КПК

Перегляд Повної Версії : Fiat 500 1.3 MJet 75cv 2008 і MPPS v13.02

Khendal
Всім привіт, не знаю, якщо це підходяще місце, або я повинен писати в розділі MPPS... у випадку, якщо в неправильному розділі, прошу мене вибачити.

1) Ця машина має блок управління, сумісний на читання і запис, з MPPS v13.02 ?
2) Як я можу визначити тип ебу (модель, hw, sw, драйвера) без розбирання?

Заздалегідь спасибі

lui93
я вам вже відповів в інших обговореннях

Khendal
я вам вже відповів в інших обговореннях

Я не можу читати з Mpps v13.02 ... розпізнає id ecu...але закони він відключений...

lui93
в 500 з mpps не читає картку, скопіювати ID знайдіть карту орі, коли ти зробив все, і ти повинен написати скорочень на краще, бо інакше тобі не пише

Khendal
в 500 з mpps не читає картку, скопіювати ID знайдіть карту орі, коли ти зробив все, і ти повинен написати скорочень на краще, бо інакше тобі не пише

Ах ось...дякую...

Для того, щоб скоротити ...на увазі, як кажуть, допомога...шукати адреси, звідки відправляються і прибувають вірно?

lui93
для того, щоб скоротити планується розмір файлу 2 мега призводить до 1 мега, а mpps не тобі пише.

cinqueturbo
Я не можу читати з Mpps v13.02 ... розпізнає id ecu...але закони він відключений...

Бачив, що визнає ECU, перш ніж намагатися писати, я б сказав, розміщувати дані.. я б не був 8

Khendal
Бачив, що визнає ECU, перш ніж намагатися писати, я б сказав, розміщувати дані.. я б не був 8

Це означає, що з 8?

Справді, ви маєте рацію...і саме це, я думаю,... дані, які у мене є:

Fiat Hardware Number: 51872447
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW04P
Відсутність отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие Програмного забезпечення Number: 354AB598
Fiat Identification Number: 8.C2
Fiat Код Iso: 68079807E3

Бачив, що є... які цифри визначити важливі? Досі я бачив, що вони важливі останні 3 цифри апаратного і програмного забезпечення ecu.. в цьому випадку 04P-598 ... інші корисні для чого?

З повагою

lui93
було дивно, що в 2008 році це 8 і 75 л. з..
а це ecu легко писати з mpps без проблем..

cinqueturbo
Це означає, що з 8?

Справді, ви маєте рацію...і саме це, я думаю,... дані, які у мене є:

Fiat Hardware Number: 51872447
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW04P
Відсутність отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие Програмного забезпечення Number: 354AB598
Fiat Identification Number: 8.C2
Fiat Код Iso: 68079807E3

Бачив, що є... які цифри визначити важливі? Досі я бачив, що вони важливі останні 3 цифри апаратного і програмного забезпечення ecu.. в цьому випадку 04P-598 ... інші корисні для чого?

З повагою

Тоді мене я розумію, деякі з цих ECU pre перехід до 8, але в основному, якщо HW SW 6F3..
якщо ти іншого обладнання, щоб прикрити свою дупу я б сказав, зроби Резервну копію, а потім перевірити його з MPPS.. в іншому випадку він може залишити вас з гірким смаком в роті, коли вона падає..
354AB598 з цим кодом SW, ти знаєш все, і не потрібно іншого
MJD6F3HW04P HW буде "тип Коробки Терморегулятори ECU"
51872447 код запчастини Fiat
8.C2 Ідентифікація автомобіля і Двигуна.. на практиці має турбіну, далі у випускний колектор і т. д. "6F3 під"
68079807E3, як справедливо говорить напис "Fiat Iso Code"

lui93
ти думаєш, що mpps може створити проблеми???
я вважаю, що на мареллі не, ну звичайно, якщо є інструменти, більш просунуті і краще, принаймні, не буде проблем

cinqueturbo
я вважаю, що на мареллі не, ну звичайно, якщо є інструменти, більш просунуті і краще, принаймні, не буде проблем

Ти ж автомобілів і, можливо, ти вже зробив тести, ти знаєш більше за мене..
підтвердіть, що має Турбіну, над discharging?

