Вхід

Перегляд Повної Версії : Ecm Titanium - Масштаб тільки 6000 оборотів в хвилину

Khendal
Привіт, хлопці, як я вже писав в презентації, я знову... і я знову у світі чіп-тюнінг.

Я задаю вам питання, тому що не можу зрозуміти, як ніколи не я ніколи не бачу в таблицях значення вище 6000rpm. Як ніколи?

Мені здалося, що читати, що ця межа була для тих, хто з допомогою програми "неофіційний" ? Можна?

dragusdrake
Ви працювали завжди з авто, які драйвера не мають оборотах вище 6000 оборотів. Простий

frenk85
Я теж не експерт,але якщо змінити вр, наприклад 6000 в деякі карти,таблиці змінюються 6000giri.спробуйте!

Khendal
О, боже, я намагаюся з моєї машини, оригінал обмежувач при 6800 оборотах в хвилину... тим не менш, водій і т. Д. зупиняється на 6000...

dragusdrake
І який сенс рухатися брек вище 6000? Логічно, що якщо водій дає обертів, і ти налаштуєш вісь, якщо зарядки файл mod, як вона тобі оновлення осі, але якщо осі від спочатку прибувають до 6000 причина, буде ні?

tranky
Бачив, що ви не описали, що автомобіль, ви говорите, я дам тобі одну пораду..
Якби Бензин і не перевищувати межу у 6500 оборотах в хвилину.. Якщо ж ми говоримо про Дизельних не піти за 5500RPM хоча б, що ти не хочеш вже міняти головку.. потім це робиш ти!

frenk85
Так, ви праві! Дивитися я бачив, як повернути,та ще крутяться 1.3 в 6000giri тільки з турбо і форсунок............
Також залежить від двигунів!!!!

tranky
звичайно, це залежить від двигуна.. є двигуни з боєголовками з гіпсокартону (так би мовити, звичайно), що досить мало, і вони загинуть, інші, навпаки, живучі.. наприклад, головки циліндрів alfa 147.. від 115 120 150cv є дзеркальними, і я дуже lowresistence.. а 140cv-звірі!

cinqueturbo
Так, ви праві! Дивитися я бачив, як повернути,та ще крутяться 1.3 в 6000giri тільки з турбо і форсунок............
Також залежить від двигунів!!!!

frenk85

Я прошу забагато для конкретного 5turbo?!?!?!

sergiot
шкалою оборотів ви можете ввести значення, що вам потрібно , ви не прив'язані до 6000.
у зіставленні де подивитися максимум 6000, це означає, що цей тип двигуна повинен обертатися максимум до 5000-5500 про/1

ви робите речі дуже загальний, приймаючи сигнал від конкретного випадку.
якщо ви скажете нам, заяву, автомобіля, кажеш ти відповіді більш цілеспрямовані.

Khendal

Я кажу про електронний... в моєму випадку для Seat Leon Cupra R 1.8 T 20v 225cv БАМ ME7.5.

Машина в оригіналі. тому 6800giri ... якщо завантажити файл для оригіналу і т. д. я знайти драйвер...з rpm максимальні 6000 (так що вже щось дивне тут є).
А я... я перетворююся на 8500giri... як мені сказати і т. Д., щоб отримати над 6000giri?

Навіть порівнюючи з мод... в 2d ви бачите відмінності, але в табличній приходять, а 6000...

tranky
Коли ВР доходить до 6000rpm, до 7000rpm значення визначаються з останньої крапки. Так наприклад турбо на 1.6 бар до 6000rpm.. На 7000rpm винятком обмежувачі ви prx в 1.6 постійно.
Це справедливо для всіх карт.

sergiot
також залежить від того, чов карти ви дивіться.
навіть якщо двигун крутиться до 7000, це не обов'язково, що всі карти, як вони доберуться до 7000, залежить від того, що карти і, що датчики у вас є.
звичайно, там повинно бути щось, що приходить, принаймні, до 7000.
пошук.

dragusdrake

Я кажу про електронний... в моєму випадку для Seat Leon Cupra R 1.8 T 20v 225cv БАМ ME7.5.

Машина в оригіналі. тому 6800giri ... якщо завантажити файл для оригіналу і т. д. я знайти драйвер...з rpm максимальні 6000 (так що вже щось дивне тут є).
А я... я перетворююся на 8500giri... як мені сказати і т. Д., щоб отримати над 6000giri?

Навіть порівнюючи з мод... в 2d ви бачите відмінності, але в табличній приходять, а 6000...

драйвер ecm, що це відстій. виконайте редагування 2d

Khendal

...так що в кінці кінців вони можуть змінити вр, в оригінальних карт, то драйвера і т. Д.?

tranky
Драйвери нічого не значать.. вони дають індекс карт, але не все від і nomencla в malomodo (див. edc15)..
Всі, і я кажу всім ВР (осі x і y) є змінними, щоб дати/зайняти більше або менше, неплатника режим встановлено збільшення у ВР.

Errecinque
Ні, драйвери і т. д. ви не можете змінити, і якщо вони не мають реальних факторів перетворення осей в тебе стріляють випадкових чисел, як у знаменитих "load ", в діапазоні від 0 до 100, але, які насправді значення повністю відрізняються від одного кінця карти в інший. Грубо кажучи, якщо ти дійсно хочеш знати, що ти в карти необхідно мати damos "добре " відкрити з winols

Khendal
Ні, драйвери і т. д. ви не можете змінити, і якщо вони не мають реальних факторів перетворення осей в тебе стріляють випадкових чисел, як у знаменитих "load ", в діапазоні від 0 до 100, але, які насправді значення повністю відрізняються від одного кінця карти в інший. Грубо кажучи, якщо ти дійсно хочеш знати, що ти в карти необхідно мати damos "добре " відкрити з winols

Потім почати план, щоб залишити в спокої і т. д...і почати використовувати інший з деймоном, тому що більш точним? (хоча набагато складніше)

tranky
Потім почати план, щоб залишити в спокої і т. д...і почати використовувати інший з деймоном, тому що більш точним? (хоча набагато складніше)

ECM-це хороший інструмент, раджу тобі добре вчитися, щоб використовувати його і порівнювати різні карти, починає розпізнавати в 2d

dragusdrake

Використовуйте обидва, навчитеся використовувати обидва ... - Це рада .
Один може дати речей, з іншого, можуть дати інші