КПК

Перегляд Повної Версії : Lancia Lybra 1.9 jtd Ебу Заблокований Чо

Makx
Всім привіт і я дуже сподіваюся (але багато) змогли допомогти в цій ситуації.
залежно перепризначення, і я застряг блок
Лянча Лібра 1.9 jtd 81 Квт 110 л. с. 2001 року.
я зробив читання без проблем, кілька днів тому з Кесс в послідовний.
я виклав файл, читали в базі даних .у цьому порталі.
слідуючи порадам, щоб закрити egr, я змінений, як у додатку (egr off)

сьогодні я пішов писати на ЕБУ, я вирішив написати ПІДСУМОК (я, здається, неправильно їх)
там він поставив дуже приблизно 3 хвилини говорить: вимкніть картина - запис завершена успішно -
потім у рамках вимкнений, на верхньому ок, програма зробила debuffering (або щось писав подібне ).

включаю запалювання і залишається жовта лампа ключ (код) горить, температура з червоним світлом і lancettra на 130 градусів, і автомобіль не заводиться.

я спробував ще раз писати в старий файл на ліжко, але Kess, я помилково "дзвінок-будильник".
я намагався читати файл завантажений і нічого не робити, завжди помилка "дзвінок-будильник".
я намагався використовувати функцію recovery (при цьому, не маючи поняття, як це працює) але навіть з цієї (замах на два три рази без зупинки рамках) не пам'ятаю помилку, але зависає.

я намагався зробити діагностику, але тепер навіть не програма діагностики, які я використовую не знаходить ебу.

Допоможіть будь ласка.

ugoboss
не думаю, що це проблема загальна, і тому, що ваш файл буде завершена, я думаю, це більше проблема запису інструменту, або, блок управління, ( це трапилося зі мною на 147 з блоком управління власної родини, я померла, у той час як програміст, а не ви, і більше зйомки) те, що тобі потрібно зробити, якщо з recovery , відкрити блок отпаять ФЛЕШ-пам'яті І ПЕРЕПРОГРАМУВАТИ НА ШКОЛІ З ФАЙЛОМ ОРІ, або до межі з змінений файл, але спочатку виправити cks.

Makx
Aia... sn в М***, якщо це єдиний шлях... у мене є тільки Kess V2

спасибі Ugoboss для своєчасного відповіді...

як це сталося, або як не сталося, не думаю, що рахунків дуже багато.
можливо, мені було б простіше замінити ЕБУ, але code?
частина картки, що я виклав тут, і я можу завантажити його (за умови, що інструмент-це не проблема, і підіть, щоб заблокувати іншої можливої другої ecu!!!)

додам дві деталі
файл .мод я допрацював з ecm 2001 року, а не з titanium (але якщо ви не помітили проблеми, не думаю, рахунки)
єдиний блок, який я написав, пам'ятаю, що програмне забезпечення Kess, перш ніж писати, він попросив мене вставити файл порівняння. у цьому записі замість цього запитав я, по-твоєму, я можу довіряти мій клон? може бути, що у 2001 році не автоматично виправляє контрольну суму, і я повинна зробити це на файл .мод перед завантаженням?
аааа...файл egr Lybra 1.9 egr off.мод, коли я писав, був призначений без розширення... тільки "Lybra 1.9 egr off"
може бути, це причини проблеми?

Makx
Прости ugoboss, я само собою зрозумілим, що Кесс не може зробити операцію, що ви мені сказали, я помиляюся?

cinqueturbo
Але я пробував писати в файл, Орі?

у файлі, який ти виклав, контрольна сума не правильно..

cinqueturbo
Тепер у мене ліжко краще, я бачу, що ти намагався написати.. я б сказав, спробуйте знову, навіть сил писати.. в іншому випадку спробуйте Boot Mode, читаючи перед, щоб потім відновити файл, якщо необхідно з читання кричи, що ти читав від послідовного

Makx
якою буде процедура, щоб змусити писати?
я вже намагався читати, нічого не робити, помилка "дзвінок-будильник", говорить він.
Boot mode я не знаю, як це працює, я спробував recovery, а саме, не вдається зробити читання навіть у цьому випадку.
я, здається, отримав eroot будильник теж тільки в спокусу ID.

cinqueturbo
якою буде процедура, щоб змусити писати?
я вже намагався читати, нічого не робити, помилка "дзвінок-будильник", говорить він.
Boot mode я не знаю, як це працює, я спробував recovery, а саме, не вдається зробити читання навіть у цьому випадку.
я, здається, отримав eroot будильник теж тільки в спокусу ID.

