КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Рэкамендую куплю Абсталявання "клон" чытання/запісу для пачаткоўцаў

Khendal
Прывітанне ўсім, прашу прабачэння за гэтае пытанне ...але я чытаю ўсе...і ў мяне заўсёды ёсць ідэі, усё больш і больш заблытанымі.

Я прынцэса ў гэтым пытанні, я здымаў, і я раблю гэта для асабістага задавальнення, а не для працы.

Таму я прашу вас, сярод усяго абсталявання для чытання і запісы, што ёсць "клонаў" , як вы мне параіце прымаць?

Я ўжо Mpps і Пеўнік (1240-1260 я не памятаю, што я, як я разумею, што версія ў мяне?) але я хацеў бы купіць што-то новае, апошні час, я разрываюся паміж рознымі Galletto v54, Kess v2...

Ці можаце вы дапамагчы саветам ў выбары?

Errecinque
Як вы ўжо мелі магчымасць прачытаць у крузе пеўнік з'яўляецца найбольш поўным інструментам, які дазваляе працаваць у bdm да школы, а таксама ад паслядоўнай загрузкі і jtag

Errecinque
А калі вы можаце выдаткаваць трохі больш, kess + кв у спалучэнні лепш

Khendal
А калі вы можаце выдаткаваць трохі больш, kess + кв у спалучэнні лепш

На самай справе я быў арыентаваны больш на гэты выбар, чытаючы. Паўтараю, для мяне чыста навучальныя і аматарскія на момант... выдаткаваць яшчэ 250€ для клонаў (у гэтым выпадку інструмент і кесс) - гэта паказчык, што я магу справіцца з... важна, што яны выкарыстоўваюцца ў розных машынах.

Напрыклад, учора я спрабаваў прачытаць мой Fiat 500 1.3 Mjet з Mpps v13, што я (я выкарыстоўваю для Seat Leon і працуе) не так, я магу зрабіць Ecu ID, я і Write з падтрымкай...але чытаць я не магу.

Так што, не мець на ўвазе, бюджэт :

1) Kess + Ktag
2) Galletto v54

Right?

sportknight
вазьмі усе 3 і бяры mpps,я выкарыстоўваю іх усе

tranky
чытанне і запіс ок, але дыягназ, як ты?
я думаю, што ты не супраць, усё, што вам трэба, каб добра пачаць..
Пералічвае!

Khendal
чытанне і запіс ок, але дыягназ, як ты?
я думаю, што ты не супраць, усё, што вам трэба, каб добра пачаць..
Пералічвае!

Г. зн.? Прызначаны для дыягностыкі тыпу vagcom

tranky
Г. зн.? Прызначаны для дыягностыкі тыпу vagcom

гэтыя і іншыя для іншых пастаўшчыкоў

Khendal
гэтыя і іншыя для іншых пастаўшчыкоў

dragusdrake
З дыягназам multi car, multiecuscan і vagcom вы прымацаваныя, каб пачаць

Khendal
З дыягназам multi car, multiecuscan і vagcom вы прымацаваныя, каб пачаць
Дзякуй вялікі...прыемна!

lui93
але і ў delphi вы можаце прыняць.

dragusdrake
Delphi, autocom, multidiag...заўсёды адно і тое ж

gabrielikkiu
прывітанне ўсім, але з galletto v54, калі ў мяне ёсць карта счытваецца з дапамогай гэтага інструмента і зменены з winols і экспартуюцца ў binary, каб напісаць дастаткова толькі падключыць праз obd і націснуць на write ці трэба разлічыць кантрольную суму на інструмент ? існуе бяспечная працэдура, або рызыка пашкоджанні, калі што-то прапусціў?

Errecinque
прывітанне ўсім, але з galletto v54, калі ў мяне ёсць карта счытваецца з дапамогай гэтага інструмента і зменены з winols і экспартуюцца ў binary, каб напісаць дастаткова толькі падключыць праз obd і націснуць на write ці трэба разлічыць кантрольную суму на інструмент ? існуе бяспечная працэдура, або рызыка пашкоджанні, калі што-то прапусціў?

