Прагляд Поўнай Версіі : mpps v13-клон
прывітанне, хлопцы ,пасля доўгі час я прыехаў, і mpps v13-клон ,і за пакуты, гэта я чытаў эбу майго пункту 1200 8 клапанаў толькі, што ecm не мае ў банку drive ,заўтра я паспрабую на s4r 996 і калі працуе, нават я б іх патрэбна падтрымка першым, таму што, калі і г. д. не дыск, не ведаю, як чытаць карту, каб потым scodificare 5, або выдаліць иммо ,другі, што я пачатковец, і нават калі я змагу чытаць, не ведаю, як гэта рабіць ,заўтра паспрабую , паміж тым, калі хто-то можа даць мне ўяўленне было б вельмі ўдзячны, загадзя дзякуй .перш, чым я купіў mpps v16 і не прачытаць ні адну карту спрабаваў на кропцы passat матацыклаў і іншых прывітанне, у бліжэйшы час
:D
перш чым ўдзельнічаць у эксперыментах, якія выклікаюць відавочныя блокі, лепш інфармаваныя аб тым, што вы хочаце зрабіць, што часта не проста зрабіць immo off на flash, але таксама на e2p, што не mpps не можаш зрабіць.
Я прапаную :
RTFM + ****** (пакуль для пачатку)
fgtech v54 (як інструмент)
і шмат чытаць..
добрае працяг!
g00gle будзе asteriscato.. ба ды добра...
дзякуй за парады,я толькі што запампаваў 320 kb ад ecu, усталяваўшы mpps на не поўны ,я не ведаю, што розніца ёсць, з другога,усё роўна ты скажаш, што проста не магу нічога зрабіць, каб иммо з эбу? я загрузіў файл на друз і г. д. агляд і каб мяне ніхто не знайшоў файл ,затым я паспрабаваў ўставіць дадзеныя я ўзяў драйвер s4r 117 hp hw-610, і я адкрыў у шаснаццатковым ,sonoarrivato сюды ,я дзе-то чытаў, што адрас аб'екта нерухомасці павінен быць 0x4d0ce але не знаходжу прывітанне
rtfm не існуе, з тэкстам на італьянскай мове?