Не потрібно прочитати, але записати файл Орі.. не знаю Kess, але і інші інструменти дозволяють почати писати без ID і т. д. змусити писати навіть у Recovery

що стосується Boot, Але пошук в інтернеті що знайдеш всю інформацію, необхідна..

Makx
ок, я зрозумів, як працює boot mode. спробую цей шлях до зазначеної ugoboss.
я знайшов опис цієї процедури, щоб поставити в boot mode edc15P (але тільки англійською мовою)
прошу підтвердження, що це ж навіть для edc15C7, і якщо я правильно розумію, що робити
1 з максимальною делікатністю відкриваю кришку
2 pin порти 24 flash (повинен бути чіп BT400) маси, поклавши в середині опір, принаймні, 1 Ком
3 включіть запалення, відключити масу на пін-код 24 і спроба читання/запису

....ecu повинен тримати boot mode на пару годин або, принаймні, на час читання з різних включення/spegimenti кадрів, необхідних програмного забезпечення

я сказав, вірно?

Makx
ок, я зрозумів, як працює boot mode. спробую цей шлях до зазначеної ugoboss.
я знайшов опис цієї процедури, щоб поставити в boot mode edc15P (але тільки англійською мовою)
прошу підтвердження, що це ж навіть для edc15C7, і якщо я правильно розумію, що робити
1 з максимальною делікатністю відкриваю кришку
2 pin порти 24 flash (повинен бути чіп BT400) маси, поклавши в середині опір, принаймні, 1 Ком
3 включіть запалення, відключити масу на пін-код 24 і спроба читання/запису

....ecu повинен тримати boot mode на пару годин або, принаймні, на час читання з різних включення/spegimenti кадрів, необхідних програмного забезпечення

я сказав, вірно?

cinqueturbo
Я боюся, що замість того, щоб вирішити смаж...

EDC15P і VW і не по центру.. пошук на веб-edc15c7 терморегулятори перше зображення, яке ви знаходитесь, і терморегулятори..
пін-код 24 і точною, але в будь-якому випадку спробуйте змусити писати в послідовний з файлів в

ugoboss
для recovery виберіть протокол для вашого ecu, натисніть recovery, виберіть файл, який ви хочете написати (раджу оригінал) зроби запис і дотримуйтесь інструкцій на екрані, іноді ми, щоб чекати деякий час, але потім частина листа, якщо не йде, може бути, як я говорив, проблема в ecu, не обов'язково в результаті ваш інструмент.

ugoboss
для того, щоб поставити інший ебу треба знайти такий же, потім або отпаять від старої e2prom і припаяти на нову (так що я вже всі дані, ключі), або потрібно зробити scodifica і покласти на.

Makx
нада... нічого не виходило
recovery я зробив, як він сказав мені, ugoboss правильно, повторив ще раз, але в підсумку отримую помилку "дзвінок-будильник"

я намагався відправити ебу в boot mode, але нуль результатів
я, можливо, використовував опір занадто велику між 24 pin і маси (10 Ком я використовував)?

після спроби boot mode, а залишається горіти індикатор code
я намагався, як писати, що recovery, але нічого

boot mode, якби він пішов до кінця протримався би навіть х якийсь інший запалювання після вимикання запалювання?

Makx
я спробував ще раз з опором 1Kohm, а також без resirtenza між масою та пін-код 24... нічого не зроблено

я читав, що деякі ебу вимагають напруги вище 13, щоб бути прошиті, тому я хотів би спробувати в школі з блок живлення стабілізований, що мені від цього напруги.

проблема полягає у використанні коробки Kess (з індикатор, перемикач), не хотілося б помилитися посилання, тому що, крім чорного з крокодил і сірий, всі інші проводи дати мені позитивне напруга на перемикач вкл.

також зелений колір, що, гадаю, я повинен бути те, для підключення по K-line.

