Прагляд Поўнай Версіі : Fiat 500 1.3 MJet 75cv 2008 і MPPS v13.02
Усім прывітанне, не ведаю, калі гэта падыходнае месца, ці я павінен пісаць у раздзеле MPPS... у выпадку, калі ў няправільным раздзеле, прашу мяне прабачыць.
1) Гэтая машына мае блок кіравання, сумяшчальны на чытанне і запіс, з MPPS v13.02 ?
2) Як я магу вызначыць тып эбу (мадэль, hw, sw, драйвера) без разборкі?
Загадзя дзякуй
я вам ужо адказаў у іншых абмеркаваннях
я вам ужо адказаў у іншых абмеркаваннях
Я не магу чытаць з Mpps v13.02 ... распазнае id ecu...але законы ён адключаны...
у 500 з mpps не чытае карту, а затым скапіяваць ID знайдзіце карту крычы, калі ты зрабіў усе, і ты павінен напісаць скарачэнняў да лепшага, таму што інакш табе не піша
у 500 з mpps не чытае карту, а затым скапіяваць ID знайдзіце карту крычы, калі ты зрабіў усе, і ты павінен напісаць скарачэнняў да лепшага, таму што інакш табе не піша
Ах вось...дзякуй...
Для таго, каб скараціць ...на ўвазе, як кажуць, дапамога...шукаць адрасы, адкуль адпраўляюцца і прыбываюць дакладна?
для таго, каб плануецца скараціць памер файла 2 мега прыводзіць да 1 мега, а mpps не табе піша.
Я не магу чытаць з Mpps v13.02 ... распазнае id ecu...але законы ён адключаны...
Бачыў, што прызнае ECU, перш чым спрабаваць пісаць, я б сказаў, размяшчаць дадзеныя.. я б не быў 8
Бачыў, што прызнае ECU, перш чым спрабаваць пісаць, я б сказаў, размяшчаць дадзеныя.. я б не быў 8
Гэта азначае, што з 8?
На самай справе, вы маеце рацыю...і менавіта гэта, я думаю,... дадзеныя, якія ў мяне з'яўляюцца:
Fiat Hardware Number: 51872447
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW04P
Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие Праграмнага забеспячэння Number: 354AB598
Fiat Identification Number: 8.C2
Fiat Код Iso: 68079807E3
Бачыў, што ёсць... якія лічбы вызначыць важныя? Да гэтага часу я бачыў, што яны важныя апошнія 3 лічбы апаратнага і праграмнага забеспячэння ecu.. у гэтым выпадку 04P-598 ... іншыя карысныя для чаго?
З павагай
было дзіўна, што ў 2008 годзе гэта 8 і 75 л. з..
а гэта ecu лёгка пісаць з mpps без праблем..
Гэта азначае, што з 8?
На самай справе, вы маеце рацыю...і менавіта гэта, я думаю,... дадзеныя, якія ў мяне з'яўляюцца:
Fiat Hardware Number: 51872447
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW04P
Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие Праграмнага забеспячэння Number: 354AB598
Fiat Identification Number: 8.C2
Fiat Код Iso: 68079807E3
Бачыў, што ёсць... якія лічбы вызначыць важныя? Да гэтага часу я бачыў, што яны важныя апошнія 3 лічбы апаратнага і праграмнага забеспячэння ecu.. у гэтым выпадку 04P-598 ... іншыя карысныя для чаго?
З павагай
Тады менш я разумею, некаторыя з гэтых ECU pre пераход да 8, але ў асноўным, калі HW SW 6F3..
калі ты іншага абсталявання, каб прыкрыць сваю задніцу я б сказаў, зрабіць Рэзервовую копію, а затым праверыць яго з MPPS.. у адваротным выпадку ён можа пакінуць вас з горкім густам ў роце, калі яна падае..
354AB598 з гэтым кодам SW, ты ведаеш усё, і не трэба іншы
MJD6F3HW04P HW будзе "тып Скрынкі Распиновка ECU"
51872447 код запчасткі Fiat
8.C2 Ідэнтыфікацыя аўтамабіля і Рухавіка.. на практыцы мае турбіну, далей у выпускны калектар і г. д. "6F3 пад"
68079807E3, як справядліва кажа надпіс "Fiat Iso Code"
ты думаеш, што mpps можа стварыць праблемы???
я лічу, што на марелли не, ну вядома, калі ёсць інструменты, больш прасунутыя і лепш, па меншай меры, не будзе праблем
я лічу, што на марелли не, ну вядома, калі ёсць інструменты, больш прасунутыя і лепш, па меншай меры, не будзе праблем
Ты ж аўтамабіляў і, магчыма, ты ўжо зрабіў тэсты, ты больш за мяне ведаеш..
пацвердзіце, што мае Турбіну, над discharging?