cinqueturbo

У зв'язку з цим ви бачите, що справжні 8 також Marelli не ти з MPPS

lui93
точно, підтверджую, турбіна з Фіксованою геометрією і прямо.
правильно з MPPS ви зупинилися на mjd6 але і ще дуже обмежений у список автомобілів

dragusdrake

Khendal

І чи з чим?

lui93
я зробив декілька без проблем...

dragusdrake
Перш за все, деякі mpps навіть не закон, v18 поки я тестую, але вже заблокований на читання реального на 6jf, в mj8 і v13, я думаю, навіть не знає, і v13 на 6jf читає тільки тих з файл, 448 kb, так що mjet1, в mjet2 з турбіни над двигуном, пише тільки. Я рекомендую півник або кесс

Khendal
Перш за все, деякі mpps навіть не закон, v18 поки я тестую, але вже заблокований на читання реального на 6jf, в mj8 і v13, я думаю, навіть не знає, і v13 на 6jf читає тільки тих з файл, 448 kb, так що mjet1, в mjet2 з турбіни над двигуном, пише тільки. Я рекомендую півник або кесс

Насправді я attrezzanado з Кесс... я намагався навіть з v18... він вже заблокований? Як іде?

msport (exil77grande)
Насправді я attrezzanado з Кесс... я намагався навіть з v18... він вже заблокований? Як іде?

будь ласка, не давайте темі.

dragusdrake

і v18 мене заблоковано на читання реального 6jf, і ви scodifica форсунок

lui93
з інструментами, клон у тебе тремтять руки!!!
Я НЕ ВПЕВНЕНИЙ, НІКОЛИ НЕ.

Errecinque
і v18 мене заблоковано на читання реального 6jf, і ви scodifica форсунок

Розкажіть, як ви відновити....таким чином, ви піддаєте проблеми і рішення

dragusdrake
Розкажіть, як ви відновити....таким чином, ви піддаєте проблеми і рішення

мені довелося перекодувати форсунок з hexaminer офіційний fiat

Errecinque
мені довелося перекодувати форсунок з hexaminer офіційний fiat

Так що навіть v18 має інструмент для того, щоб прочитати файл форсунок

dragusdrake

Khendal

dragusdrake
Читання ці блоки можуть втратити кодування форсунок, якщо читання переривається

Khendal
Читання ці блоки можуть втратити кодування форсунок, якщо читання переривається

Khendal
Тоді мене я розумію, деякі з цих ECU pre перехід до 8, але в основному, якщо HW SW 6F3..
якщо ти іншого обладнання, щоб прикрити свою дупу я б сказав, зроби Резервну копію, а потім перевірити його з MPPS.. в іншому випадку він може залишити вас з гірким смаком в роті, коли вона падає..
354AB598 з цим кодом SW, ти знаєш все, і не потрібно іншого
MJD6F3HW04P HW буде "тип Коробки Терморегулятори ECU"
51872447 код запчастини Fiat
8.C2 Ідентифікація автомобіля і Двигуна.. на практиці має турбіну, далі у випускний колектор і т. д. "6F3 під"
68079807E3, як справедливо говорить напис "Fiat Iso Code"

Повертаючись в тему, я на цей блок все ще у відкритому морі... не можу зрозуміти, що потрібно шукати, щоб знайти файл в інтернеті, і той 6f3 і 8 мене бентежить...тому що вони зробили щось подібне змішування поколінь?

dragusdrake
У 6 з 8 схожі, але не однакові, поясни, що ти хочеш знайти... Але на обох можна знайти все що завгодно, так що якщо ви шукаєте добре вам відповіді на всі

Для кодування форсунок, це означає, що ці двигуни мають інжектори закодованих, якщо їх змінити, їх потрібно перекодувати, якщо вони втрачають кодування....їх потрібно перекодувати
Кодування-це код, який знаходиться над інжектором ж

Khendal
У 6 з 8 схожі, але не однакові, поясни, що ти хочеш знайти... Але на обох можна знайти все що завгодно, так що якщо ви шукаєте добре вам відповіді на всі

Для кодування форсунок, це означає, що ці двигуни мають інжектори закодованих, якщо їх змінити, їх потрібно перекодувати, якщо вони втрачають кодування....їх потрібно перекодувати
Кодування-це код, який знаходиться над інжектором ж

Так, підведемо підсумок і почнемо градусів.