додаю фото коробки відкриті, тому що хто-то скажіть мені, який провід взяти для K-line (пін 48 ебу)

Makx
я спробував ще раз з опором 1Kohm, а також без resirtenza між масою та пін-код 24... нічого не зроблено

я читав, що деякі ебу вимагають напруги вище 13, щоб бути прошиті, тому я хотів би спробувати в школі з блок живлення стабілізований, що мені від цього напруги.

проблема полягає у використанні коробки Kess (з індикатор, перемикач), не хотілося б помилитися посилання, тому що, крім чорного з крокодил і сірий, всі інші проводи дати мені позитивне напруга на перемикач вкл.

також зелений колір, що, гадаю, я повинен бути те, для підключення по K-line.

додаю фото коробки відкриті, тому що хто-то скажіть мені, який провід взяти для K-line (пін 48 ебу)

Makx
Нічого не робити, я взяв зелений провід пін-48 k-line, намагається спілкуватися, але все як і раніше, коли я підключити на авто з роз'ємом obd. я сподівався, що напруга більше 13,8 V відправив у boot mode, але, здається, немає. або, принаймні, не потрібно нічого.

перед останнім рішення отпаять флеш-пам'яті (який, однак, не засіб для того, щоб перепрограмувати) я питаю, що ви думаєте, рішення, яке я читав навколо, тобто:

отпаять eeprom, ви можете читати і писати флеш-пам'яті. потім перепаяти eeprom і повинно працювати...
що ви думаєте про це?

у цьому випадку (якщо, звичайно, не запис) файлів .орі, що я читав з бд я повинен вирізати/працювати чи ж можу я повернути такою, якою вона була?

ugoboss
не залишилося у тебе індикатор code горить, значить, це було в boot, напруга вище, у цих ебу не потрібно, зняти e2prom потрібно, щоб читати і писати ecu в школі, інакше дає помилку ключа (який не знайти), ваш вихідний файл, добре писати в школі на флеш-отпаять, я сподіваюся, що вдасться відновити.

riox80
Купи собі півник....на думку багатьох, може врятувати в таких випадках!!!

Makx
Індикатор code горить відбулася відразу ж після першого запису з бд (те, що він створив дають)....
я б хотів спробувати написати flash з e2p отпаять, але щоб стільки зображень, скільки не намагався, не розумію, який e2p зняти. додаю фото (не моє ecu, але вона ідентична), я читаю навколо чіпа eeprom 5P08C3 8-pin, але на цій немає.... ви можете вказати, де він знаходиться та який чіп e2p зняти.

ок, за пораду, півник, то ви можете мені написати flash отпаять?

Makx
я забув прикріпити фото, хоча не думаю, що це необхідно.
ви не використовуйте, щоб запитати, якою іншою програматор eeprom могла б дістати, якщо півень V54 nn це підходить... я дав один погляд, але мені здається, що навіть Програматор willem G-Q4X, підходить чіп з max 40 pin, в той час як спалах edc15c7 у нього 46

не докладаю фото ecu, тому що відомо, що захищено авторським правом, і я знаю, що це буде проблемою.
у будь-якому випадку, звичайно, блок управління, що я сказав, що я думаю, що ми вже знаємо добре, як складається.

ugoboss
e2prom на твоїй на стороні, внизу, з протилежного боку, де у flash, для читання і запису флеш-йде добре, навіть G-Q4X але це займе адаптер, півень, не тобі не потрібно читати ваші e2prom, слід отпаять і ліжко завжди з G-Q4X з іншого адаптер.

Makx
Спасибі ugoboss,
для точності можеш сказати, якщо це обведено в зелений, червоний або жовтий колір на фото додається.

lui93
мені теж траплялося те ж саме, що уго бос 147 , я повинен був зробити те, що сказав вище, уго бос, після спроби записати файл зробити примусової, і нічого.

Makx
Ймовірно, я неправильно "з протилежного боку до flash", це жесть прямо під спалахом, на іншій стороні sccheda (те, що на цьому фото я обвів в синій?)

lui93, пробував навіть писати послідовний з e2p видалені?

ugoboss
я вже зловив з тими колами, то на dx трохи більше вниз, ніж зелений на першому фото.

ugoboss
це eeprom бренд 95P08, які слід замінити, з 95080.

ugoboss
це eeprom бренд 95P08, які слід замінити, з 95080.

