Перегляд Повної Версії : Рекомендую купівлю Обладнання "клон" читання/запису для початківців
Всім привіт, прошу вибачення за це питання ...але я читаю все...і у мене завжди є ідеї, все більш і більш заплутаними.
Я принцеса в цьому питанні, я знімав, і я роблю це для особистого задоволення, а не для роботи.
Тому я прошу вас, серед усього обладнання для читання і запису, що є "клонів" , як ви мені порадите брати?
Я вже Mpps і Galletto (1240-1260 я не пам'ятаю, що я, як я розумію, що версія в мене?) але я хотів би купити щось нове, останнім часом, я розриваюся між різними Galletto v54, Kess v2...
Чи Можете ви допомогти порадою у виборі?
Як ви вже мали змогу прочитати в колі півник є найбільш повним інструментом, який дозволяє працювати в bdm до школи, а також від послідовної завантаження і jtag
А якщо ви можете витратити трохи більше, kess + кв в поєднанні краще
А якщо ви можете витратити трохи більше, kess + кв в поєднанні краще
Насправді я був орієнтований більше на цей вибір, читаючи. Повторюю, для мене чисто навчальні та аматорські на момент... витратити ще 250€ для клонів (у цьому випадку інструмент і кесс) - це показник, що я можу впоратися з... важливо, що вони використовуються в різних машинах.
Наприклад, вчора я намагався прочитати мій Fiat 500 1.3 Mjet з Mpps v13, що я (я використовую для Seat Leon і працює) не так, я можу зробити Ecu ID, я і Write з підтримкою...але читати я не можу.
Так що, не мати на увазі, бюджет :
1) Kess + Ktag
2) Galletto v54
Right?
візьми всі 3 і бери mpps,я використовую їх все
читання і запис ок, але діагноз, як ти?
я думаю, що ти не проти все, що вам потрібно, щоб добре почати..
Перераховує!
читання і запис ок, але діагноз, як ти?
я думаю, що ти не проти все, що вам потрібно, щоб добре почати..
Перераховує!
Тобто? Призначений для діагностики типу vagcom?
Тобто? Призначений для діагностики типу vagcom?
ці та інші для інших постачальників
ці та інші для інших постачальників
З діагнозом multi car, multiecuscan і vagcom ви прикріплені, щоб почати
З діагнозом multi car, multiecuscan і vagcom ви прикріплені, щоб почати
Дякую...приємно!
але і в delphi ви можете прийняти.
Delphi, autocom, multidiag...завжди одне і те ж
привіт всім, але з galletto v54, якщо у мене є карта зчитується за допомогою цього інструменту і змінений з winols і експортуються в binary, щоб написати достатньо лише підключити через obd і натиснути на write або треба обчислити контрольну суму на інструмент ? існує безпечна процедура, або ризик пошкодження, якщо щось пропустив?
привіт всім, але з galletto v54, якщо у мене є карта зчитується за допомогою цього інструменту і змінений з winols і експортуються в binary, щоб написати достатньо лише підключити через obd і натиснути на write або треба обчислити контрольну суму на інструмент ? існує безпечна процедура, або ризик пошкодження, якщо щось пропустив?
Якщо ви використовували winols "добре" cks, я вже змінив його на момент експорту. А друге, що автомобіль такої ж v54 тобі виправляє на запис
Якщо ви використовували winols "добре" cks, я вже змінив його на момент експорту. А друге, що автомобіль такої ж v54 тобі виправляє на запис
отже, я використовував winols добре, але коли я відкрив проект, який запитує мене питання cks я закрив вікно, проходячи вперед , машина в будь-якому випадку-це seat altea (так що з півня в будь-якому разі просто піти на write і робить все це автоматично ?)
отже, я використовував winols добре, але коли я відкрив проект, який запитує мене питання cks я закрив вікно, проходячи вперед , машина в будь-якому випадку-це seat altea (так що з півня в будь-якому разі просто піти на write і робить все це автоматично ?)
На момент написання, якщо ecu підтримується запитає, чи хочете ви виправити cks. Якщо тобі питання, ти кажеш " так " і ви на місці
дякую, постараюся бути мій перший раз, я погарячкував :-)
півник не виправляє edc15 і siemens старих ford, в той час як kess, виправляє на всіх.
кілька разів м'яч, якщо winols, що титан виправити.
Вибачте моє невігластво, що означає куля?
У тому сенсі, що помиляються корекції...
ах ок, спасибі, в будь-якому випадку, маючи pcr2.1 повинна бути досить тихо, вірно ?( запис )
неосвічений питання (тепер ви знаєте ) блок управління після оновлення "зловити"? потрібно зробити кілька км, перш ніж параметри будуть оптимізовані?
Треба завжди враховувати, що при кожному записі існує фактор ризику, щоб покласти в бюджеті. Головне прийняти всі запобіжні заходи, і тоді, якщо має статися, станеться. Ви завжди повинні бути дуже обережні, зарядити акумулятор автомобіля, пк.
раджу купити на ebay якийсь ecu edc17, щоб витратити мало,також знаходяться в 50 євро,а ти якийсь тест в tprot, що це протокол, трохи більш ризиковано
раджу купити на ebay якийсь ecu edc17, щоб витратити мало,також знаходяться в 50 євро,а ти якийсь тест в tprot, що це протокол, трохи більш ризиковано
дякую за поради , але те, як я відчуваю edc17? на моїй машині я не думаю, що все добре
детальніше написати,за ecuid, і т. д... це вже або ще чудовий спосіб, щоб спробувати
після того, як написав файл-мод, перечитайте ecu і порівняти, щоб перевірити, якщо інструмент виправити контрольну суму записи
я , якби я прочитав карту раніше, і після зміни завантаження (не від мене ) хотів перезавантажити карту ( від 2 мб), що я читав, я можу вибрати його і натиснути write нормально? або у мене проблеми ?
Здрастуйте, існує офіційний сайт для того, щоб купити півник?або є тільки клон?
www. fgtechnology. і це офіційний сайт
Всім привіт, ок, дякую за інфо
Так , х те небагато, що знаю, поділюся