На даний момент у мене 500 моєї матері, де я хотів спробувати... і я зрозумів, що це не найпростіше, що потрібно зробити для вулиці тип блок керування, читання і записи послідовних або bdm(я ще не зрозумів), карти вирізати і т. д...

Тому перший крок, який я намагався зараз зрозуміти, він... дізнатися тип ебу від інформації, яку я

А потім з'ясувати, які дані необхідні, щоб тримати в увазі...те, що я зрозумів, наприклад, і т. Д. для драйвери ви використовуєте останні 3 цифри HW і SW ебу...вірно? Так що в цьому випадку 04P-598?

Тепер для того, щоб вони не хочуть, щоб збиток, я хотів би купити блок управління, додатковий і експериментувати з цим...як bdm, що писати і т. д...але як це сумісно? Як ці, знайдені на ebay..але є й інші цифри та коди, які я не знаю, якщо вони служать чи ні...інші, здається, підняти боку кінцевих номерів інших...

Або я можу взяти будь-якого і зробити повну копію, з моєї на нову?

dragusdrake
Ти широко off topic, відкрити ще один пост і експорт сумніви. А поки можу сказати, що свій-це 6f3, читайте в virtual (не mppt) і так у мене немає проблем з scodifica форсунок. Потім редагуєте свій файл і навантаження на автомобіль. Для експериментів візьмемо інший блок управління, але тоді ви не можете покласти його на свій, якщо не зробити immo off (зняти іммобілайзер, ключ я маю на увазі)

Khendal
Ти широко off topic, відкрити ще один пост і експорт сумніви. А поки можу сказати, що свій-це 6f3, читайте в virtual (не mppt) і так у мене немає проблем з scodifica форсунок. Потім редагуєте свій файл і навантаження на автомобіль. Для експериментів візьмемо інший блок управління, але тоді ви не можете покласти його на свій, якщо не зробити immo off (зняти іммобілайзер, ключ я маю на увазі)

Тому що я не по темі?
попередні питання були 2...

Встановлено, що перша відноситься до використання MPPS v13 з негативну відповідь (в частині) ... пункт два, і це саме те, що я запитав, зараз відправляю на екран.

Errecinque
Так, підведемо підсумок і почнемо градусів.

На даний момент у мене 500 моєї матері, де я хотів спробувати... і я зрозумів, що це не найпростіше, що потрібно зробити для вулиці тип блок керування, читання і записи послідовних або bdm(я ще не зрозумів), карти вирізати і т. д...

Тому перший крок, який я намагався зараз зрозуміти, він... дізнатися тип ебу від інформації, яку я

А потім з'ясувати, які дані необхідні, щоб тримати в увазі...те, що я зрозумів, наприклад, і т. Д. для драйвери ви використовуєте останні 3 цифри HW і SW ебу...вірно? Так що в цьому випадку 04P-598?

Тепер для того, щоб вони не хочуть, щоб збиток, я хотів би купити блок управління, додатковий і експериментувати з цим...як bdm, що писати і т. д...але як це сумісно? Як ці, знайдені на ebay..але є й інші цифри та коди, які я не знаю, якщо вони служать чи ні...інші, здається, підняти боку кінцевих номерів інших...

Або я можу взяти будь-якого і зробити повну копію, з моєї на нову?

Як я вже сказав, MPPS для цієї машини це не більше, ніж вказано, не читає файл може писати тільки один файл, вирізати, не може працювати в школі в bdm, для будь-яких операцій, розблокування та резервного копіювання. Ви повинні купити, принаймні, півник, що ти можеш зробити все і шукати ecu в руїнах, у вас є всі дані на екрані. Кількість hw 04 sw 354AB598. До речі, мені здається, що marelli з таким же hw підтримка всіх sw, так що, просто знайдіть hw04p

Errecinque
У вашому випадку, однак, якщо ви перебуваєте з тим же sw, (є бірка на ecu зі всіма даними) тим краще, в bdm тебе вже є бк повний, що ви можете scodificare і використовувати його безпосередньо на вашій машині, щоб різні тести відображення, не торкаючись оригінальної