вибачте, я неправильно написав, слід замінити, якщо потрібно перепрограмувати, але якщо просто отпаять, а потім припаяти це нормально.

Makx
Тоді Гаазі... я кружляв це прямо зараз (додаю)

я кажу, чому ви практично нечитабельним кодом працею читаю ....08C3
таким чином, ви я маю на увазі... у мене сильний страх, що він спалив цей компонент...

на жаль, я не знайшов ще нікого, хто відчуває себе в змозі працювати на стагнацію цього типу.. завтра роблю спроби в двох інших місць, тих, що я чув досі наполягають, що потрібна станція зі стисненим повітрям.

але якщо, як я боюся, проблему це чіп згорів?

Makx
вибачте, зазвичай не додається.

покладіть фотографію побачити, де краще умови, естетичні фішки, але не можу зробити фото так докладно, на жаль.

якщо б він горів по-справжньому, як я розумію?
і в цьому випадку, що рішення у мене є?

але може бути спалений тільки ви завантажили файл .мод на першій сторінці??

- мені здається дивним...

riox80
Але як це можливо, що він горить компонент?

frenk85
У перший раз, що блокує eprom двері від укладачів, що для того, щоб отпаять запрограмувати і перепаяти взяв красою 130 євро,мені запам'яталося!!!! Другий раз відвіз його в сервісний центр для телефонів, планшетів і т. д. Вартість 10 євро, щоб отпаять і припаяти.в третій раз мені довелося кинути ������ уламок зійшов з розуму..........

Makx
я не впевнений, що буде спалений.... звичайно, виглядає не дуже добре, враховуючи, що у його частина ліво-вони стерті цифри розпізнавання і чорний колір виглядає більш глянцевою (додаю кращі фотографії, які вдалося зробити, але я не думаю, ви можете зрозуміти з цих).

з тією ж проблемою, що і я, програміст, в області мені цікаво, 150/180 €... і я пояснив ситуацію те, що я adddentrando в цій області, і я був невдахою.
я намагався сервісних центрів мобільні телефони, пк і т. д.. але ніхто не погоджується отпаять/припаяти, сказавши, що потрібно цій станції застій повітря. завтра спробую ще два-три місця, які в суботу були закриті.

ugoboss
з цими грошима їх станції гарячого повітря ти купуєш, тим не менш єдине, і отпаять і поставити і 2prom новий межах безпечний файл (ваш, можливо, пошкоджене в читанні) scodifica а ви спробуйте, я не знаю де ти, але мені здається, не виключено, що в зоні немає нікого, хто працює з цією пам'яттю.

frenk85
Ugoboss можете купити новий стільки не коштують ті, від 512 кб і робить справи, які ти запропонував!

Makx
код в eeprom 5P08C3 не 95P08

ugoboss
код може також бути 5P0C3.

Makx
ок, але якщо я підходжу e2p діви, як працює програміст, тобто

ставок порожній, і переписує його з kess від школи? або встановити на автомобіль?
або без, що встановлений перед пишу спалах, і після установки e2p?
або e2p, я програміст, а програміст з e2p тип віллем G-Q4X ?

частина файлів з чергами належить файл .орі, що я читав з послідовного порту? як я повинен змінити для scodifica?

я намагався перерахувати з титаном, і контрольної суми файлу egr off .мод виклав на першій сторінці, але я помилково... не на мене розраховує.

я вважаю, що навіть змінивши частина коду (якщо вона знаходиться у файлі .орі, що я читав), я з тією ж проблемою...

ugoboss
e2prom ви пишете в школі, перш ніж бути припаяні на ecu, і вона містить всі коди ключів, і вона, який йде scodificata, моя порада полягає в тому, щоб покластися на кого-небудь, хто вже зробив це, інакше зійдеш з розуму, і вирішує трохи.

Makx
зараз я знайшла людину, яка насправді буде займатися отпаять і припаяти e2p.

спробі запису флеш-пам'яті з Kess без e2p в екю, а потім я роблю припаяти ж e2p.

