і гэта давала мне магчымасць зрабіць толькі чытанне і запіс поўнага рэзервовага капіявання. Так што я праз інструмент bdm 100 я падзяліў рэзервовага капіявання і выцягнуў файл e2p, што я выйшаў з 4 kb , а потым я далучыўся з файл, што ты выклаў, ты зноўку стварыць файл рэзервовай копіі, і я напісаў. Падчас напісання часткі флэш-ісці да канца, але частку e2p ён даў мне памылку Ў праверцы. Цяпер, калі я ўваходжу ў bdm, я адразу прызнае сям'і, і яна прымушае мяне рабіць паказанні асобна, на самай справе, калі я чытаю толькі flash мне правільны файл, я адкрываю спакойна, але калі я чытаю e2p мяне выцягвае файлы з 8kb цалкам адрозніваецца ад таго, што я выцягнуў я з рэзервовай копіі. Таму я лічу, што калі гора, гэтак жа, будучы на месцы, як ўспышкі, машына будзе выдаваць памылку иммобилайзера.

cinqueturbo
Калі BDM не прызнавала сям'я ecu ты, што вы выбралі????
Пост l-чытанне E2Prom з 8 кб, што і яго дакладную велічыню

Gianpy80
я абраў bosch форд, але я лічу, што гэта няправільна, таму што цяпер мяне прызнае, як kia, peugeot.. З канцэрнам PSA ёсць усё, каб стаць ідыётамі.
Я прыкладаю файл, памерам 8 кб, што чытаю цяпер,

cinqueturbo
я абраў bosch форд, але я лічу, што гэта няправільна, таму што цяпер мяне прызнае, як kia, peugeot.. З канцэрнам PSA ёсць усё, каб стаць ідыётамі.
Я прыкладаю файл, памерам 8 кб, што чытаю цяпер,

А я перакананы, што вы выбралі перад сям'ёй, што вы ад BDM ў гэтых выпадках, і то Alfa Fiat Lancia
цяпер ты ў бядзе..

дай мне некалькі хвілін, я сабраў сціснуты файл, які можа напісаць і паспрабаваць перачытаць.. не ведаю, як складзецца, да жаль я сумняваюся, што пачнецца..

cinqueturbo
Нічога, я па памылцы на памер Eprom..

у любым выпадку загрузіць гэты файл, Сціснуты
перачытаў пост да прачытання асобна

carlo abarth
трэба было чытаць e2p з упа або чытання з eeprom, а затым рабіў усё доказы таго, што вы хацелі перапісаць і ўсё, цяпер вы ў лайне!!!

cinqueturbo
згодны.. асабліва, калі інструмент не распазнае эбу на 100%

Gianpy80
Не, я абраў bosch Форд, я ўпэўнены, таму што я чытаў і перачытваў некалькі разоў. Прачытаць eeprom з упа я думаў пра гэта, на жаль, толькі пасля. Я не думаў, што рэзервовая копія арыгінальнай я не буду больш нічога загрузіць.

Gianpy80
Але калі scodifica не частка?

Errecinque
Можа быць, сказаць, belinata...але калі ў вас ёсць рэзервовыя копіі e2p арыгінальнай, чаму б не паспрабаваць з другога інструмент тыпу Пеўня або ktag кінуць яго там?

Gianpy80
Рэзервовае капіяванне e2p, што я не добра, таму што гэта 4 кб. У мяне ёсць поўная рэзервовая копія, у якой ёсць e2p добрая і ўспышка карупцыі, трэба ведаць, як выцягнуць ад туды файл 8 кб e2p таму, што вы прачыталі, ідэнтыфікуючы яе з той сям'ёй зараз з інструмент bdm вы не ў стане экстрапаляваць правільны файл. Па крайняй меры, гэта тое, што я думаю, што зразумеў я.

Gianpy80
Нішто не кажа няправільныя ecu file or family not enabled

Gianpy80
Нічога, я па памылцы на памер Eprom..

у любым выпадку загрузіць гэты файл, Сціснуты
перачытаў пост да прачытання асобна

Нішто не кажа няправільныя ecu file or family not enabled

Gianpy80
можа быць, клас, я зрабіў гэта, я напісаў ўспышка карупцыі, за ўсё тое, і цяпер патрабуе ад мяне, каб кут сям'я пры запуску bdm, а затым я перапісаў поўнага рэзервовага капіявання, што я прачытаў, выбраўшы новы bosch ford. так што цяпер у мяне ecu, як у пачатку. Цяпер я павінен перачытаць рэзервовага капіявання, выбраўшы ў якасці сям'і kia/hiunday праўда?

cinqueturbo
сямейства kia/hiunday?? ты scerzando?? Ford, PSA Citroen
Цечкі сціснутыя файлы BDM праверыць, што ўсе ок, нават у мой аднавілі, можа быць, я быў няправы, я што-то зараз

Gianpy80
я сказаў, кія hiunday, таму што мяне прызнае, а калі стаўлю патрэбны файл. Я зрабіў так, я імпартаваў ваш файл, пакідаючы яго e2p (цяпер з рэзервовай копіі, мне, выходзіць, правільна, з 8kb), я перапісаў усе гэта, і гэта ўсё ішло да добрага канца. Прыкладаю файлы flash і e2p, што чытаю цяпер. У любым выпадку пратакол, я думаю, гэта правільна, таму што, калі я вызначае сям'я ў bosch edc16+ c34 PSA - edc16c39 Kia/Hyundai

Gianpy80
чытанне

Gianpy80
на практыцы ors, як цяпер, каб быць у бяспекі, у месцы, мне трэба файл з hw bdm flash 0281011612 і sw 1037375124

cinqueturbo

Відавочна, што, выбраўшы сям'ю, эбу з пзу на 4 кб, або чытаць і пісаць толькі тую частку, і не закранула астатнія 4 кб, што не бачыў..

Eprom, Здаецца, ОК
Flasch Так Жа

Зачынены так і затокі стаіць машына..

Gianpy80
Калі вы спытаеце мяне зноў, я ведаю, што не магу 😂 затым файл флэш з'яўляецца правільным для bdm? Чаму мне здаецца, ідэнтычны таму, паслядоўны. Я замест гэтага па параўнанні з іншымі файламі, bdm ecu з гв тое ж самае, але sw-іншаму, і яны зусім розныя, гэта можна?

cinqueturbo
Калі вы спытаеце мяне зноў, я ведаю, што не магу ������ затым файл флэш з'яўляецца правільным для bdm? Чаму мне здаецца, ідэнтычны таму, паслядоўны. Я замест гэтага па параўнанні з іншымі файламі, bdm ecu з гв тое ж самае, але sw-іншаму, і яны зусім розныя, гэта можна?

файл, які вы назвалі:
flash новую & e2p новае ў парадку..

Gianpy80
Ок, я вышлю, а то і проста доказ я паведамлю вам. Вялікі дзякуй за дапамогу

cinqueturbo
Сітуацыю?