У сувязі з гэтым вы бачыце, што сапраўдныя 8 таксама Marelli не ты з MPPS
сапраўды, пацвярджаю, турбіна з Фіксаванай геаметрыяй і прама.
правільна з MPPS вы спыніліся на mjd6 але і яшчэ вельмі абмежаваны спіс аўтамабіляў
я зрабіў некалькі без праблем...
Перш за ўсё, некаторыя mpps не закон, v18 пакуль я тэстуюць, але ўжо заблакаваны на чытанне рэальнага на 6jf, у mj8 і v13, я думаю, нават не ведае, і v13 на 6jf чытае толькі тых з файл, 448 kb, так што mjet1, у mjet2 з турбіны над рухавіком, піша толькі. Я рэкамендую пеўнік або кесс
Перш за ўсё, некаторыя mpps не закон, v18 пакуль я тэстуюць, але ўжо заблакаваны на чытанне рэальнага на 6jf, у mj8 і v13, я думаю, нават не ведае, і v13 на 6jf чытае толькі тых з файл, 448 kb, так што mjet1, у mjet2 з турбіны над рухавіком, піша толькі. Я рэкамендую пеўнік або кесс
На самай справе я attrezzanado з Кесс... я спрабаваў нават з v18... ён ужо заблякаваны? Як ідзе?
На самай справе я attrezzanado з Кесс... я спрабаваў нават з v18... ён ужо заблякаваны? Як ідзе?
калі ласка, не давайце тэме.
і v18 мяне заблакаваны на чытанне рэальнага 6jf, і вы scodifica фарсунак
з інструментамі, клон ў цябе трасуцца рукі!!!
Я НЕ ЎПЭЎНЕНЫ, НІКОЛІ НЕ.
і v18 мяне заблакаваны на чытанне рэальнага 6jf, і вы scodifica фарсунак
Раскажыце, як вы аднавіць....такім чынам, вы подвергает праблемы і рашэнні
Раскажыце, як вы аднавіць....такім чынам, вы подвергает праблемы і рашэнні
мне давялося перакадаваць фарсунак з hexaminer афіцыйны fiat
мне давялося перакадаваць фарсунак з hexaminer афіцыйны fiat
Так што нават v18 мае інструмент для таго, каб прачытаць файл фарсунак
Чытання гэтыя блокі могуць страціць кадаваньне фарсунак, калі чытанне перарываецца
Чытання гэтыя блокі могуць страціць кадаваньне фарсунак, калі чытанне перарываецца
Тады менш я разумею, некаторыя з гэтых ECU pre пераход да 8, але ў асноўным, калі HW SW 6F3..
калі ты іншага абсталявання, каб прыкрыць сваю задніцу я б сказаў, зрабіць Рэзервовую копію, а затым праверыць яго з MPPS.. у адваротным выпадку ён можа пакінуць вас з горкім густам ў роце, калі яна падае..
354AB598 з гэтым кодам SW, ты ведаеш усё, і не трэба іншы
MJD6F3HW04P HW будзе "тып Скрынкі Распиновка ECU"
51872447 код запчасткі Fiat
8.C2 Ідэнтыфікацыя аўтамабіля і Рухавіка.. на практыцы мае турбіну, далей у выпускны калектар і г. д. "6F3 пад"
68079807E3, як справядліва кажа надпіс "Fiat Iso Code"
Вяртаючыся ў тэму, я на гэты блок ўсе яшчэ ў адкрытым моры... не магу зразумець, што трэба шукаць, каб знайсці файл у інтэрнэце, і той 6f3 і 8 мяне бянтэжыць...таму што яны зрабілі што-то накшталт змешвання пакаленняў?
У 6 з 8 падобныя, але не аднолькавыя, растлумач, што ты хочаш знайсці... Але на абодвух можна знайсці ўсё што заўгодна, так што калі вы шукаеце добра вам адказы на ўсе
Для кадаваньне фарсунак, гэта значыць, што гэтыя рухавікі маюць інжэктары закадаваныя, калі іх змяніць, іх трэба перакадаваць, калі яны губляюць кадоўку....іх трэба перакадаваць
Кадаванне-гэта код, які знаходзіцца над инжектором ж
У 6 з 8 падобныя, але не аднолькавыя, растлумач, што ты хочаш знайсці... Але на абодвух можна знайсці ўсё што заўгодна, так што калі вы шукаеце добра вам адказы на ўсе
Для кадаваньне фарсунак, гэта значыць, што гэтыя рухавікі маюць інжэктары закадаваныя, калі іх змяніць, іх трэба перакадаваць, калі яны губляюць кадоўку....іх трэба перакадаваць
Кадаванне-гэта код, які знаходзіцца над инжектором ж
Так, падвядзем вынік і пачнем градусаў.