написання (за умови, що функції) повинен бути абсолютно лава з терморегулятори без установки в ебу на автомобіль правильно?

цікаво, на першій сторінці, якщо це правильно використовувати зелений провід від "коробка" kess в школі, я відправив, навіть фото коробки відкриті, але я не бачив відповіді.

кажу, тому що це провід на включення мене від +12В... це нормально?

cinqueturbo
На даний момент рада, ви звернутися на professionalchiptuning та доставка кур'єром та протягом двох-трьох днів ти ecu, бажаючи навіть з картою в Doc або якийсь учасник форуму поруч з вами.. де ви знаходитесь?

Makx
спасибі за пропозицію.
Тепер ECU є людина, яка вже має завтра зробити у вас без e2p.
потім, як я вже говорив, я спробую писати з Kess в школі (зелений провід пін-48 K-line).
подивимося, що буде завтра, чи, в будь-якому випадку, як тільки у мене ЕБУ в руки, місце, результат спроби перезапису файлів .в

Makx
я Ровіго

Makx
Панове... на жаль, навіть з eeprom розборки з ecu нічого не зроблено.

по всій імовірності, не йде в bootmode, або принаймні скільки я читав на форумі, якщо б це було в boot mode програма Kess, не повинен просити включити/вимкнути запалювання.

інші спроби були виміряти напругу на K-line, щоб встановити, чи були зміни, які можуть вказувати на зв'язок (і є), розбирання і кесс, очистіть контакти внутрішньої пам'яті, прочитав-пам'ять, на якій вони фактично збережено всі журнали випробувань з помилкою "дзвінок-будильник" фінал (на читання і запис, що recovery).
запускаю гру-програми Ksuite 2.23 і намагався з 2.08..

нічого не зроблено

я читав тут, що зміни в діод, але мій kess, це версії з fw 4.036 і в будь-якому випадку те, що ми зробили читання і лист перший раз, коли мені роблять виключено, що проблема якось вирішується з діод

Makx
Єдине, що я не намагався це зробити письмово частково і не в повному обсязі,... мало б сенс?

(файл-це повний для всього)

tranky
з пам'яттю розібрали, напишіть в bdm і вирішити проблеми.. від послідовного робиш мало і нічого не знає..

cinqueturbo
з пам'яттю розібрали, напишіть в bdm і вирішити проблеми.. від послідовного робиш мало і нічого не знає..

ugoboss
правильно не порт bdm, в будь-якому випадку без e2prom, якщо колег-позитивні , негативні, і k-line, до школи треба читати спокійно, не покласти його в човен.

tranky

ахахахах.. перепрошую.. я newbe роботи в школі і помиляюся часто nomenclature (bdm-терморегулятори-boot).. вибачте..

Makx
ок, спасибі всім... подивимося, чи буде від цієї катастрофи, які я зробив, принаймні, я отримую щось, в курсі...

послідовний=бд
туристичне=терморегулятори з позитивними і негативними різні pin-код блоку управління
boot= прошити з перемичкою в потрібному місці, надрукований (в потрібний час), щоб обійти захист
bdm= блок управління працює ( і, можливо, встановлена якимось чином ) помістіть щипці на контакти (не на всіх ECU), спеціально відповідають за цю функцію, що знаходяться в якомусь, де на друкованій платі

читання безпосередньо з чіпа зняли з картки і встановлений на програміста

новини: після того, як я сказав, ні в якому разі мені вдалося спілкуватися з спалахи (навіть з e2p зняла), я дав ecu програміст, експерт в області, які я запропонував за ціною прийнятно, враховуючи ситуацію, сказавши, що віддасть його, навіть з egr off.

він дзвонить і каже мені ПОГАНІ НОВИНИ, я думав, e2p зіпсовані, а мені каже ECU В КОРОТКИЙ!!!

він каже мені, що в школі бачить поглинання завжди високий (приблизно те ж значення, коли він перебуває у зв'язку, запису або зчитування) тільки підключення до джерела живлення, тобто коли поглинання має бути низьким, порядку 0,02 (поправте мене, якщо я сказав, що неправильне значення, що щось все одно).

