КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Анамаліі multiecuscan alfa 156

Dr.. DoM
Вечар усім, аўтамабіль у назве з рухавіком 1.9 jtd 115л. з месяц ён прыкладна значнае зніжэнне прадукцыйнасці каля 3000 абаротаў у хвіліну, уверх, уніз-гэта гіена. Адчувае сябе так жа, зніжэнне крутоўнага моманту, як бы чысты зрэз.
Я зрабіў дыягностыку з multiecu+obdlink lx і delphi ds150. Няма dtc свечкі ў частку (новыя ўсе 4, хутчэй за ўсё, праблема на тб або піпеткі акіслення).
Аўтамабіль быў толькі выразаць цалкам, размеркаванне, зробленае ў 161000 і цяпер ён 172000. Учора я разабраў ўтулкі і інтэркулер, чысты, цалкам ўнутры (не скажу, што выйшаў) чыстыя ўтулкі правераны і сабраў усе. Egr ўжо звернутая, як выпускныя калектары, што ў впускной калектар, ад ў блок кіравання і цалкам закрытая.
Vgt, здаецца, працуе правільна, аўкцыён dell прывад таму, ўнутры і звонку 5 см прыкладна.
Дадзеныя, запісаныя ў трэцяй ад multiecu з'яўляюцца наступныя:

1. ціск паліва вымяраецца 1315, аб'ектыўнае 1350 да 3731 абаротаў
2. адкрыццё клапана overboost да 3731 абаротаў 37%
3. maf вымяраецца мінімальная 468,7 у 1141 абаротаў максімальнай 918,9 ў 3731 абаротаў
4. maf мэта не з якіх-небудзь дадзеных (праблема)

7. Колькасць дызельнага паліва, 50,17 mg/i a 3731 абаротаў
8. Quantutà дызельнага паліва агульнай 50,59 mg/i a 3731 абаротаў

У цяперашні час ціск наддува відавочная праблема, але масы паветра мэта?? Чаму не вяртае ніякіх звестак ні на multiecu ні з delphi ds150?

Dr.. DoM
Хлопцы, ніхто не савет або водгук? Я ўзяў карту зноў, каб адрэзаць галаву быка, на тыдзень, я падыходжу і спрабую, але нікога, хто меў падобныя праблемы і ён вырашаецца? я чытаў вакол, што хто-то з такой жа праблемай пасля замены датчыкаў, прывада клапана і капітальны рамонт турба-і геаметрыяй, ён выявіў, у рэшце рэшт, што тыя, хто зрабіў размеркаванне мае няправільны крок на прыступку вышэй, пасля ўводу ў эксплуатацыю ўчастка машына вярнулася, як раней,... Можна??

ugoboss
пакінь меры аб'ектыўная, тыя вядуць дарогі, дадзеныя, якія вы паклалі не тым, што трэба яшчэ для таго, каб зрабіць дыягностыку больш поўная, але асноўныя для мяне-ок.

Dr.. DoM

калі база ў парадку, і ўсе іншыя дадзеныя, якія трэба добра (за выключэннем тых, якія згаданыя вышэй тлустым шрыфтам) у чым праблема? І потым, чаму не адлюстроўвае ніякіх дадзеных, масы паветра мэта?

Дапамажы мне зразумець, дзе праблема, калі ласка

ugoboss
але чаму вы кажаце, што дадзеныя, выдзеленыя паўтлустым шрыфтам ідуць не вельмі добра? на чым грунтуецца?

Dr.. DoM
0,4 бар overboost гэта не занадта? turbo мае шыпы 1,5 бар, а затым спусціцца ўніз і стабілізуецца на 1,1 бар... пік не з'яўляецца "занадта" ўверх? Калі б гэта было занадта шмат, хто вінаваты? датчык абсалютнага ціску або турба?
Maf мэта, верагодна, ад 0 egr выключаная?
Ecu не рэжа паліва, калі ён выяўляе няспраўнасць у overboost? Я пытаюся гэта, каб зразумець гэта зніжэнне магутнасці, што ў мяне пасля 3000 і прабач мяне, але я не ведаю, гэта экю, і я спрабую зразумець.
Для таго, каб выключыць і зачыніць egr я змяніў адрас 071b54 давёўшы яго да 0 і ад 071f04 ў 072102 выніку чаго ўсе 12740. Я заткнуў egr, думаючы, што праблема падзення прадукцыйнасці, гэта была яна.