На дадзены момант у мяне 500 маёй маці, дзе я хацеў паспрабаваць... і я зразумеў, што не гэта самае простае, што трэба зрабіць для вуліцы тып блок кіравання, чытання і запісы паслядоўных або bdm(я яшчэ не зразумеў), выразаць карты і г. д...
Таму першы крок, які я спрабаваў цяпер зразумець, ён... даведайцеся тып эбу ад інфармацыі, якую я
А затым высветліць, якія дадзеныя неабходныя, каб трымаць на ўвазе...тое, што я зразумеў, напрыклад, і г. Д. для драйверы вы выкарыстоўваеце апошнія 3 лічбы HW і SW эбу...праўда? Так што ў гэтым выпадку 04P-598?
Цяпер для таго, каб яны не хочуць, каб шкоду, я хацеў бы купіць блок кіравання, дадатковы і эксперыментаваць з гэтым...як bdm, што пісаць і г. д...але як гэта сумяшчальна? Як гэтыя, знойдзеныя на ebay..але ёсць і іншыя лічбы і коды, якія я не ведаю, калі яны служаць або няма...іншыя, здаецца, падняць боку канчатковых нумароў іншых...
Ці я магу ўзяць любога і зрабіць поўную копію, з маёй на новую?
Ты шырока off topic, адкрыць яшчэ адзін пост і экспарт сумневы. А пакуль магу сказаць, што свой-гэта 6f3, чытайце ў virtual (не mppt) і так у мяне няма праблем з scodifica фарсунак. Потым рэдагуеце свой файл і нагрузкі на аўтамабіль. Для эксперыментаў возьмем іншы блок кіравання, але тады вы не можаце пакласці яго на свой, калі не зрабіць immo off (зняць иммобилайзер, ключ я маю на ўвазе)
Ты шырока off topic, адкрыць яшчэ адзін пост і экспарт сумневы. А пакуль магу сказаць, што свой-гэта 6f3, чытайце ў virtual (не mppt) і так у мяне няма праблем з scodifica фарсунак. Потым рэдагуеце свой файл і нагрузкі на аўтамабіль. Для эксперыментаў возьмем іншы блок кіравання, але тады вы не можаце пакласці яго на свой, калі не зрабіць immo off (зняць иммобилайзер, ключ я маю на ўвазе)
Таму што я не па тэме?
папярэднія пытанні былі 2...
Устаноўлена, што першая ставіцца да выкарыстання MPPS v13 з адмоўны адказ (у частцы) ... пункт два, і гэта менавіта тое, што я спытаў, цяпер адпраўляю на экран.
Так, падвядзем вынік і пачнем градусаў.
На дадзены момант у мяне 500 маёй маці, дзе я хацеў паспрабаваць... і я зразумеў, што не гэта самае простае, што трэба зрабіць для вуліцы тып блок кіравання, чытання і запісы паслядоўных або bdm(я яшчэ не зразумеў), выразаць карты і г. д...
Таму першы крок, які я спрабаваў цяпер зразумець, ён... даведайцеся тып эбу ад інфармацыі, якую я
А затым высветліць, якія дадзеныя неабходныя, каб трымаць на ўвазе...тое, што я зразумеў, напрыклад, і г. Д. для драйверы вы выкарыстоўваеце апошнія 3 лічбы HW і SW эбу...праўда? Так што ў гэтым выпадку 04P-598?
Цяпер для таго, каб яны не хочуць, каб шкоду, я хацеў бы купіць блок кіравання, дадатковы і эксперыментаваць з гэтым...як bdm, што пісаць і г. д...але як гэта сумяшчальна? Як гэтыя, знойдзеныя на ebay..але ёсць і іншыя лічбы і коды, якія я не ведаю, калі яны служаць або няма...іншыя, здаецца, падняць боку канчатковых нумароў іншых...
Ці я магу ўзяць любога і зрабіць поўную копію, з маёй на новую?
Як я ўжо сказаў, MPPS для гэтай машыны гэта не больш, чым паказана, не чытае файл, можа пісаць толькі адзін файл, выразаць, не можа працаваць у школе ў bdm, для любых аперацый, разблакоўкі і рэзервовага капіявання. Вы павінны купіць, па меншай меры, пеўнік, што ты можаш зрабіць усё і шукаць ecu ў руінах, у вас ёсць усе дадзеныя на экране. Колькасць hw 04 sw 354AB598. Дарэчы, мне здаецца, што marelli з такім жа hw падтрымка ўсіх sw, так што, проста знайдзіце hw04p
У вашым выпадку, аднак, калі вы знаходзіцеся з тым жа sw, (ёсць бірка на ecu з усімі дадзенымі), тым лепш, у bdm цябе ўжо ёсць бк поўны, што вы можаце scodificare і выкарыстоўваць яго непасрэдна на вашай машыне, каб розныя тэсты адлюстравання, не дакранаючыся арыгінальнай