я не знаю пояснити, як це сталося, за його словами, якщо інструмент, який у мене є недоліки, можливо, викликало це також серійний. я був переконаний, що максимальний ризик від послідовного порту буде заблокований...

очевидно, що першою думкою було, суди, створені в школі з терморегулятори неправильно, але я був обережний...
обережний я був, а поставити в boot mode в ecu працює, при з'єднанні на масу pin, 24 flash; так що я пішов прямо в маси тільки після того, не отримав результати, підклавши перший резистор 10 і після того, також з 1.

....ну... це буде звичайний невдаха, який ми бачимо, дуже добре!

що б ні трапилося, як на мене, це сталося від послідовного наприкінці першого запису, тому що поведінка ecu, то це завжди було те ж саме: не вдається встановити зв'язок і, якщо підключений до автомобіля, після 6/7 секунд робоча температура до 130 і червоний індикатор води горить, і, відразу, завжди горить лампочка code і дизайн миготливий жовтий інжектора (останнього я ніколи не говорив, тому що думав, що нормально з авто не горить і код включений)

я припустив, що дати я поглинання може бути файл пошкоджений флеш, але він відкидає, каже мені, що він перевірив flash з кліщами... ... ...

ну в будь-якому разі тепер вже занадто багато часу стоїть машина зупиняється, я змушений витрачати гроші на знесення пам'ятників, не міг чекати доставку, навіть якщо мені це буде коштувати, звичайно, менше.

завтра я повинен забрати ecu "нова" від людини, який мені повинен e2p днів тому, і що ми замінимо його на цій ecu тут..

ви, гарною новиною є те, що e2p не зіпсовані.

Завтра, кажу вам, якщо я поклав його в рух або, якщо я вкрасти!

Makx
тепер місце, що на обговорення moto guzzi... якщо ви хочете дати нам поглянути, може бути, ви скажіть мені, якщо це може бути індекс, щоб запустити канал інструмент, перш ніж робити інші пошкодження

Makx
авто запускається з блоком відновлення, на якому була змонтована E2P старої.

відмінна робота

Makx
ок, машина йде відмінно, це безперечно краще, ніж раніше... більш потужний

я вважаю, що centeralina, що у мене встановлений (це в 2002 році), так і на 115л. з
однак, пробуємо машину коней, мені здається, що парк більше, ніж раніше, не тільки 5.

я зробив читання з ебу, встановлений зараз.
я прошу вас, якщо ви знаєте, як визначити, який тип файлу, він є,... може бути в 115 л. с., не знаю, але якщо він був змінений, або з egr off від розрядних комутаторів ( фаза уприскування ідентична попередньої з egr відкрито), або з якої причини автомобіль тужилася так добре.

і т. д. я пропоную, як драйвер від 105 к.с. або 115 л. с. ecu 2002 я додаю .zip з попереднього читання (ecu 2001 110 л. с.) і той, який знаходиться в ебу, в даний час встановлений написом шкідника було Lybra 2002 але... не знаю ... етикетки, здається, побудований gennnaio 2001.

на жаль, я не думав, що фотограф, перш ніж встановити його.

а я додаю також ідея з hw і sw ліжка від Kess

ugoboss
файл є абсолютно оригінальною, є тільки інший sw і, можливо, працює краще, ніж ваш старий.

Makx
Спасибі ugoboss,
знаєш, навіть якщо це 110 або 115 Квт?

ви не використовуйте, щоб виправити єресь, що я сказав. я говорив, що горить контрольна лампа інжектора блимає, але я думав, що "все з кодом"... не існує ні один індикатор форсунок... була жовта вище код з малюнки подушки безпеки, який відкривається в дитяче крісло, встановлене навпаки, з боку пасажира.

Makx
Всім привіт,відновлюю цю тему, тому що мені доводилося повторювати, в перший раз після заміни ecu, діагностику цього авто.

діагностичний інструмент AUTOCOM програмне забезпечення delphi, сам використовував близько року тому, на той же автомобіль, з ecu оригінальна.

пам'ятаю, звичайно, що в діагнозі ви можете прочитати безліч значень від оборотів двигуна perssioni або різне положення педалі egr і т. д. і т. д.... загалом, все, що зазвичай дозволяє цей блок...

