Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Ecm Titanium - Маштаб толькі 6000 абаротаў у хвіліну

Khendal
Прывітанне, хлопцы, як я ўжо пісаў у прэзентацыі, я зноў... і я зноў у свеце чып-цюнінг.

Я задаю вам гэтае пытанне, таму што не магу зразумець, як ніколі не я ніколі не бачу ў табліцах значэння вышэй 6000rpm. Як ніколі?

Мне здалося, што чытаць, што гэты мяжа быў для тых, хто з дапамогай праграмы "неафіцыйны" ? Можна?

dragusdrake
Вы працавалі заўсёды з аўто, якія ў драйвера не маюць абарачэннях вышэй 6000 абаротаў. Просты

frenk85
Я таксама не эксперт,але калі змяніць вр, напрыклад 6000 у некаторыя карты,табліцы змяняюцца ў 6000giri.паспрабуйце!

Khendal
О, божа, я спрабую з маёй машыны, арыгінал абмежавальнік пры 6800 абаротаў у хвіліну... тым не менш, кіроўца і г. Д. спыняецца на 6000...

dragusdrake
І які сэнс рухацца брек вышэй 6000? Лагічна, што калі кіроўца дае абароты, і ты наладзіш вось, калі зарадкі файл mod, як яна цябе абнаўленне восі, але калі восі ад першапачаткова прыбываюць у 6000 прычына, будзе няма?

tranky
Бачыў, што вы не апісалі, што аўтамабіль, вы кажаце, я дам табе адзін савет..
Калі б Бензін і не перавышаць парог у 6500 абарачэннях у хвіліну.. Калі ж мы гаворым пра Дызельных не пайсці за 5500RPM хоць бы, што ты не хочаш ўжо мяняць галоўку.. потым гэта робіш ты!

frenk85
Так, вы маеце рацыю! Глядзець я бачыў, як павярнуць,і яшчэ круцяцца 1.3 у 6000giri толькі з турба і фарсунак............
Таксама залежыць ад рухавікоў!!!!

tranky
вядома, гэта залежыць ад рухавіка.. ёсць рухавікі з боегалоўкамі з гіпсакардону (так сказаць, вядома), што дастаткова мала, і яны загінуць, іншыя, наадварот, жывучыя.. напрыклад, галоўкі цыліндраў alfa 147.. ад 115 120 150cv з'яўляюцца люстранымі, і я вельмі lowresistence.. а 140cv-звяры!

cinqueturbo
Так, вы маеце рацыю! Глядзець я бачыў, як павярнуць,і яшчэ круцяцца 1.3 у 6000giri толькі з турба і фарсунак............
Таксама залежыць ад рухавікоў!!!!

frenk85

Я прашу занадта шмат для канкрэтнага 5turbo?!?!?!

sergiot
шкале абаротаў вы можаце ўвесці значэння, што вам трэба , вы не прывязаны да 6000.
у супастаўленні дзе паглядзець максімум 6000, гэта значыць, што гэты тып рухавіка павінен круціцца максімум да 5000-5500 аб/1

вы робіце рэчы вельмі агульны, прымаючы сігнал ад канкрэтнага выпадку.
калі вы скажаце нам, заяву, аўтамабіля, кажаш ты адказы больш мэтанакіраваныя.

Khendal

Я кажу аб электроннай... у маім выпадку для Seat Leon Cupra R 1.8 T 20v 225cv БАМ ME7.5.

Машына ў арыгінале. таму 6800giri ... калі загрузіць файл для арыгінала і г. д. я знайсці драйвер...з rpm максімальныя 6000 (так што ўжо што-то дзіўнае тут ёсць).
А я... я ператвараюся ў 8500giri... як мне сказаць і г. Д., каб атрымаць над 6000giri?

Нават параўноўваючы з мод... ў 2d вы бачыце адрозненні, але ў таблічнай прыходзяць, а 6000...

tranky
Калі ВР даходзіць да 6000rpm, да 7000rpm значэння вызначаюцца з апошняй кропкі. Так, напрыклад турба на 1.6 бар да 6000rpm.. На 7000rpm выключэннем абмежавальнікі вы prx ў 1.6 пастаянна.
Гэта справядліва для ўсіх карт.

sergiot
таксама залежыць ад таго, чев карты вы глядзіце.
нават калі рухавік круціцца да 7000, гэта не абавязкова, што ўсе карты, як яны дабяруцца да 7000, залежыць ад таго, што карты і, што датчыкі ў вас ёсць.
вядома, там павінна быць што-тое, што прыходзіць, па меншай меры, да 7000.
пошук.

dragusdrake

Я кажу аб электроннай... у маім выпадку для Seat Leon Cupra R 1.8 T 20v 225cv БАМ ME7.5.

Машына ў арыгінале. таму 6800giri ... калі загрузіць файл для арыгінала і г. д. я знайсці драйвер...з rpm максімальныя 6000 (так што ўжо што-то дзіўнае тут ёсць).
А я... я ператвараюся ў 8500giri... як мне сказаць і г. Д., каб атрымаць над 6000giri?

Нават параўноўваючы з мод... ў 2d вы бачыце адрозненні, але ў таблічнай прыходзяць, а 6000...

драйвер ecm, што гэта адстой. выканайце рэдагаванне 2d

Khendal

...так што ў рэшце рэшт яны могуць змяніць вр, у арыгінальных карт, то драйвера і г. Д.?

tranky
Драйверы нічога не значаць.. яны даюць індэкс карт, але не усё, што ад і nomencla ў malomodo (гл edc15)..
Усе, і я кажу ўсім ВР (восі x і y) з'яўляюцца змянянымі, каб даць/заняць больш або менш, неплацельшчыка рэжым павелічэнне ўстаноўлена ў ВР.

Errecinque
Няма, драйверы і г. д. вы не можаце змяніць, і калі яны не маюць рэальных фактараў пераўтварэння восяў ў цябе страляюць выпадковых лікаў, як у знакамітых "load ", у дыяпазоне ад 0 да 100, але, якія на самай справе значэння цалкам адрозніваюцца ад аднаго канца карты ў іншы. Груба кажучы, калі ты сапраўды хочаш ведаць, што ты ў карты неабходна мець damos "добра " адкрыць з winols

Khendal
Няма, драйверы і г. д. вы не можаце змяніць, і калі яны не маюць рэальных фактараў пераўтварэння восяў ў цябе страляюць выпадковых лікаў, як у знакамітых "load ", у дыяпазоне ад 0 да 100, але, якія на самай справе значэння цалкам адрозніваюцца ад аднаго канца карты ў іншы. Груба кажучы, калі ты сапраўды хочаш ведаць, што ты ў карты неабходна мець damos "добра " адкрыць з winols

Затым пачаць план, каб пакінуць у спакоі і г. д...і пачаць выкарыстоўваць іншы з дэйманам, таму што больш дакладным? (хоць нашмат складаней)

tranky
Затым пачаць план, каб пакінуць у спакоі і г. д...і пачаць выкарыстоўваць іншы з дэйманам, таму што больш дакладным? (хоць нашмат складаней)

ECM-гэта добры інструмент, раю табе добра вучыцца, каб выкарыстоўваць яго і параўноўваць розныя карты, пачынае распазнаваць у 2d

dragusdrake

Выкарыстоўвайце абодва, навучыцеся выкарыстоўваць абодва ... - Гэта савет .
Адзін можа даць з рэчаў, з другога, могуць даць іншыя