Калі вы выкарыстоўвалі winols "добра" cks, я ўжо змяніў яго на момант экспарту. А другое, што аўтамабіль такі ж v54 цябе выпраўляе на запіс

gabrielikkiu
Калі вы выкарыстоўвалі winols "добра" cks, я ўжо змяніў яго на момант экспарту. А другое, што аўтамабіль такі ж v54 цябе выпраўляе на запіс

такім чынам, я выкарыстаў winols добра, але калі я адкрыў праект, які пытаецца ў мяне пытанне cks я зачыніў акно, праходзячы наперад , машына ў любым выпадку-гэта seat altea (так што з пеўня ў любым выпадку проста пайсці на write і робіць усё гэта аўтаматычна ?)

Errecinque
такім чынам, я выкарыстаў winols добра, але калі я адкрыў праект, які пытаецца ў мяне пытанне cks я зачыніў акно, праходзячы наперад , машына ў любым выпадку-гэта seat altea (так што з пеўня ў любым выпадку проста пайсці на write і робіць усё гэта аўтаматычна ?)

На момант напісання, калі ecu падтрымліваецца спытае, ці вы хочаце выправіць cks. Калі табе пытанне, ты кажаш " так " і вы на месцы

gabrielikkiu
дзякуй, паспрабую быць мой першы раз, я пагарачыўся :-)

blackwolf76
пеўнік не выпраўляе edc15 і siemens старых ford, у той час як kess, выпраўляе на ўсіх.

некалькі разоў мяч, калі winols, што тытан выправіць.

gabrielikkiu
Прабачце мае невуцтва, што значыць шар?

blackwolf76
У тым сэнсе, што памыляюцца карэкцыі...

gabrielikkiu
ах ок, дзякуй, у любым выпадку, маючы pcr2.1 павінна быць досыць ціха, дакладна ?( запіс інтэрнэт )
невуцкі пытанне (цяпер вы ведаеце ) блок кіравання пасля абнаўлення трэба "злавіць"? трэба зрабіць некалькі км, перш чым параметры будуць аптымізаваныя?

blackwolf76
Трэба заўсёды ўлічваць, што пры кожнай запісу існуе фактар рызыкі, каб пакласці ў бюджэце. Галоўнае прыняць усе меры засцярогі, і тады, калі павінна адбыцца, адбудзецца. Вы заўсёды павінны быць вельмі асцярожныя, каб зарадзіць акумулятар аўтамабіля, пк.

sportknight
раю купіць на ebay якой-то ecu edc17, каб выдаткаваць мала,таксама знаходзяцца ў 50 еўра,а ты які-небудзь тэст у tprot, што гэта пратакол, трохі больш рызыкоўна

gabrielikkiu
раю купіць на ebay якой-то ecu edc17, каб выдаткаваць мала,таксама знаходзяцца ў 50 еўра,а ты які-небудзь тэст у tprot, што гэта пратакол, трохі больш рызыкоўна

дзякуй за парады , але тое, як я адчуваю edc17? на маей машыне я не думаю, што ўсё добра

sportknight
больш падрабязна напісаць,за ecuid, і г. д... гэта ўжо або яшчэ выдатны спосаб, каб паспрабаваць

obd75
пасля таго, як напісаў файл-мод, перачытайце ecu, і параўнаць, каб праверыць, калі інструмент выправіць кантрольную суму запісу

gabrielikkiu
я , калі б я прачытаў карту раней, і пасля змены загрузкі (не ад мяне ) хацеў перазагрузіць карту ( ад 2 мб), што я чытаў, я магу выбраць яго, і націснуць write нармальна? ці ў мяне праблемы ?

маланка
Добры дзень, існуе афіцыйны сайт для таго, каб купіць пеўнік?ці ёсць толькі клон?

gabrielikkiu
www. fgtechnology. і гэта афіцыйны сайт

маланка
Усім прывітанне, ок, дзякуй за інфо

gabrielikkiu
Так , x тое нямногае, што ведаю, падзялюся