сьогодні абсолютний нуль параметри, ок, читання і стирання помилок, але нічого параметрами.

єдині голоси, які мені здавалися вибору (і безглуздо, що я навіть не намагався зробити) були серійні конструкції та інші елементи ідентифікації.

коротко історію цієї машини :
lancia lybra 2001 року, на якому був замінений ecu спочатку, тому що рослини, в спробі запису послідовного kess файл mod.
встановлений блок lybra 2002 року з таким само n hd, на якій і була зварена E2P ecu оригінальний.
експлуатація автомобіля-іншому, ніж в ecu попереднього, який мав криві відображення злегка різні.
переконайтеся, що це в жодному разі карта в x lybra 1.9 jtd

не бачу причин, чому тепер я не бачу більше параметрів.... на даний момент я вирішив проблему, що було і стерти dtc, а потім до межі, амінь...

хто-небудь знає, що може бути причина і чи є рішення?

Andreamap
Привіт,я прочитав весь піст,вибачте за те, що сталося...
для початку хочу дати вам пораду:
Ніколи не прочитати файл резервної копії для послідовного читання-фолс в школі,те ж саме для запису

Новий блок управління, який у вас встановлено, ти впевнений, що це завжди edc15c7?

Andreamap
Питання ,якщо я не зрозумів, ти kess майстер з fw4.036 вірно?
Ви читали-писали також і інші ecu з цим?

lsdlsd88
між тим, доказів, з іншого діагноз.

Makx

може бути, що інший діагноз (навіть кабель elm) можу прочитати параметри.
Виключаю на 100% проблема в тому, що я використовував, тому що на одній машині до зміни ебу прочитати всі значення, навіть якщо я кажу для відомості, деякі з них були не точні. я чудово пам'ятаю, що число оборотів було 1/4 від реального; тобто я пам'ятаю, що на холостому показує близько 220 м/хв... не виключаю, що інші значення можуть не збігатися з правдою, але в той час звернув увагу тільки тиск турбіни і прагнення, що здається доречним.

у будь-якому випадку інструмент-це те ж саме, і ідеальне програмне забезпечення (я ніколи не запускаю гру, оновлюється або не робив жодних змін до діагностики), і тепер параметри не з'являються навіть серед варіантів для вибору.

повторюю, це не для мене важливо (принаймні на сьогоднішній день) ви можете прочитати параметри, але я дуже здивований, я шукав пояснення від тих, хто має більш глибокі знання в цій області.

я припустив, що можуть бути відключення pin-код може бути між бд і трафаретного друку в ecu, але, крім того, що ви мені скажете по-різному, це ecu спілкується з діагнозом тільки через k-line як для dtc, що для параметрів і, якщо це так, то це припущення не варто.

2 може бути відображення відрізняється від першої причини? я знаю, що деякі блоки управління дозволяють показання і втручань в діагностиці, що інші не дозволяють або дозволяють використовувати певні конкретні інструменти. не знаю, за які логічні функції різноманітність спілкування (якщо HD або SW)... це другий варіант, в своєму невігластві, для мене більш імовірно.
Двох відображень, ви можете знайти їх обох в попередніх постах, і якщо хтось хоче поглибити і, можливо, пояснити кілька більш докладно про цю можливість я можу тільки подякувати за можливість дізнатися щось алроса.
3, які можуть бути дефект в e2p припаяти на цій ecu?

Andreamap ви говорите, вірно, той інструмент і той (клон, звичайно).

я прочитав без проблем opel corsa, на якому він був закритий механічно з фланцем egr і переписав файл-мод, при спробі вимкнути індикатор... писати або добре, але індикатор залишається включеним.
я читав ford fiesta td без проблем і просто... я ще не зробив.
я намагався послідовного читання, moto guzzi з постійною помилки "дзвінок-будильник". мабуть, там була проблема pin out і я пам'ятаю, що значення напруги k-suite був дуже низьким порівняно з фактичною батареї. міг дістатися до 12в тільки при підключенні навіть "джек додаткової" (тб найтонший синій) на вхід до роз'єму послідовного кесс. є пост, де я описую, що сталося... один і той же ебу я намагався читати в школі з тієї ж kess, але навіть їх не вийшов.